Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medium-DragonsDogma |Exp:600x||Drop:40%| Stable Online

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stronka pokazuje z opoznieniem lvl może przez nią tak jest- dopiero jak zaskoczy na 400 z opoznieniem to wtedy inaczej liczy?

Nie dziala ani z dużej ani z małej litery- problem chyba w GR gracz inny też mógł zrobić nie mając Gr. Albo coś innego. Przez strone tez nie zaskakuje gdyz tak jakby konto jest właczone mimo iż sie wylogowałem Sorry, this feature is temporarily unavailable at the moment 

Jak u mnie pokazuje?

Wystarczy sprawdzić swojej muserver / Gameserver / SCF_Reset.ini 

I spójrz na to: SCFIsReset = 1 SCFIsResetLog = 1 SCFIsResetDBLog = 0 SCFResetLevel = 400 SCFResetSystem = 1 

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka pokazuje z opoznieniem lvl może przez nią tak jest- dopiero jak zaskoczy na 400 z opoznieniem to wtedy inaczej liczy?

Nie dziala ani z dużej ani z małej litery- problem chyba w GR gracz inny też mógł zrobić nie mając Gr. Albo coś innego. Przez strone tez nie zaskakuje gdyz tak jakby konto jest właczone mimo iż sie wylogowałem Sorry, this feature is temporarily unavailable at the moment 

Bo wylaczylem na stronie rr a ranking na stronie sie odswieza co 1h jest wyraznie napisane po niezej. Sprawdze jeszcze raz ten reset

Zrobilem jeszcze jeden reset normalnie dziala moze nie masz kasy zarz wejde na twoje konto

Opublikowano

Wcześniej się teleportowałem na Barracks ale dostałem dc może przez to?

Wbije rr i sprawdze.

Po 13 probowalem kolejny raz zrobić rr niestety sie nie udało. Wyświetla insufficient levels i nie możliwe jest zresetowanie.

Kolejna proba zakończona niepowodzeniem ;/

Admin posprawdzaj pliki jeszcze- If you want your users in master level to be able to reset en level 400, you need to deactivate the resets masters. Just open your proper ini file (C:\MuServer\GameServer\SCF_ResetMasters.ini) and edit it as follows:

[Reset System]

SCFIsReset=0 << CHANGE THIS VALUE TO ZERO
SCFIsResetLog=0
SCFResetLevel=400
SCFResetSystem=0

Sprawdzałem wlasnie, dalej nie zostało to naprawione i nie mozna wykonać rr.

Opublikowano

Na chwile obecną jest to dalej nie zrobione i nie można zresetowac postaci- do Gr spokojnie można wbic po juz problem gdyz nie jest to dalej ustawione. Mimo iż adminowi podrzuciłem gotowe do ustawień lecz nie miał czasu dalej to poustawiac tylko myśli nad nowym serwerem low i donate świeżym. Ogólnie serwer lipa ;/ Sporo bugów i niedopracowań zarówno na low i medium gdyż są te same pliki. Przydałby się porzadny programista by to ustawić.

Sry za post pod postem ale chciałem odświeżyc i nakierowac osoby które mają zamiar pograć na Dogma. Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

Na chwile obecną jest to dalej nie zrobione i nie można zresetowac postaci- do Gr spokojnie można wbic po juz problem gdyz nie jest to dalej ustawione. Mimo iż adminowi podrzuciłem gotowe do ustawień lecz nie miał czasu dalej to poustawiac tylko myśli nad nowym serwerem low i donate świeżym. Ogólnie serwer lipa ;/ Sporo bugów i niedopracowań zarówno na low i medium gdyż są te same pliki. Przydałby się porzadny programista by to ustawić.

Sry za post pod postem ale chciałem odświeżyc i nakierowac osoby które mają zamiar pograć na Dogma. Ogólnie nie polecam.

reset poprawiony. nie robie servera low poniewaz tez pracuje jaki inni  i mam inne sprawy tez na glowie

Opublikowano

gram juz od tygodnia byly problemy z rr po q3 ale juz naprawione res normalnie na stronie robisz server jak dla mnie bomba wbijac i zapraszam do pt na pierwsze rr :D:D

nick: SpeysonRF

Opublikowano

Strona nie działa. Żeby nie zrobić reseta przez komende to już... S6 i wyżej to już standard na 99% serwerów. Serwer off- disconnected przy próbie połaczenia.  Było sporo bugów- zostało chociaż część z nich naprawione czy dalej występują w dużych ilościach?

Opublikowano

dzisiaj byl on nie wiem czemu teraz jest off

a res przed q3 robisz normalnie w grze po quescie nie da się ale na stronie już się da może to naprawia. jak narazie gram elfem i rf i nie ma większych problemów

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...