Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medium-DragonsDogma |Exp:600x||Drop:40%| Stable Online

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam na server bliźniak DragonsDogma !

Start Servera 06.02.2016r godzinna 19:00.

77ce6f79ce948.png

Nazwa Servera: DragonsDogma
Wersja: Ex700 Plus
Max Graczy Online: 200
Max Graczy VipServer:100
Godziny działania: 24/7 
IP: Main
Port: Main

Stronka: http://medium-dragonsdogma.pl

Stronka Intro: http://dragonsdogma.pl/servery/

68611387e6a60.png

Exp: x600|ExpVIP: 800x
Drop: 40% | Drop:60%
HP Mobów: 100%
Reset: 400 lvl  Staty zostają

Koszt:200kk
Max Reset: 80rr

Grand Reset:80r-Nagroda 1200crd

Koszt Grand Resa: 250kk
BB: Off
Guild: 300 lvl
MG: 100 lvl
DL: 110 lvl
SUM:120 lvl
RF: 120 lvl
Max item level: +15 +28

Usuwanie postaci: 0>40 lvl
Serca etc: Tak

Max stats: 65000

------------------------------------------------------------------------------------
MAPKI
--------------------------------------------------------------------------------------

Maps: Lorencia, Noria, Elveland, Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, Karutan,, Peace Swamp, Cry Wolf,  Vulcanus,  Arena

----------------------------------------------------------------------------------------
SPOTY

----------------------------------------------------------------------------------------
Na każdej mapce po 6/8 mobów

PKT LEVEL

Dark Knight: 5 /6
Dark Wizard: 5 / 6
Elf: 5 / 6
Rage Fighter : 7
Summoner: 5 / 6
Magic Gladiator: 7
Dark Lord: 7

dbc498e6f4f43.png
Bless: 100%
Soul: 50%
Soul + luck: 80%
Life: 75%

a715b514d34d0.png

Item+10: 80%
Item +11: 70%
Item +12: 60%
Item +13: 50%
Item +14: 45%
Item +15: 40%

291490f1b00e3.png
BC: Tak
DS: Tak
CC: Tak
CS: Tak (Rejestracja u NPC)
CryWolf: Tak
Castle Deep: Tak
White Wizard: Tak

GM Events: Tak

BlueEvent co 3h

GreenEvent co 4h

ExpBonusEvent co 3h daje nam 50% więcej expa na 30 minut

907ae278b94a5.png

Gold Invasion: Tak co 2h
Gold Invasion 2: co 3h
Imperial Guardian: Tak
Illusion Temple: Tak
NightMare: Tak
Salupan: Tak
Raklion Event:Tak
Kundun: Tak co 4h
Medusa: Tak co 4h

Arena Inwazja co 4h

409e49f1d7d5b.png

Admin

Dragon

Admin Techniczny

Cysiu

GameMaster

Kimberly

Donald

INFO O SPRZĘCIE

Intel Pentium G3220 2x3.0GHz
    Pamięć RAM 6 GB DDR3 1600 MHz
    Dysk twardy 1000 GB SATA3
    Bez limitu transferu
    Ochrona DDOS

muonline.gif

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normal exp 600 , vip 1000.. To przesada na vipie w 20 min res i w dodatku 20 rr na GR czyli GR można wbić w jeden dzien. .

Opublikowano

Gdy chcę odpalić maina dostaję "Program main przestał działać". Vip według mnie powinien być 700-750. Zauważyłem, że dodatkowo jest donate w postaci webshop'a także nie polecam grać na serwerze w 100% pod donate.

Opublikowano

To wcześnie sie za to zabieracie. 28 stycznia była tutaj publikacja a na innych forach do teraz nie widac a start za pare dni . Nigdy nie wypali wam serwer z wysoką ilością osób online jezeli będziecie publikować tylko tutaj i liczyć ze ktoś kupi vipa z 10 osob online które będą. Serwer skonfigurowany jest dobrze , bugów tez nie znalazłem gdy testowałem , ale ten prze koksowany vip i brak publikacji na forach ciągnie ten serwer ku dnu . Sam chętnie bym zagral znów na Twoim serwerze bo grało sie dobrze ale przy tej liczbie online , ktora znow będzie nie ma to sensu . Juz wiele razy Ci to pisałem, ale cóż twoja decyzja, życzę Powodzenia.

Opublikowano

To wcześnie sie za to zabieracie. 28 stycznia była tutaj publikacja a na innych forach do teraz nie widac a start za pare dni . Nigdy nie wypali wam serwer z wysoką ilością osób online jezeli będziecie publikować tylko tutaj i liczyć ze ktoś kupi vipa z 10 osob online które będą. Serwer skonfigurowany jest dobrze , bugów tez nie znalazłem gdy testowałem , ale ten prze koksowany vip i brak publikacji na forach ciągnie ten serwer ku dnu . Sam chętnie bym zagral znów na Twoim serwerze bo grało sie dobrze ale przy tej liczbie online , ktora znow będzie nie ma to sensu . Juz wiele razy Ci to pisałem, ale cóż twoja decyzja, życzę Powodzenia.

Publikacje są już robione na forach. Napisz mi na PRIV jakie polecasz strony jeszcze do publikacji

Opublikowano

Jak wy chcecie startować jak nadal serwer nie jest opublikiwany na największych forach . Znow będziecie mieli 10 online pomyślcie wkoncu

Opublikowano

Jak wy chcecie startować jak nadal serwer nie jest opublikiwany na największych forach . Znow będziecie mieli 10 online pomyślcie wkoncu

Są cały czas robione publikacje z reagzone kasuja publikacje bo musi byc server wstawiony ktory wystartowal albo przenosza do upcoming. A tak publikujemy na topkach i forach i stronach na FB

Opublikowano

Polecam również szybka publikacje o ile tego nie zrobiłeś na jakichś zagranicznych forach o tematyce MU- u Brazoli, Turków, Rusków etc. Zawsze to więcej mordek się znajdzie do zagrania. A co do serwera to wydaje się byc w miarę taktowny, ale to okaże się w praniu.

Opublikowano

1. Za duza roznica exp VIP-NORMAL daj  roznice 100exp MAX

2. 65k STATS -zeby nie bylo problemu z PVP :)

3.Choas Machine +15 = 30% Konkretnie :) na +15 daj chociaz 45-50%

Tyle z mojej strony , a ogolnie ten season straszny :)

Season 1,2,3,4 WYMIATA :) moje zdanie:D

Opublikowano

1.Dokładnie jak kolega wyzej mowi. Zastanów się czy chcesz miec serwer pod zarobek, czy dla uciechy swojej i innych graczy. Jeśli pod to pierwsze to nawet go nie otwieraj. Różnica w expie przerazająco duża przez co moze zniechęcic wielu graczy. Zmniejsz obowiązkowo, a najlepiej by był exp ze stóweczke więcej, i będzie git. Jak są na serwerze sealy pod expa/ pandy to je zlikwiduj, psują a zarazem ingerują w rozgrywkę.

2.65k stats - jak dla mnie całkiem przyjemnie, będzie co robic.

3. Chaos Machine +15 - 30% wystarczy. Nie przyjdzie ci wszystko z łatwością.

Opublikowano

Ok juz wprowadzam poprawki :)

Rób to co uważasz za słuszne :) To będzie twój serwer, ale bierz pod uwage opinie innych graczy :) Każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania :)

Opublikowałeś serwery tam gdzie trzeba? :) przeczytaj sobie mój poprzedni post, zaryzykuj i opublikuj również na zagranicznych forach:). Nic nie stracisz, a wiary troszkę możesz zyskac.

Mam pytanko, drop exc itemów ze zwykłych moobów jest włączony? :) Jeśli nie, to mógłbyś włączyc, oczywiście z malutką szansą :) Było by to kolejne rozmaicenie, którego czasami brakuje na innych serwerach. :)

Klasy pod względem PvP są dobrze zbalansowane? B)

Opublikowano

Rób to co uważasz za słuszne :) To będzie twój serwer, ale bierz pod uwage opinie innych graczy :) Każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania :)

Opublikowałeś serwery tam gdzie trzeba? :) przeczytaj sobie mój poprzedni post, zaryzykuj i opublikuj również na zagranicznych forach:). Nic nie stracisz, a wiary troszkę możesz zyskac.

Mam pytanko, drop exc itemów ze zwykłych moobów jest włączony? :) Jeśli nie, to mógłbyś włączyc, oczywiście z malutką szansą :) Było by to kolejne rozmaicenie, którego czasami brakuje na innych serwerach. :)

Klasy pod względem PvP są dobrze zbalansowane? B)

Co to exe są z mobów co do balansu na Low serverze nie narzekaja więc jest dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...