Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medium-DragonsDogma |Exp:600x||Drop:40%| Stable Online

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, client jaki patch sciagniety ze strony przed chwilka, pojawia sie problem, nie chce mnie w ogole dopuscic do gry, nie wiem czy jest to spowodowane, gdyż nie mam na pewno zadnego hacka, powiem wiecej antywirus wylaczony i nadal nic sie nie dzieje po odpaleniu maina nie licząc wyświetlenia się obrazka antycheata.

Czy ktoś ma podobny problem? windows 7 64 bit

Opublikowano

niestety na forum serwera zadnej pomocy, na stronie serwera zadnej pomocy, na gadu gadu zadnej pomocy, na mailu również, niestety chyba minelismy sie z graniem na tym serwerze kolego :)

Opublikowano

admin ogarni dark side, bo troche kpina przy full buffach 1400ene walic 170na t1...

Wyszedlem z gry i wejsc nie moge, klikam na maina i nic ise nie dzieje, tylko dodatkowe procesy w menedzerze dodaje(ktorych wylaczyc nie moge), usuwanie etc nie pomoglo wiec pier.ole :D

Opublikowano

Na win 7 64 bit po wgraniu patcha v1 gra nie wchodzi dopiero pod v2 wlacza sie normalnie ktory jest dostosowany pod win 8/10. Zalecam odrazu v2 wgrać.

Opublikowano

Przybywa nowych graczy, zapraszam.

Nie bede juz zakładał konta na forum- chaotic deseier nie działa w 100%- pomija mooby nie zadaje czasami dmg. Proszę o naprawe i poprawienie dropa z erohima/kunduna itd. Dmg u Dl-a na wyzszych rr coś słaby- chyba tak nie powinno byc :/ poza tym OK.

Opublikowano

imho serwer strasznie niedopracowany... masa rzeczy nie działa lub działa nie tak jak powinna. Ogólny balans gryzie ziemie w praktycznie każdej plaszczyznie: PvP, PvE, kamienie, itemy i cała reszta. Ewidentnie widać brak zaangażowania w dopracowanie serwera i efekt tego jest taki, że po 2 dniach (czyli wbiciu 15rr) gra staje się okrutnie nudna (rr co 20 minut na vulc), itemow raczej nie ma gdzie zbierać (medusa nie działa, selupan dropi s**t, brak socketow, zapro do skyeventu czy CC nie znalazłem, kamienie praktycznie nie lecą za to na blue evencie w devias3 mozna w 5 minut nazbierac 200 kamieni... itp itd) tak więc serwer czysto dla relaksu po pracy bo wyzwania tutaj nie ma absolutnie zadnego

Opublikowano

Bo to server medium zapraszam na low jak chcecie wyzwania pracuje nad poprawa skilli kamienie dropia sa tez w dropie serc i medali z medusy leca exe z kuna acc tez i exe selupan bedzie poprawiany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...