Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medium-DragonsDogma |Exp:600x||Drop:40%| Stable Online

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po GR ile bedzie pkt do rozdania? Pasuje to tez odrazu ustawic. Ciekawie sie zapowiada... Wersja ex 700 plus czyli odpowiednik mniej wiecej 6 sezonu?

Wystepuje tu pentagram?

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po GR ile bedzie pkt do rozdania? Pasuje to tez odrazu ustawic. Ciekawie sie zapowiada... Wersja ex 700 plus czyli odpowiednik mniej wiecej 6 sezonu?

Wystepuje tu pentagram?

Tu są tylko niektóre rzeczy z ex700 plus To jest bardziej s6 e3 ale jest kilka dodatków z ex700 co do GR 500 pkt do rozdania i 1200 crd. Pentagram nie występuje. Nie które rzeczy zostały po prostu wyłączone z powodu problemów.

Opublikowano

Nie lepiej byloby ustawić z 2-2.5 tys pkt do rozdania lub wiecej po gr? 65k staty beda nie do osiagniecia a niektorzy gracze i na tym sie skupiaja...

Mu helper wystepuje?

Opublikowano

Nie lepiej byloby ustawić z 2-2.5 tys pkt do rozdania lub wiecej po gr? 65k staty beda nie do osiagniecia a niektorzy gracze i na tym sie skupiaja...

Mu helper wystepuje?

Bo tu nie chodzi o to zeby miec wszystkie staty 65k.. tylko ze limit to 65k ale mozesz miec 32k  a np agi 45k chodzi bardziej o to ze limit to 65k. a jak dam 2500k to po gr bedzie moment sie expilo

Opublikowano

Aha, w Ws widze pande czyzby to ta na dodatkowe 50% expa? :/

Owszem panda i inne pety będą za PC pointy nie będzie łatwo ich zdobyć :) dodałem również eventy związane z expem i dropem exe itemów :) tak żeby nie było nudno

Opublikowano

Zapomnieliście o itemshopie gdzie możesz po starcie kupić sobie od razu fo eq +15, z tego powodu nie polecam tego serwera.

Opublikowano

Zapomnieliście o itemshopie gdzie możesz po starcie kupić sobie od razu fo eq +15, z tego powodu nie polecam tego serwera.

Wiem o tym pamiętam zostanie on usunięty :> :) nie martw się na zapas jest tylko na testy

Opublikowano

Owszem panda i inne pety będą za PC pointy nie będzie łatwo ich zdobyć :) dodałem również eventy związane z expem i dropem exe itemów :) tak żeby nie było nudno

Panda i wszelkie inne pety za pc pointsy? Byłem przeciwny, by wprowadzic pande/ seale do X Shopu za W coinsy, ale widzę, że wykombinowałeś motyw z PC Pointsami, to mi się podoba :)

Jak będzie wyglądał exp w party?

Gdzieś to widziałem, spodobało mi sie, to zaproponuje:

Jedna osoba - 100% exp

Dwie osoby - 105% exp

Trzy osoby - 110% exp                 

Cztery osoby - 115% exp

Pięc osób - 120% exp

(Czy coś w ten deseń, wartości do ustalenia wedle Twojej woli)

Dzięki temu, człowiek nie będzie czuł się samotnie na spotach, będzie porządanie na inne osoby do druzyny, rozgrywka będzie przyjemniejsza, jak to widzisz? :)

Opublikowano

Jak już ustawicie serwer 1 dzien przed startem to raczcie napisać zmiany w publikacji

Sklepy zostają takie jakie są ? Mógłbyś zrobić możliwość dodawania pkt scrolem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz za jaką kolwiek próbe haxow odrazu ban na host. Na plikach tez jest guard ktory za jaka kolwiek probe wlamu odraz daje ban na host.

Panda i wszelkie inne pety za pc pointsy? Byłem przeciwny, by wprowadzic pande/ seale do X Shopu za W coinsy, ale widzę, że wykombinowałeś motyw z PC Pointsami, to mi się podoba :)

Jak będzie wyglądał exp w party?

Gdzieś to widziałem, spodobało mi sie, to zaproponuje:

Jedna osoba - 100% exp

Dwie osoby - 105% exp

Trzy osoby - 110% exp                 

Cztery osoby - 115% exp

Pięc osób - 120% exp

(Czy coś w ten deseń, wartości do ustalenia wedle Twojej woli)

Dzięki temu, człowiek nie będzie czuł się samotnie na spotach, będzie porządanie na inne osoby do druzyny, rozgrywka będzie przyjemniejsza, jak to widzisz? :)

Będzie exp party :) tak pety i zaproszenia na eventy beda tez za pc pointy sklepy pc point beda w loren market

Opublikowano

Jutro start o 19? ;) Swoją drogą widzę, że dalej ciężko pracujecie na serwerze, wyrobicie się do jutra by wszystko grało jak należy? :)

Klient wraz z patchem na stronie są już oficjalne? Można zasysac?

Opublikowano

Jeżeli dodaliście exp pt , panda za pc point( napiszcie za co się je zdobywa) itd to również by wypadało o tym napisać w publikacji tu i na waszej stronie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli dodaliście exp pt , panda za pc point( napiszcie za co się je zdobywa) itd to również by wypadało o tym napisać w publikacji tu i na waszej stronie

Zgadzam się, zdecydowanie powinniście o wszelkich zmianach informowac na bierząco.

też zawitam server online? czy dopiero o 19?

Z tego co mi wiadomo serwer startuje dopiero o 19 :) Pewno jeszcze kończą wprowadzac ostateczne poprawki :)

No nic, też czekam z niecierpliwoscia, ciekaw jestem co z tego wszystkiego wyniknie. Póki co ide sie kimnac, trzeba byc zwartym i wypoczętym przed wielkim otwarciem. Mordeczki widzimy się na serwerze. Jołson!

Opublikowano

Na obydwu subach rr na 80rr pewnie tylko nie zmienione z wcześniej- rzeczywiscie jakby na vipie bylo na 20 nie bylo by sensu gry tutaj i serwer by tylko byl nastawiony na kase.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...