Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strona dla twojego serwera Minecraft

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie chce znaleźć mi mysql :(

Jakieś konkretne błędy ?

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Ta strona to jakiś żart? Po pierwsze wywal tego bootstrapa, przyjaznych linkow brak, dostepnosc praktycznie znikoma , No i semantyka też słabo.. poczytaj o standardzie PE

Opublikowano

• witaj adamek0123 mam problem i to wielki! To mi wyskakuje przy logowaniu:
  • Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php:2) in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php:2) in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 3

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in /home/p491094/public_html/strona/admin/connect.php on line 2

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'p491094'@'localhost' (using password: NO) in /home/p491094/public_html/strona/admin/connect.php on line 4

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/p491094/public_html/strona/admin/connect.php on line 4

Access denied for user 'p491094'@'localhost' (using password: NO)

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'p491094'@'localhost' (using password: NO) in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 7

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 7

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 8

×Konto nie istnieje ! Podane konto nie istnieje sprawdĹş dane i sprĂłbuj ponownie.
    ďťż

I jeszcze jedno. Jak dodać konto do logowania?

Opublikowano (edytowane)

• witaj adamek0123 mam problem i to wielki! To mi wyskakuje przy logowaniu:
  • Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php:2) in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php:2) in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 3

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in /home/p491094/public_html/strona/admin/connect.php on line 2

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'p491094'@'localhost' (using password: NO) in /home/p491094/public_html/strona/admin/connect.php on line 4

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/p491094/public_html/strona/admin/connect.php on line 4

Access denied for user 'p491094'@'localhost' (using password: NO)

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'p491094'@'localhost' (using password: NO) in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 7

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 7

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/p491094/public_html/strona/admin/login.php on line 8

×Konto nie istnieje ! Podane konto nie istnieje sprawdĹş dane i sprĂłbuj ponownie.
    ďťż

I jeszcze jedno. Jak dodać konto do logowania?

Nie połączyłeś z Bazą danych mysql

Ta strona to jakiś żart? Po pierwsze wywal tego bootstrapa, przyjaznych linkow brak, dostepnosc praktycznie znikoma , No i semantyka też słabo.. poczytaj o standardzie PE

Pewnie sam nie jesteś w stanie napisać lepszej więc krytykujesz  :lenny:

Dziękuję !

Edytowane przez adam23450

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Jesteśmy w trakcie aktualizacji naszego systemu !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie, za ile koniec tej "przerwy technicznej" bo jestem ciekaw jak będzie wyglądała strona po przerwie technicznej więc postaraj się szybko to skończyć bo... no wiesz ciekawy skrypt

Edytowane przez SzyszkuPL
Opublikowano

Nie wiem czy to jest bug, ale wole o tym wspomniec.

Wiec tak.

Na DEMO zauwazylem, ze po zalogowaniu sie do panelu administratora niby wszystko jest ok, ale po nacisnieciu HOME nalezy ponownie sie zalogowac.

---

Moje propozycje:

---

Po zalogowaniu do panelu administratora normalnie widnialaby glowna strona, po prawej stronie widnialyby mozliwosci: Dodaj news itp, Byloby tez dodaj ytbera, dodaj administratora, faq czy cos w tym stylu.

mam tez pytanko.

Bym sobie zedytowal troszke to , i dodal na gorze ,,forum". i tu pytanie.. jak moglbym wgrac to, a zeby po nacisnieciu na 'forum' przenosilo na forum ?..

Cala strona bedzie na silniku MyBB..

Opublikowano

Nie wiem czy to jest bug, ale wole o tym wspomniec.

Wiec tak.

Na DEMO zauwazylem, ze po zalogowaniu sie do panelu administratora niby wszystko jest ok, ale po nacisnieciu HOME nalezy ponownie sie zalogowac.

---

Moje propozycje:

---

Po zalogowaniu do panelu administratora normalnie widnialaby glowna strona, po prawej stronie widnialyby mozliwosci: Dodaj news itp, Byloby tez dodaj ytbera, dodaj administratora, faq czy cos w tym stylu.

mam tez pytanko.

Bym sobie zedytowal troszke to , i dodal na gorze ,,forum". i tu pytanie.. jak moglbym wgrac to, a zeby po nacisnieciu na 'forum' przenosilo na forum ?..

Cala strona bedzie na silniku MyBB..

Po prostu dodajesz odnośnik z linkiem i tyle

Opublikowano

Mam pytanie, za ile koniec tej "przerwy technicznej" bo jestem ciekaw jak będzie wyglądała strona po przerwie technicznej więc postaraj się szybko to skończyć bo... no wiesz ciekawy skrypt

Jeszcze trochę. Mam nadzieję że to końca miesiąca skończę aktualizacje. Strona się nie zmieni jak na razie aktualnie jest to przepisywane na mysqli więc tylko zmieni się strona techniczna a później pomyślimy co dalej !

Opublikowano

Czy tylko u mnie tak strona wyglada ? http://screenshot.sh/oeW88e9s6q3KQ

Czy tylko u mnie tak strona wyglada ? http://screenshot.sh/oeW88e9s6q3KQ

pewnie trafiłeś wtedy gdy ja bawiłem się aktualizacją :) już powinno być ok :)

Opublikowano

Dodano reklamy tyko do wersji demo 

Opublikowano

Najlepiej: Udostępnij kod na github

Wywal mysql_* i zmień to na mysqli_ lub lepiej: PDO

Spróbuj jakieś frameworka do pomocy oraz DQL

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Najlepiej: Udostępnij kod na github

Wywal mysql_* i zmień to na mysqli_ lub lepiej: PDO

Spróbuj jakieś frameworka do pomocy oraz DQL

Zmienione na mysli_

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Istnieje możliwość zakupu reklamy dla swojego serwera minecraft.

Opublikowano

Na górze strony pojawiło się Pole "

Do świąt pozostało x dni.

"

Jest to zegar ,który odlicza nam dni pozostałe do Świąt bożego narodzenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...