Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strona dla twojego serwera Minecraft

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiedz troszke jeszcze nad grafika bo jest slaba!

Tak ! Ok dziękuję za uwagę. I czy nabijamy sobie posty ? 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka, Strona jest bardzo dobra, Mam pare pytan:

Moge przerobic strone i dodac ranking gildi/graczy/dropu :) ?

Szukasz kogos do ekipy? - Niewymagam wynagrodzen itp. Po prostu nudyyy xD

Przy okazji xD: Dodaj online administracje :), Status ts3, Online gracze, I jakis rcon commander (taka konsola bez podgladu logow :# dla administracji)

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Opublikowano

Siemka, Strona jest bardzo dobra, Mam pare pytan:

Moge przerobic strone i dodac ranking gildi/graczy/dropu :) ?

Szukasz kogos do ekipy? - Niewymagam wynagrodzen itp. Po prostu nudyyy xD

Przy okazji xD: Dodaj online administracje :), Status ts3, Online gracze, I jakis rcon commander (taka konsola bez podgladu logow :# dla administracji)

Tak , stronę będzie można modyfikować do woli  ale w stopce będzie można ruszyć tylko 2 linijkę. Zależy co umiesz :D 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

No za bardzo to żeś się nie przyłożył, ale poczekam na efekt końcowy.
Like leci na zachęte.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano (edytowane)

No za bardzo to żeś się nie przyłożył, ale poczekam na efekt końcowy.

Like leci na zachęte.

Dziękuję :) @Synthious a mógłbym wiedzieć co dodać lub co ująć (zawsze jestem otwarty na propozycje innych osób :D )

Kiedy udostępnisz download? :D

Zapewne jak skończę :D  a tak na serio  to może pod koniec lutego bo za bardzo nie mam czasu bo po 15 mam próbne egzaminy gimnazjalne i się do nich kuje. Ale cały czas coś robię :D

Edytowane przez adam23450

Opublikowano

Fajna strona ale nie umiem jej podłączyć tak troche xD

Wszystko będzie wyjaśnione w wersji finalnej a po wersji finalnej będą jeszcze aktualizacje.

@ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref @ref

Opublikowano (edytowane)

­Stronka nawet fajna, ale ja bym dodał jeszcze query php, aby można było wyświetlić status serwera

Edytowane przez MatisiekPL
Opublikowano (edytowane)

­Stronka nawet fajna, ale ja bym dodał jeszcze query php, aby można było wyświetlić status serwera

Jest to w planach strony WWW będzie to w zamian za Postępy

Za darmo będzie ta stronka?

Tak strona w 100% będzie Darmowa.

Edytowane przez adam23450

Opublikowano

@update 0.0.5
- Dodanie Panelu Administratora 

- Dodanie opcji Administratora (panel)

- Możliwość zmiany Administratorów (czerwone okienko po prawo) poprzez Panel Administratora  

Opublikowano

Wystarczyło przeczytać poprzednie posty. A poza tym trzeba jeszcze umieć ją edytować..

Co masz na myśli że trzeba będzie ją umieć edytować[...]

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Wiesz ja robiłem coś podobnego i zajeło mi to 2 godzinki wraz z cms'em. A tobie ile to zajęlo­

Nie robię tego non stop tylko stopniowo 

Projekt tymczasowo wstrzymany. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Opublikowano

Projekt będzie kontynuowany? Czy już ci się znudziło i tego nie kontynuujesz? :) Jeżeli tak, to życzę powodzenia i cierpliwości przy projekcie!

­

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...