Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strona dla twojego serwera Minecraft

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jest download lub wersja testowa tej strony?. Ogółem strona bardzo piękna, kolorki. Jest poprostu kreatywna ale mogłeś na tym zarobić 250 zł.

Edytowane przez Dinnerbone1234

200.gif Hmmm...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Samym początku chciałem przeprosić za mój długi czas nieaktywności a teraz udzielę odpowiedzi na wasze pytania:

Projekt będzie kontynuowany? Czy już ci się znudziło i tego nie kontynuujesz? :) Jeżeli tak, to życzę powodzenia i cierpliwości przy projekcie!

­

Tak projekt będzie kontowany ale zbytnio czasu nie miałem ale już powoli coś tam robię 

kiedy będzie download ?: D

Sam tego nie wiem ale zapewne jak skończę to będzie :)

Kiedy masz zamiar ją udostępnić?
Spoko wygląd

Nie mam konkretnej daty Sorry

Dziękuję :)

Jest download lub wersja testowa tej strony?. Ogółem strona bardzo piękna, kolorki. Jest poprostu kreatywna ale mogłeś na tym zarobić 250 zł.

Nie ma jeszcze strony do pobrania ani wersji beta. Nie jestem aż tak zachłanny na pieniądze jak 3/4 ludzkości. Stworzyłem stronę ,którą najwięcej wyceniłem za 10 zł a z allegro 5 więc.... :) 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Projekt Został Wznowiony 

03.04.2016 r.

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, czy to jest tylko bootstrap?

Nie ma samego bootstrapa 

Opublikowano

Strona nawet, nawet ale nie widzę jak wygląda dokładnie więc nie wiem jak ocenić ale mnie się podoba.

Polecam skorzystać z jakiegoś WYSIWYGa, np. TinyMCE do edytowania administracji/regulaminów/treści newsa itd.

Opublikowano

bardzo fajne.

bardzo dobrze wygląda.

mam pytanie kiedy będzie dostępny do downoland

239137.gif

Opublikowano

Samym bs'em nie pojedziesz za daleko. Przypominam, że bootstrap służy głównie do zrobienia siatki strony, a nie do wyglądu!!!­

Α i Ω

bardzo fajne.

bardzo dobrze wygląda.

mam pytanie kiedy będzie dostępny do downoland

niestety nie wiem kiedy będzie do pobrania :(

Opublikowano

Mam pytanie czemu nie możesz teraz udostępnić albo zrobić dema.

Jak dla mnie wygląda bardzo dobrze. mógł bym używać na swoim serwerze

239137.gif

Opublikowano

Bo na razie nie ma dema :)

Bardzo ciekawy projekt tak dalej .

Dziękuję :)

Opublikowano

Kiedy zamierzasz ją wydać? xD

Zapewne jak skończę :)

Opublikowano

ciekawa stronka ale za dużo białego mym zdaniem

Moim też musę jeszcze dużo pozmieniać w kodzie 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Projekt znowu wstrzymany z powodu braku mojego czasu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Projekt znowu wznawiam. Strona przeszła kategoryczny remont kolory się pozmieniały tak samo jak układ strony. SS dam około godziny 18 oraz demo.

Opublikowano

czemu niemogę sie zalogować podaje hasła i login jak do dema i nie działa.

239137.gif

Opublikowano (edytowane)

czemu niemogę sie zalogować podaje hasła i login jak do dema i nie działa.

U mnie wszystko jest ok. Jaki komunikat ?

Edytowane przez adam23450

Opublikowano (edytowane)

i mam problem bo jak klikam sklep ale nic się nie pojawia.

To jest ukryta treść, proszę

Zakładka sklep nic nie robi. Jest ona jedynie do podpięcia sklepu. A błędy już sprawdzam. Na jakiej stronie te błędy dokładnie ?

W folderze Admin w pliku login.php na początku dodaj ob_start(); pod znakiem <?php i na koncu przed <? dodaj ob_end_flush();

Czy jak wyskoczyły te błędy to na stronie twojastrona.pl/admin/login.php ?

+ wyłącz raportowanie błedów na serwerze lub poproś oto administratora hostingu.

Edytowane przez adam23450

Opublikowano

nadal

Tak zobacz

<?php

ob_start();

session_start();$login = $_POST['login'];$password = $_POST['password'];require('connect.php');$query = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE login='$login'"); //wyszukuje w bazie konta o nazwie podanej przez formularz$row = mysql_fetch_array($query);if($row){//jesli login jest poprawnyif(md5($password) == $row['password']) //jesli haslo jest prawidlowe{$_SESSION['logowanie'] = $login;header("Location: index2.php");}else{echo('<div class="alert alert-dismissible alert-warning"> <button type="button" class="close" data-dismiss="alert">×</button> <h4>Błędne HasĹ‚o !</h4> <p>PodaĹ‚eĹ› błędne hasĹ‚o sprĂłbuj Ponownie !</p></div>'); //jesli haslo jest bledneinclude('index.php');}}else{echo('<div class="alert alert-dismissible alert-info"> <button type="button" class="close" data-dismiss="alert">×</button> <strong>Konto nie istnieje !</strong> Podane konto nie istnieje sprawdĹş dane i sprĂłbuj ponownie. </div>'); //jesli konto nie istniejeinclude('index.php');}

mysql_close();

ob_end_flush(); ?>

A jak nie dziala to wylacz raportowanie bledow na serwerze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...