Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strona dla twojego serwera Minecraft

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

teraz pokazuje się tylko biały ekran

Plik login.php zakoduj w UTF-8 bez BOM i usun to co dodales ob_start (); i ob_end-flush(); i zmien wersje PHP na 5.6

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@adam23450

A gdzie zmienić pasy do logowania ? I gdy się loguję mam na górze dwa błędy:

To jest ukryta treść, proszę

i

@AntyWarn

Piszę z tel. i nie mam możliwości zedytowania poprzedniego postu

Opublikowano
Bardzo się cieszę że praca nad projektem idą w dobrą stronę 

Podoba mi się że rozsławiasz mój nick w swoim skrypcie. Dzięki tobie teraz mój skrypt, z którego korzystałeś 2 tygodnie (+/-) przed rozpoczęciem projektu, może wreszcie wyglądać sensownie!

Moje imię wreszcie będzie rozsławiane, a ja nie muszę zmieniać nic w moim skrypcie napisanym w pełni przed twoim (przynajmniej pierwsza wersja). 

Szczere pozdrowienia razem z załączonym ss porównawczym:

Życzę powodzenia i dalszych sukcesów,

może jeszcze zwiększysz moją popularność

Mateusz "Matieusz" Sołtys

PS: Ułóż skrypt bo jest strasznie rozjechany i nieczytelny 

Opublikowano (edytowane)

Kumplu, tylko popraw te błędy jak np. mysql_connect bo niedługo to nie będzie obsługiwane, zmień na PDO/MySQLI 

Edytowane przez Francuz.

Pomogłem? Daj lajka!

Ty dostałeś pomoc - ja chcę lajka!

5463996887.png

Fajny mam internet, co nie? Hehe :3

Opublikowano (edytowane)

Bardzo się cieszę że praca nad projektem idą w dobrą stronę 
Podoba mi się że rozsławiasz mój nick w swoim skrypcie. Dzięki tobie teraz mój skrypt, z którego korzystałeś 2 tygodnie (+/-) przed rozpoczęciem projektu, może wreszcie wyglądać sensownie!

Moje imię wreszcie będzie rozsławiane, a ja nie muszę zmieniać nic w moim skrypcie napisanym w pełni przed twoim (przynajmniej pierwsza wersja). 

Szczere pozdrowienia razem z załączonym ss porównawczym:

Życzę powodzenia i dalszych sukcesów,
może jeszcze zwiększysz moją popularność
Mateusz "Matieusz" Sołtys

PS: Ułóż skrypt bo jest strasznie rozjechany i nieczytelny 

Czy coś źle zrobiłem bo nie wiem ?

@adam23450

A gdzie zmienić pasy do logowania ? I gdy się loguję mam na górze dwa błędy:

i

@AntyWarn

Piszę z tel. i nie mam możliwości zedytowania poprzedniego postu

zmienic sie nie da (narazie) najpierw dodaj nowego uż i usuń starego + radze wyłączyc raportowanie błędów bo musze to nieco poprawic z połaczeniem 

Wszystko Z*********e tylko czemu zakładka sklep nie działa

:(

nie ma sklepu jest to tylko zakładka do podpięcia

Spoko stronka może przydać się serwerowi który dopiero startuje.

Dziekuję

Kumplu, tylko popraw te błędy jak np. mysql_connect bo niedługo to nie będzie obsługiwane, zmień na PDO/MySQLI 

Dobrze poprawie. Ale przez ostatnie 10 dni nie miałem dostepu do komputera byłem na kolonii :)

Edytowane przez adam23450

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Jak to sie obsługuje? :D pobralem strona.rar i co dalej? :D

Dodajesz na serwer www podłączasz pod bazę i działa. 

Opublikowano

Witam, strona wygląda świetne. :) Pobrałem podłączyłem do bazy danych i pytanie jak się zalogować do panelu admina? :) chodzi mi o login i hasło :P

sygnatura.png

Opublikowano

Witam, strona wygląda świetne. :) Pobrałem podłączyłem do bazy danych i pytanie jak się zalogować do panelu admina? :) chodzi mi o login i hasło :P

Login i hasło jest na 1 stronie tego tematu. A dla przypomnienia to ci podam Login: adam Hasło: adamek0123

No ale jak to podłączyć skoro za każdym razem jak klikam home to muszę od nowa sie logowac?

Nie nie musisz się za każdym razem logować. Przechodzisz poda adres twojastrona.pl/admin/index2.php 

Opublikowano

Login i hasło jest na 1 stronie tego tematu. A dla przypomnienia to ci podam Login: adam Hasło: adamek0123

Przy każdej próbie zalogowania wyskakuje mi, że "Podane konto nie istnieje".

sygnatura.png

Opublikowano

A dodałeś do bazdy danych tabele news.sql

Opublikowano

Tak z importowałem tabele dołączoną do plików.

sygnatura.png

Opublikowano

Tak z importowałem tabele dołączoną do plików.

podłączyłeś się do bazy danych w pliakch admin/connect.php i admin/db.php ?

Opublikowano

@update 0.0.7

Update Techniczny 23.07.2016

- rozpoczęcie przepisywania skryptu na bibliotekę mysqli

- rozważanie pomysłów od was - Proponujcie mi co mogę dodać do skryptu. 

Opublikowano

@adam23450 Przepraszam, że tak spamie z pytaniami :) ale mam jeszcze jedno :D Czy tylko u mnie nie ma polskich znaków?

Na której stronie ? 

Jeżeli w kontakt to moje lenistwo i nie chce mi się tego zmienić ale musze i to zrobie. A w index.php trzeba to zakodować w utf-8 le poprawie to wszytsko i dodam juz wersje przepisana na mysqli. 

Opublikowano

Czekam, aż strona będzie skończona. Już nie mogę się doczekać. ;]

Wieć muszę się spieszyć :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...