Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strona dla twojego serwera Minecraft

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Całkiem fajna

Dziękuję :)

Mi się podoba

Cieszę się :)

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano (edytowane)

Super projekt, leci +.

Dzziękuję. Dostałem propozycje wysyłania komend przez skrypt. Dodac ?

Edytowane przez adam23450

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano (edytowane)

Ciekawie się prezentuje rozwijaj ją dalej, a może wyjdzie coś naprawdę fajnego. Z tego co widzę musisz jeszcze zrobić sklep, ale to nie powinno być trudne. W panelu administracyjnym mógłbyś również popracować nad zrobieniem opcji serwera wyłączanie, wysyłanie wiadomości itp:. :) Było by to na pewno ciekawe :p Powodzenia w rozwijaniu skryptu !

Edytowane przez kubekow

671411485514457941894.png

Opublikowano

Ciekawie się prezentuje rozwijaj ją dalej, a może wyjdzie coś naprawdę fajnego. Z tego co widzę musisz jeszcze zrobić sklep, ale to nie powinno być trudne. W panelu administracyjnym mógłbyś również popracować nad zrobieniem opcji serwera wyłączanie, wysyłanie wiadomości itp:. :) Było by to na pewno ciekawe :p Powodzenia w rozwijaniu skryptu !

Dziękuję za miłe słowa !  Co do sklepu to będzie oddzielny projekt albo dodam w tym :) Co nad opcjami w panelu admina to musze pomyśleć jak to zrobić - jestem początkującym webmasterem i nie za wiele umiem ale cały cza pracuję nad swoimi umiejętnościami :) 

Opublikowano

@adam23450 jak najbardziej podziwiam projekt i myślę że będzie rozwijany. Planujesz dodać sklep czy kazać użytkownikowi robić to na własną rękę?

Jak najbardziej polecam.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@adam23450 jak najbardziej podziwiam projekt i myślę że będzie rozwijany. Planujesz dodać sklep czy kazać użytkownikowi robić to na własną rękę?

Jak najbardziej polecam.

Powiedzmy nieoficjalnie że sklep jest w planach (też będzie za darmo) ale to tak nie ofialianie :) 

Narazie musze skończyć stronę ale cały czas cos nowego dochodzi :) 

Dziekuję za miłą ocenę :)

Opublikowano

Projekt wstrzymany do dnia 06.08.2016 

Powodem jest tego mój wyjazd na wakcje.

Opublikowano

Bardzo fajny projekt, pobrałem, trochę przerobiłem i jest dobrze. Z rzeczy które zmieniłem u siebie to: zmiana stylu bootstrapa na superhero, dodanie zakładki forum, dodanie zakładki serwery z aktualnym statusem serwera, graczami itp., dodanie w configu zmiennych odpowiadających za tytuł i treść paneli po prawej stronie.

Opublikowano

Bardzo fajny projekt, pobrałem, trochę przerobiłem i jest dobrze. Z rzeczy które zmieniłem u siebie to: zmiana stylu bootstrapa na superhero, dodanie zakładki forum, dodanie zakładki serwery z aktualnym statusem serwera, graczami itp., dodanie w configu zmiennych odpowiadających za tytuł i treść paneli po prawej stronie.

Treść i tytuły w confingu jest w planach. 

Mogę prosić na PW o link do twojej strony jak to wygląda ? 

Opublikowano (edytowane)

Projekt Ponownie wstrzymany na czas nieokreślony.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kodowanie dosc slabe. dobrze ze chociaz przez js zabezpieczyles jakos... Nazwy tez bys mogl pozmieniac z index2.php na jakies normalne.

A sory jednak nie

Błąd zapytania: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''11''' at line 1

# Tytuł

Jesli zrefreszuje strone ponownie zostaje dodany news.

Edytowane przez fondueGame
Opublikowano

Wow! Niesamowite! Mega fajna strona! Na pewno z niej skorzystam! Czekam jeszcze na statystyki :P

Pomogłem? Zostaw lajka!

Opublikowano

Wow! Niesamowite! Mega fajna strona! Na pewno z niej skorzystam! Czekam jeszcze na statystyki :P

Dziękuję za miłą opinię :) 

A z propozycji skorzystam (może ,raczej :) ). Niedługo planuję powrócić do projektu :)

Pozdrawiam :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Co mam z tym zrobić muszę miec strone wykupioną na hostingu czy?

Tak

Szkoda że działasz głównie na bootstrapie :(

Lubię tę technikę/opcję :)

@ref

Opublikowano

Projekt Ponownie uruchomiony !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...