Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania & Odpowiedzi

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiego tematu chyba brakuje bo są robione coraz nowsze zamiast jeden gdzie pytamy i odpowiadamy na pytania/problemy :D

Także ja zaczne.

Skąd wziąść/wycraftować/dropnąć : Viridian Transformation Stone dzięki któremu możemy lvlować set do 20 lvl-a?

22695116389755711104.gif

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takiego tematu chyba brakuje bo są robione coraz nowsze zamiast jeden gdzie pytamy i odpowiadamy na pytania/problemy :D

Także ja zaczne.

Skąd wziąść/wycraftować/dropnąć : Viridian Transformation Stone dzięki któremu możemy lvlować set do 20 lvl-a?

Dostajesz go z paru głównych misji, możesz go wytworzyć jako Soul Warden, możesz go też kupić od graczy w Marketplace.

Co do jednego wielkiego tematu z pytaniami i odpowiedziami, to moim zdaniem to zły pomysł bo zrobi się jeden wielki szum w temacie.

没我爱

Opublikowano

Dostajesz go z paru głównych misji, możesz go wytworzyć jako Soul Warden, możesz go też kupić od graczy w Marketplace.

Co do jednego wielkiego tematu z pytaniami i odpowiedziami, to moim zdaniem to zły pomysł bo zrobi się jeden wielki szum w temacie.

Okey Dzięki moje pytanko następne jak to jest z goldem tutaj coś craftować w kółko i sellac to czy jak zarabiac? Bo widze że pełno ludzi sella goldy na allegro itd i skąd oni tego tyle maja? :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Okey Dzięki moje pytanko następne jak to jest z goldem tutaj coś craftować w kółko i sellac to czy jak zarabiac? Bo widze że pełno ludzi sella goldy na allegro itd i skąd oni tego tyle maja? :D

Boty. Golda na razie nie uzbierasz, możesz np. robić Unsealing Charmy jako Earthseer i je sprzedawać ale polecam ci wybrać profesje Soul Wardena i robić sobie Viridian/Cinderlands/Moonwater Transformation Stone używać ich do ulepszenia a resztę sprzedawać, nad zarabianiem zacznij się zastanawiać na 45lvl. Głównym źródłem przypływu gotówki będą Daily na wyższym poziomie.

没我爱

Opublikowano

Boty. Golda na razie nie uzbierasz, możesz np. robić Unsealing Charmy jako Earthseer i je sprzedawać ale polecam ci wybrać profesje Soul Wardena i robić sobie Viridian/Cinderlands/Moonwater Transformation Stone używać ich do ulepszenia a resztę sprzedawać, nad zarabianiem zacznij się zastanawiać na 45lvl. Głównym źródłem przypływu gotówki będą Daily na wyższym poziomie.

Okey a powiedz mi ile taki 45 z Daily Q moze tego golda dziennie wyfarmic? :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ja mam pytanie może mi ktoś powiedzieć jak ulepszyć Soul Sheild ?? Bo ja nie wiem jak to mam zrobić :)

2. Pytanie to jak zmienić sam wygląd broni ?

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Ja mam pytanie może mi ktoś powiedzieć jak ulepszyć Soul Sheild ?? Bo ja nie wiem jak to mam zrobić :)

2. Pytanie to jak zmienić sam wygląd broni ?

Shift i klikasz na Soul Shield i dodajesz Soul Shield, którym chcesz ulepszyć. Wygląd zmieniasz Shift i klikasz na broń wyskakuje okienko ulepszania, wybierasz trzecią opcje u góry i tam dodajesz broń, której chcesz mieć wygląd.

Okey a powiedz mi ile taki 45 z Daily Q moze tego golda dziennie wyfarmic? :D

Szczerze to nie sprawdzałem nigdy, a wszystkich Daily teraz nie robię z E. Fleet Supply masz jakieś 2 Golda a to tylko zabawa na pół godzinki z PvP Daily też masz jakoś golda.

没我爱

Opublikowano

Jak się dostać na Moonwater Plains ? mam 36lvl i jeszcze nie mam tam misji ale chciałbym ubić bossa :P

Będziesz mógł dopiero jak cie tam główna misja zaprowadzi.

没我爱

Opublikowano

Blight dagger, także wypada z tej zielonej skrzynki którą dostaje się po zabiciu bossa w Blackram?? Bo jak na razie wypadają mi bronie które na początku nazwy mają "Sealed"  

Opublikowano

Blight dagger, także wypada z tej zielonej skrzynki którą dostaje się po zabiciu bossa w Blackram?? Bo jak na razie wypadają mi bronie które na początku nazwy mają "Sealed"  

Tak, wypada ta broń z skrzynki, którą dostajesz z bossa.

Sealed > Musisz użyć Unsealing Charm, czyli po prostu klikasz prawym przyciskiem na ten itemek co ma w nazwie "Sealed" i przeklikujesz wybierając Hongomon Unsealing Charm/Unsealing Charm

Opublikowano

Gdzie się wybiera profesję Soul Warden i co będzie potrzebne do wytwarzania tych materiałów?

Do jakich konkretnie? Transformation stone?

Soul Wardenem możesz się stać w każdym większym mieście np Jadestone:

9626614538239911382943.png

@Edit @TheRyuuzaki

Samych dialogów nie możesz, musiał byś całej gry. Mógłbyś podmienić pliki to jedyny sposób, ale osobiście nie wiem jak.

没我爱

Opublikowano

Mam misję w której muszę dać Dragon Bone Inscription skąd ja mam to wziąść? :D

Wheel of Fate w Crescent Spring. Ale możesz też kupić w Marketplace od graczy za jakieś grosze.

没我爱

Opublikowano

Jak sprawdzić ping i fps w grze?

Settings -> Graphics -> Default Settings i tam jest do zaznaczenia ''Show frame rate''. Pingu nie można, musisz sam ręcznie.

没我爱

Opublikowano

Bardziej laguje w oknie, czy na full screenie? Bo słyszałam, że w oknie (o dziwo) lepiej.

Osobiście na swoim komputerze sprawdzałem grę w oknie i fs.

Wyniki takie że podczas walki mam gdzieś +20 fpsów kiedy gram w oknie. :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

2 pytania,dopiero dzisiaj pobrałem grę

1.Opłaca się tutaj robić poboczne questy?

2.(Nie znam dokładnie nazw serwerów)Czy jeśli na serwerze "x" mam postać o nicku x123,to na serwerze "y" nie moge już mieć nicku x123?(chodzi o to czy 1 nick można używać na każdym serwerze czy tylko 1)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...