Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revios

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra sprawa z skrzynkami, można bez problemu kupić postać, bez obawy oszustwa. 

wiem ! :) 

­

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xevenement

Kiedy strona ?

Kiedy forum?

@SuReeK   mówił­ że wy odpowiadacie na pytanie dot. co w grze :)

Czy system szarf będzie w jednym rodzaju czy kilka rodzajów ? (FOTO)

a3NrrZr.pngRHv8YFQ.pngo1p0CpN.png

Czy będzie skrzynka na postać która umożliwi sprzedaż postać innym graczom bez możliwości oszukania tak jak bywało dotychczas na wszystkich serwerach ? :)

Taka skrzynka spełnia się bardzo dobrze widziałem ją na chyba jednym może dwóch serwerach ! :) 

Pozdrawiam i prosze o odpowiedz

Będzie kilka rodzai szarf, skrzynia do handlu postaciami również będzie. Dodane zostanie to przy najbliższym update. 

Opublikowano

Będzie kilka rodzai szarf, skrzynia do handlu postaciami również będzie. Dodane zostanie to przy najbliższym update. 

@xevenement  

Więc mogę się zapytać kto będzie nagrywał serie , zapowiedz , gameplay ? - To nie jest żadna tajemnica i niespodzinka chyba że nie macie się czym pochwalić :) 

­

Opublikowano

Kolejny  serwer Surka, czyli kolejna gwarancja stabilności i zapewne liczby online z początku 2/3k a potem po 500, ale cóż - wbiję.

Nęci mnie tylko jedno pytanie: Czy pety/kostiumy/fryzury/pierścionki są dostępne tylko w IS czy w grze też (nie tylko z eventów, które będą raz na miesiąc)?

image.png

Opublikowano

Kolejny  serwer Surka, czyli kolejna gwarancja stabilności i zapewne liczby online z początku 2/3k a potem po 500, ale cóż - wbiję.

Nęci mnie tylko jedno pytanie: Czy pety/kostiumy/fryzury/pierścionki są dostępne tylko w IS czy w grze też (nie tylko z eventów, które będą raz na miesiąc)?

na start sam wiem że wejdzie 2k osób zobaczyć jak to wygląda ! jest tyle hejtu na @SuReeK że niewiem co myśleć zazdrościcie po prostu bo i tak będziecie grać bo stabilność macią od samego początku zapewnioną  jeśli ekipa Revios'a będzie się naprawde starała i po starcie nie oleje sobie serwera i będzie odpowiadał na wszelkie pytania , i update nie co miesiąc 2 a coś małego ale co 1-2 tyg :)  

Każdemu polecam jedynie co mogę powiedzieć że żaden @SuReeK jeszcze nie padł (Chyba że o jakimś niewiem) więc stabilność macie zapewnioną :)

Bardzo ciekawi mnie jak to będzie z tymi dungami i z tym exp'em :) 

Narazie nie mam żadnej wątpliwości ,  i dobrze że startujecie na ferie ! :)

PS: Gdzie ta strona miała być dzisiaj ?

Pozdrawiam 10/10 :)  

­

Opublikowano

Nęci mnie tylko jedno pytanie: czy pety/kostiumy/fryzury/pierścionki są dostępne tylko w IS czy w grze też (nie tylko z eventów, które będą raz na miesiąc)?

Dopalacze będą dostępne w is, z niektórych misji będą leciały mini wierzchowce. 

Z

na start sam wiem że wejdzie 2k osób zobaczyć jak to wygląda ! jest tyle hejtu na @SuReeK że niewiem co myśleć zazdrościcie po prostu bo i tak będziecie grać bo stabilność macią od samego początku zapewnioną  jeśli ekipa Revios'a będzie się naprawde starała i po starcie nie oleje sobie serwera i będzie odpowiadał na wszelkie pytania , i update nie co miesiąc 2 a coś małego ale co 1-2 tyg :)  

Każdemu polecam jedynie co mogę powiedzieć że żaden @SuReeK jeszcze nie padł (Chyba że o jakimś niewiem) więc stabilność macie zapewnioną :)

Bardzo ciekawi mnie jak to będzie z tymi dungami i z tym exp'em :) 

Narazie nie mam żadnej wątpliwości ,  i dobrze że startujecie na ferie ! :)

PS: Gdzie ta strona miała być dzisiaj ?

Pozdrawiam 10/10 :)  

­

Z tego co ja wiem, stronka miała być wtorek/środa, nie konkretnie dzisiaj. 

Opublikowano

Dopalacze będą dostępne w is, z niektórych misji będą leciały mini wierzchowce. 

Z

Z tego co ja wiem, stronka miała być wtorek/środa, nie konkretnie dzisiaj. 

pisało wtorek jasno i wyraznie :)

środa forum 

­

Opublikowano

@lindex na c**j Ci strona dzisiaj skoro start w sobote 

@1361622928-U485574.pngMakelele jak piszą to się niech wywiązuje z umów :) 

Jakbyś przeczytał prezentacje to byś wiedział że dzisiaj powinna ona  być :)

CH&&  TO Ć DO MORTY FHOCI

­

Opublikowano

Jedyne co mnie odstraszyło to jest to, że po prostu mało jest do ulepszania, porównując EQ nie wiem jakie bonusy są w EQ, ale broń jest na 90 - 120 i od razu 170? No bez sensu, znudzi się to trochę.
Nie mogliście już dać coś więcej do rozrywki, czy każdy serwer musi robić tak mało setów? Tak samo zbroi?
Z tymi zbrojami do pvp to też porażka i to biżu tak jakoś dziwnie ułożone, hełm się powtarza dwa razy jeden. - reasumując ;

Z chęcią zagram, może mnie coś innego przyciągnie, chociaż fajnie jakbyście chociaż dodali tą jedną broń na 150 oraz zbroje..

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Jedyne co mnie odstraszyło to jest to, że po prostu mało jest do ulepszania, porównując EQ nie wiem jakie bonusy są w EQ, ale broń jest na 90 - 120 i od razu 170? No bez sensu, znudzi się to trochę.

Nie mogliście już dać coś więcej do rozrywki, czy każdy serwer musi robić tak mało setów? Tak samo zbroi?

Z tymi zbrojami do pvp to też porażka i to biżu tak jakoś dziwnie ułożone, hełm się powtarza dwa razy jeden. - reasumując ;

Z chęcią zagram, może mnie coś innego przyciągnie, chociaż fajnie jakbyście chociaż dodali tą jedną broń na 150 oraz zbroje..

Na serwerze są 2 sety, pvp i pvm, ulepszanie jest poziomowe tzn I-IV, jest z tym trochę roboty i zapewniam że eq do pvm i pvp zajmie wam trochę czasu. 

Opublikowano

jest na : 90-120-170-195  więc coś za mało między 120-170  jest 50lvl'i różnicy zróbcie chociaż jeden dodatkowy set na 140-150 lvl 

­

Opublikowano

@xevenement , szkoda , bo zawsze jest pelno tego do roboty i trzeba chodzic mnostwo razy na dungeony itd :( . Moglby byc w koncu serwer , ze expimy, dropimy z dungow leca itemy z isa i wtedy tylko wojenki :P

Opublikowano

@xevenement , szkoda , bo zawsze jest pelno tego do roboty i trzeba chodzic mnostwo razy na dungeony itd :( . Moglby byc w koncu serwer , ze expimy, dropimy z dungow leca itemy z isa i wtedy tylko wojenki :P

Albo expimy - lecą ulepki - bijemy metki - czasami chodzimy na dungi - wojny - siedzenie w m1- dobra zabawa przede wszystkim kto grał na iMe^^^ to zna ten klimat :) rozumiem że jest system ulepszania I-IV :) 

­

Opublikowano

Czy drop mamy na kazdym lev? Tj mając 200 mamy drop z bossów z mapy 95?
Jak z hellerem? Grzebane cos przy skillach czy leczy sie jak na plu za 6k i daje 54 wart ataku?

Każda postać będzie dawać sobie na dungach czy potrzeba mieć to eq exp by ubić/ustać bossa z map wyższych?

Opublikowano

Czy drop mamy na kazdym lev? Tj mając 200 mamy drop z bossów z mapy 95?

Jak z hellerem? Grzebane cos przy skillach czy leczy sie jak na plu za 6k i daje 54 wart ataku?

Każda postać będzie dawać sobie na dungach czy potrzeba mieć to eq exp by ubić/ustać bossa z map wyższych?

Drop dostosowany do lvl'a, postacie są obecnie testowane tak że nie ma się co martwić o wygląd pvp, do bicia bossów konieczne będzie zrobienie eq do pvm (dropnięcie itemków pvm jest bardzo łatwe). Co nie zmienia faktu że każda postać da rade sollo ubić bossa czy zrobić dungeon.
Opublikowano

Drop dostosowany do lvl'a, postacie są obecnie testowane tak że nie ma się co martwić o wygląd pvp, do bicia bossów konieczne będzie zrobienie eq do pvm (dropnięcie itemków pvm jest bardzo łatwe). Co nie zmienia faktu że każda postać da rade sollo ubić bossa czy zrobić dangeon. 

Tyś k***a jest jak ten "dangeon"  xD 

#stylistyka poziom 99

Klasycznie... życzę powodzenia oraz wytrwałości, pozdrawiam  ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Serwer wygląda bardzo ciekawie mam nadzieje że tym razem administracja będzie aktywna

Fajnie że resp metków i bosów jest taki szybki  

Mam nadzieje że mapy będą jakieś fajne z dobrymi spotami a  nie 10 mobów na krzyż i przyjemny exp 

Opublikowano

słabo, wkur**a mnie to przewijanie scrollem, jak na mozliwosci surka i jego paczki, mysle ze mogliby sie bardziej postarac i zrobic cos zupełnie nowego i uniwersalnego, a nie zmienic tylko kolor zbroji i wcisnac te same-nudne stroje.

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

oczywiscie zagram gwarancja stabilnosci llicze na duzo graczy :)

Gwarancja stabilności :v ,wez się rozpędz i przypie*dol w scianę... Polecam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...