Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revios

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuReeK kto reklamuje na yt? Albo z kim sie dogadujecie ?

Mogę tylko zdradzić że DIIM2 już się zgodził, z resztą się dogadujemy i będzie to niespodzianka. Nie bój się będziesz miał z kim grać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK Myślę ze 4sety bizu zbr i mieczy to jest mało jeszcze ze dwa sety bo jest na 90 120 170 195 a to jest malo zróbcie na 90 120 140 155 170 195 i by starczylo

Opublikowano

buahahahaaah kolejny serwer pod IS. Niewierze w to co widzę... Teriosa całkowicie olał a teraz stawia kolejny serwer. Pewnie bedzie jak z Teriosem 1-2 tygodni zainteresowania a potem oleje ten serwer.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

serwer będzie stabilny ponieważ sponsoruje go osoba która długo w tym siedzi ale czy będzie się fajnie grało to nie wiadomo

najgorsze w tych serwerach jest to że nudzą się po 3 dniach bo robi się zbyt monotonnie xD

Opublikowano

serwer będzie stabilny ponieważ sponsoruje go osoba która długo w tym siedzi ale czy będzie się fajnie grało to nie wiadomo

najgorsze w tych serwerach jest to że nudzą się po 3 dniach bo robi się zbyt monotonnie xD

Na Reviosie będzie co robić. 

@SuReeK Myślę ze 4sety bizu zbr i mieczy to jest mało jeszcze ze dwa sety bo jest na 90 120 170 195 a to jest malo zróbcie na 90 120 140 155 170 195 i by starczylo

Będzie więcej setów jak będzie aktualizacja która zwiększy poziom, na teraz macie dosyć setów na ulepszanie, eq do pvp jak i do pvm. 

Opublikowano

Okej, zmyliły mnie te dopalacze z metinów do 90 lvl'a, które powinny znajdować się u NPC, ale liczę, że drop będzie odpowiedni by nie było z tym problemu.

Czy dungeony będę mógł wykonać solowo czy trzeba będzie mieć PT ?

Kostiumy, fryzury, pety z IS będą czasowe czy stałe ? 

­

Ponawiam pytanie.

Sorry, ale trochę mnie wkurza fakt, iż odpowiadacie na zaczepki niż na pytania od graczy.

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Sorry, ale trochę mnie wkurza fakt, iż odpowiadacie na zaczepki niż na pytania od graczy.

­

Wybacz, wydawało mi się że już na to odpowiadałem, z dopalaczami nie ma problemów iż lecą z matinów jak i ze szkatek serwerowych. Co do dungeonów, można je robić samemu, a co do przedmiotów z is'a to jeszcze myślimy nad tym, prawdopodobnie będą na stałe. 

Np jaki exp 150 do 151 ?

Bez is'a exp leci bardzo szybko. 

Opublikowano

Wybacz, wydawało mi się że już na to odpowiadałem, z dopalaczami nie ma problemów iż lecą z matinów jak i ze szkatek serwerowych. Co do dungeonów, można je robić samemu, a co do przedmiotów z is'a to jeszcze myślimy nad tym, prawdopodobnie będą na stałe. 

Bez is'a exp leci bardzo szybko. 

Plus za dungeony solowe i plus za ( jeśli kostiumy itd. ) będą stałe.

Myślę, że zawitam na serwer. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jakie nagrody za biologa do 90lvl sa ?

Pierścienie i lizaki itp czasowo ? Mozna dwa naraz założyć ? Teleport przez slub zablokowany ?

Do 90 nagrody praktycznie standardowe, niektóre edytowane, dopalacze czasowe, są 4 miejsca na dopalacze, tp zablokowane. 

Opublikowano

Server fajnie się zapowiada, przypomina servery arianea/enaris/argentus- wieżchowce/pety/ipt, dobrze się zapowiada. Życzę powodzenia w rozwoju

Opublikowano

Do 90 nagrody praktycznie standardowe, niektóre edytowane, dopalacze czasowe, są 4 miejsca na dopalacze, tp zablokowane. 

Stabilność to plus dla @SuReeK , wiem że dba o Laneris'a :) Więc przynosi mu dobre zyski  !

Ale Terios się posypał :( no bywa .. :)

Myślę że będzie pompa !

@xevenement 

Ile razy będę musiał latać na dungi żeby zrobić sobie bizu + zbr + miecz ? :) 

Kilkadziesiąt dungów czy kilka-?-naście ?

Jeśli będziecie mieli dobrą reklame to wpadnie dużo osób , DIIM2 proszę was :(

Najlepsi YT którzy powinni reklamować wasz serwer to :  WeeZy , NoPerfect , TreamProduction , TheMrZalegalizowany 

­

Opublikowano

Stabilność to plus dla @SuReeK , wiem że dba o Laneris'a :) Więc przynosi mu dobre zyski  !

Ale Terios się posypał :( no bywa .. :)

Myślę że będzie pompa !

@xevenement 

Ile razy będę musiał latać na dungi żeby zrobić sobie bizu + zbr + miecz ? :) 

Kilkadziesiąt dungów czy kilka-?-naście ?

Jeśli będziecie mieli dobrą reklame to wpadnie dużo osób , DIIM2 proszę was :(

Najlepsi YT którzy powinni reklamować wasz serwer to :  WeeZy , NoPerfect , TreamProduction , TheMrZalegalizowany 

­

O reklamę serwera nie ma się co martwić, co do dungów to zobaczycie w grze. 

Opublikowano

O reklamę serwera nie ma się co martwić, co do dungów to zobaczycie w grze. 

Strona www z licznikiem online bd. ? + kiedy www ?

macie swój własny patcher ?

Beta ?

­

Opublikowano

Strona www z licznikiem online bd. ? + kiedy www ?

macie swój własny patcher ?

Beta ?

­

Nie będzie licznika, strona ukaże się na dniach, mamy swój własny patcher, informacje na temat bety są podane w prezentacji. Beta serwera OTWARTA odbędzie się 29 stycznia od godziny 08:00 do 22:00.

Opublikowano

Kiedy oficjal bo nie doczytałem ? 
I jak z dropem broni 75 tj: Truta/Żal bo nie chciało mi się czytać całej prezentacji a chciałbym wiedzieć.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Kiedy oficjal bo nie doczytałem ? 

I jak z dropem broni 75 tj: Truta/Żal bo nie chciało mi się czytać całej prezentacji a chciałbym wiedzieć.

Bronie 75 bezpośrednio z ripka i nieb. śmierci.  

Opublikowano

Dlaczego nie będzie boicie sie ilości graczy ? Serwer który sie szanuje ma licznik dla swoich graczy + jest to zachęta dla nowych graczy :)

Licznik to podstawa ! 

rozumiem że mapy handlowej nie bedzię :) i jeden sklepik na 1 IP ? :)

@xevenement

Opublikowano

Dlaczego nie będzie boicie sie ilości graczy ? Serwer który sie szanuje ma licznik dla swoich graczy + jest to zachęta dla nowych graczy :)

Licznik to podstawa ! 

rozumiem że mapy handlowej nie bedzię :) i jeden sklepik na 1 IP ? :)

@xevenement

Licznik to rzecz względna, każdy może nim manipulować. My się tego nie tykamy.

Opublikowano

Licznik to rzecz względna, każdy może nim manipulować. My się tego nie tykamy.

Jak sobie chcecie , będziecie tego żałować ...

Nie wierze że tutaj będzie 2k online sama stabilność to nic , nic ciekawego tutaj niema czego bym nie znalazł na innych serwerach chyba że te szarfy ta kilku są , ale myślę że się nie ograniczycie do tej jeden czerwonej szarfy bo na globalu jest pare rodzai tych szarf + to że nie dodacie wszystkiego naraz tylko w kolejności update'ów !

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...