Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revios

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, wszystko spoko, pięknie ładnie, ale jak zwykle wyjdzie w praniu i się okaże to i owo :)

Pewnie zawitam i coś zagram bo nie ma gdzie grać teraz, ale na mnie surek nie zarobisz :):D

Jeszcze jedno, o ile wystartuje planowo... :)

Opublikowano

Zbędnym jest zadawanie tych samych pytań kilka razy dziennie,  jest to bynajmniej irytujące, strona i forum będzie jak maszyna będzie, odpowiadałem już na to pytanie, jak i Surek pisał to samo, wiec może nie pisz ciągle tego samego. 

Client jest właśnie dodawany. 

zadałem też jedno inne pytanie i bezodpowiedzi ono zostało ..

­

Opublikowano

Hahahah nie uśmiałem się tak dawno  xD Terios s3  :pls: Oczywiście nie polecam nikomu tutaj grać :)Chyba nie musze pisać dlaczego bo każdy powinien  wiedzieć ;d

Szerokich i owocnych bugów dzielni wojownicy!!! :D

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Hahahah nie uśmiałem się tak dawno  xD Terios s3  :pls: Oczywiście nie polecam nikomu tutaj grać :)Chyba nie musze pisać dlaczego bo każdy powinien  wiedzieć ;d

Team jest inny niż na Terios. Surek jest sponsorem tak jak na Terios, w czym przypomina Ci ten serwer, Teriosa ?

@DarkSiders86

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Szerokich i owocnych bugów dzielni wojownicy!!! :D

@DarkSiders86 

na prezentacji łudząco podobny do terios'a nie powiem , administracja teriosa zje**** sprawe po całości surek trafił na idiotów :)

Wejdz jutro na bete to zobaczysz że to całkiem coś innego niż terios , mapka m1 może być podobna :D

­

Opublikowano

Surek , ile ty juz serwerow k***a stawiales , bo juz sie pomylilem w liczeniu , i ktore dlugo postaly , bo takiego to nie pamietam :) . Ile postoi ten serwer ? .. :P

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Client jest właśnie dodawany. 

Długo coś Wam schodzi..

Podajcie jakieś konkret informacje, bez pierdzielenia.

Pytanie, będzie płatność PSC w IS?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Team jest inny niż na Terios. Surek jest sponsorem tak jak na Terios, w czym przypomina Ci ten serwer, Teriosa ?

@DarkSiders86

Przypomina mi tym że Surek podobnie jak na Teriosie zapewnienia stabilność i pomoc w naprawie błedów.Haha  xD

Opublikowano

Długo coś Wam schodzi..

Podajcie jakieś konkret informacje, bez pierdzielenia.

Pytanie, będzie płatność PSC w IS?

Strona już jest czynna, PSC nie będzie, klient będzie w nocy - aktualnie jest wrzucany na nasze hostingi. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale 6/7 bon zawsze mnie odrzucał i tak też jest tym razem. Szkoda, że między 120 a 170 nie ma jakiegoś seta, strasznie mało się tego wydaję :P

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale 6/7 bon zawsze mnie odrzucał i tak też jest tym razem. Szkoda, że między 120 a 170 nie ma jakiegoś seta, strasznie mało się tego wydaję :P

Po co Ci set skoro każdy poziom broni jest na wyższy level?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po co Ci set skoro każdy poziom broni jest na wyższy level?

Przyzwyczajony byłem zawsze do większej ilości setów, ale między 120 a 170 jest przepaść, aniżeli 90-120, nie sądzisz? Zresztą ni ma się co rozpisywać, 6/7 już mnie przekonało ;x

Opublikowano

Surek , ile ty juz serwerow k***a stawiales , bo juz sie pomylilem w liczeniu , i ktore dlugo postaly , bo takiego to nie pamietam :) . Ile postoi ten serwer ? .. :P

Chyba nie rozumiesz że to nie jego serwer... On jest tylko odpowiedzialny za stabilność i reklamę ^^ Ale i tak jak coś się zjebczy to będzie na Surka xD

Opublikowano

Stronka działa, klient widzę wrzucony. Mam 2 pytanka:

1. Czy można się spodziewać, że dziś o 8.00 ruszy beta czy spodziewacie się opóźnień?

2. Czy to będzie beta z dostępnym max lvl'em wszystkimi rzeczami na max u handlary, czy wolicie raczej zrobić bezsensowną betę od 1lvl'a?  :D

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...