Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revios

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem ze exp nie będzie monotonny i wbijać 1lvl z 2h tylko co 20min lvl na 140lvl'u ? Reklama , zapowiedzi u kogo @SuReeK?

Opublikowano

haha.Prezentacje Siurka pwinny byc zakazane na mpc. Chyba ze widocznie mpc wspier zlodzieji bo jak mozna nazwac czlowieka ktory co chwile otwiera serwer,aby zarobic na is. W kazdej prezentacji pisze ze serwer posoti dlug, a tu pare tygodni i nowy. Wezcie go zbanujcie

Opublikowano

haha.Prezentacje Siurka pwinny byc zakazane na mpc. Chyba ze widocznie mpc wspier zlodzieji bo jak mozna nazwac czlowieka ktory co chwile otwiera serwer,aby zarobic na is. W kazdej prezentacji pisze ze serwer posoti dlug, a tu pare tygodni i nowy. Wezcie go zbanujcie

SuRek jest tutaj sponsorem.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

A gdzie jest napisane ze musisz wejsc i na kazdy serwer wydac kase? -.-

Przeciez on Ci nie kaze wydawac $$..

Opublikowano

Pozyjemy zobaczymy, wbijam generalnie z gildią, pogram na becie i zobacze czy się opłaca wchodzić na start oficjalny ;]

Opublikowano

Kiedy forum, strona?

Aktualnie zamówiłem już dedyka i czekam na dostarczenie hihi potwór, strona ma być jutro a forum w środę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jest jakis ts serwerowy , bo nie widze nigdzie ip :(

Tak będzie dostępny dzisiaj, administracja będzie tam przebywać cały czas praktycznie. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak będzie dostępny dzisiaj, administracja będzie tam przebywać cały czas praktycznie. :)

Na teriosie tez miala przebywac. Za malo ludzie wpalcali to pozmieniali nicki  nowy serwer??? hehe Tylko idiota zagra na tym serwie, kolejny do wycagania hajsu i nic poza tym. Gora miesiac i otworzy nowy serwer hahaha

Opublikowano

Na teriosie tez miala przebywac. Za malo ludzie wpalcali to pozmieniali nicki  nowy serwer??? hehe Tylko idiota zagra na tym serwie, kolejny do wycagania hajsu i nic poza tym. Gora miesiac i otworzy nowy serwer hahaha

Hm, wejdź na bete i zobacz co to jest za serwer okej? Potem pisz takie głupoty.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam bo Surek,dla niego liczy sie tylko laneris,ten serwer straci administracje po 2 tygodniach jak Terios,nie grajcie tutaj,naprawde zmarnujecie tylko czas ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Hm, wejdź na bete i zobacz co to jest za serwer okej? Potem pisz takie głupoty.

Pozdrawiam.

Po co mam tracic czas jak wiem ze to serwer na miesiac... Zreszta najlepsza opinie masz w swoim poprzednim serwerz. Ostatnie strony mowia same za siebie

Opublikowano

Po co mam tracic czas jak wiem ze to serwer na miesiac... Zreszta najlepsza opinie masz w swoim poprzednim serwerz. Ostatnie strony mowia same za siebie

Niestety, moim projektem jest serwer Laneris, na wszystkich innych jestem sponsorem, ale jeżeli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do administracji tutaj to zapraszam na ts powinni być dostępni po południu.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jeżeli wyrobimy się przed czasem z dokończeniem, i dopięciem wszystkiego na ostatni guzik, mapy zostaną zmienione. 

Gdyby mapy były zmienione to juz  by było zaje**ście ! <3 

Opublikowano

Gdyby mapy były zmienione to juz  by było zaje**ście ! <3

Z tego co wiem będą zmienione bo na prośbę administracji zamówiłem im od pewnej osoby zarąbiste mapy, więc jak się wyrobią to zmienią na 99% :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niestety, moim projektem jest serwer Laneris, na wszystkich innych jestem sponsorem, ale jeżeli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do administracji tutaj to zapraszam na ts powinni być dostępni po południu.

Pozdrawiam.

TO JESCZE GORZEJ. Dlatego te serwery padaja. Skoncza sie wplywy to przestajesz sponsorowac? Jestes w stanie zagwarantowac ze serwer postoi pol roku?

Opublikowano

TO JESCZE GORZEJ. Dlatego te serwery padaja. Skoncza sie wplywy to przestajesz sponsorowac? Jestes w stanie zagwarantowac ze serwer postoi pol roku?

Tak jestem w stanie, ale administracja tutaj jest na prawdę dobra jeżeli chodzi o kontakt i podejście do serwera, będziesz miał okazje się przekonać jeżeli z nimi sobie porozmawiasz na teamspeak'u. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK ile dungow na all set bizu,zbr I miecza? licznik online graczy na www będzie? ile bd czasu expil od 90 do 110 ? 111-150 ? 150-200?

Opublikowano

@SuReeK ile dungow na all set bizu,zbr I miecza? licznik online graczy na www będzie? ile bd czasu expil od 90 do 110 ? 111-150 ? 150-200?

To akurat nie jest pytanie do mnie, jak administrator serwera będzie dostępny to Ci odpowie. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...