Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revios

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wielką chęcią wpadnę z ekipą....

Na tą "metę" nie ma serwera, który wpadł Nam do oka, ale to odmienia akurat Revios :P

Pzdr 600

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z wielką chęcią wpadnę z ekipą....

Na tą "metę" nie ma serwera, który wpadł Nam do oka, ale to odmienia akurat Revios :P

Pzdr 600

Zapraszamy, dobra rozgrywka gwarantowana! 

Opublikowano

Surek będzie sponsorem takim jak na Teriosie czy sponsorem, który ma zamiar coś robić na serwerze ?

Tak przeczytałem:

"Obowiązki:
- Reklama,

- Płatności,

- zapewnienie stabilności,

- pomoc w naprawie błędów."

Opublikowano

Surek będzie sponsorem takim jak na Teriosie czy sponsorem, który ma zamiar coś robić na serwerze ?

Tak przeczytałem:

"Obowiązki:

- Reklama,

- Płatności,

- zapewnienie stabilności,

- pomoc w naprawie błędów."

Oczywiście sponsor, zarazem będzie z nami obmyślać nowe aktualizacje i dawać nam swoje pomysły aby rozgrywka była coraz ciekawsza. 

jeszcze swojego kumpla malysza daj do teamu i server postoi tydzien . bedzie cacus glacus piz******

Ciekawy pomysł, dobrze że tobie nikt nie zlecił dobierania nam ludzi do teamu, miały by miejsce dziwne sytuacje z twoimi pomysłami, ofc, szanujemy twoje zdanie.

Super Grafika!  o.O

Ogólnie serwer wydaje się całkiem ciekawy no ale nie w moim typie :D Wolę Medium. Powodzenia :)

Zawsze możesz dać nam szanse.  Może właśnie nasz serwer będzie tym wyjątkiem i będzie Ci się dobrze grało. 

Opublikowano

Wg. mnie nic nowego i ciekawego, widziałem już to wszystko na innych
serwerach, wolę poczekać na An#@#@$#sa. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Wg. mnie nic nowego i ciekawego, widziałem już to wszystko na innych

serwerach, wolę poczekać na An#@#@$#sa. :)

Zawsze w czasie czekanie możesz wbić do nas, zapewne umili Ci to czekanie na twój wymarzony serwer. 

Opublikowano

Na waszym miejscu zamienilbym bronie pvm na pvp bo nowsze i ladniejsze bronie daliscie do expa :/ Serwer wydaje sie spoczko na pewno zawitam z ekipką :)

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ SuRek :)

Jeśli chcecie wiedzieć, dlaczego to proszę PW, nie będę tutaj wylewał brudów. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Mam pytanie Surek mianowicie dlaczego odpowiadasz w imieniu administracji na wszystkie posty? Z tego co widzę jesteś tylko sponsorem, myslę, że skoro administracja ma taki dobry kontakt z graczami to potrafią sami odpowiadać na pytania, Pozdrawiam

A ja mam też pytanie gdzie sprzedają dedyki po 50k EURO jaki to kupiłeś z dojczem? Procesor pozłacany czy co? Czy dyski ze złota? 

Nie polecam, ponieważ SuRek  :)

Rozumiem zastrzeżenia wobec mojej osoby, lecz zrozum że ja tutaj zapewniam stabilność i reklame a jak widać to w 1 dzień przebijamy inne serwery co mają tutaj prezentacje x czasu :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na waszym miejscu zamienilbym bronie pvm na pvp bo nowsze i ladniejsze bronie daliscie do expa :/ Serwer wydaje sie spoczko na pewno zawitam z ekipką :)

Naszym zdaniem jeden i drugi set jest ładny.

Nie polecam, ponieważ SuRek :)

Surek jest sponsorem. 

Opublikowano

A ja mam też pytanie gdzie sprzedają dedyki po 50k EURO jaki to kupiłeś z dojczem? Procesor pozłacany czy co? Czy dyski ze złota? 

Rozumiem zastrzeżenia wobec mojej osoby, lecz zrozum że ja tutaj zapewniam stabilność i reklame a jak widać to w 1 dzień przebijamy inne serwery co mają tutaj prezentacje x czasu :)

Naszym zdaniem jeden i drugi set jest ładny. ^^

Surek jest sponsorem. 

A to przepraszam, co do sponsoringu nie mam zastrzeżeń. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

A to przepraszam, co do sponsoringu nie mam zastrzeżeń. 

Dziękuje, spełnię swoją role tak jak tylko mogę, a jak widzisz administracja jest mega pomocna. Zreszta od jutra mają być na ts'ie już dla Waszej dyspozycji :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dziękuje, spełnię swoją role tak jak tylko mogę, a jak widzisz administracja jest mega pomocna. Zreszta od jutra mają być na ts'ie już dla Waszej dyspozycji :)

Ten caly Lemon pokazał już jaki jest pomocny. Swiadomie dopuscil do upadku moriesa o innych serwerach nie wspominając.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ten caly Lemon pokazał już jaki jest pomocny. Swiadomie dopuscil do upadku moriesa o innych serwerach nie wspominając.

Wspomnij jakie inne serwery miał Lemon, jesteśmy tego bardzo ciekawi. Pozdrawiam!

Opublikowano

Z prezentacji ciężko mi było określić lub przeoczyłem, jaki to typ serwera ? osobiście wygląda mi to na Medium.

Ogólnie to wszystko już widziałem, kostiumy, mounty, pety, sety itd. to już było, liczę tylko na dużą ludność na starcie, bo serwer niczym innym mnie nie zaskoczy. ­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wspomnij jakie inne serwery miał Lemon, jesteśmy tego bardzo ciekawi :D Pozdrawiam!

Bylo ich troche Kamilu. Swoją drogą nie boisz się bana za multi? I jak tam erbia? Dalej nic przy niej nie robicie?

Srij9JT.png

Opublikowano

Z prezentacji ciężko mi było określić lub przeoczyłem, jaki to typ serwera ? osobiście wygląda mi to na Medium.

Ogólnie to wszystko już widziałem, kostiumy, mounty, pety, sety itd. to już było, liczę tylko na dużą ludność na starcie, bo serwer niczym innym mnie nie zaskoczy. ­

Eassy. Liczy się głównie grywalność.

Opublikowano

Widzisz gdzieś tutaj lemona w ekipie?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Eassy. Liczy się głównie grywalność. ^^

Okej, zmyliły mnie te dopalacze z metinów do 90 lvl'a, które powinny znajdować się u NPC, ale liczę, że drop będzie odpowiedni by nie było z tym problemu.

Czy dungeony będę mógł wykonać solowo czy trzeba będzie mieć PT ?

Kostiumy, fryzury, pety z IS będą czasowe czy stałe ? 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

serwer jako tako :D

niczym szczególnym się nie wyróżnia na tle innych dostępnych na PL rynku

nie gram w metina od ponad roku bo ciągle czekam na serwer godny mojej uwagi i powiem Wam że..

będę czekał dalej :)

Opublikowano

Bylo ich troche Kamilu. Swoją drogą nie boisz się bana za multi? I jak tam erbia? Dalej nic przy niej nie robicie?

To jest  moje jedyne konto, jeśli masz jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości, zapraszamy na ts'a. 

Opublikowano

Jeden z lepiej zapowiadających się serwerów w ostatnim czasie, sprawdzę na bank. 

Powodzenia przy starcie. ;)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Lemona już wyrzuciliście z teamu czy jak? że usunąłeś go z teamu z prezentacji ??

bronie 30 powinny być u handlarzy, czy to hard i trzeba dropić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...