Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revios

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

150x większy niż na globalny serwerze.

Czyli rozumiem, że jak na PL'u dostaję za moba 10%, to tu dostanę 15 lvli? O ch*j.

Serwer taki trochę standardowy jak na te czasy, jedynie props za hwangi i zaje*iste tła logowania.

tenor.gif

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Terios Vxx 

1-2 tygodnie gry, żeby sprzedać konto i iść na inny serwer bo po tym czasie liczba graczy ograniczy się do 100, jak na reszcie serwerów tego pana  :v

Niestety ten serwer nie ma nic wspólnego z teriosem, wejdziesz na bete to sam zobaczysz. :)

Czyli rozumiem, że jak na PL'u dostaję za moba 10%, to tu dostanę 15 lvli? O ch*j.

Serwer taki trochę standardowy jak na te czasy, jedynie props za hwangi i zaje*iste tła logowania.

Pamiętaj serwera nie tworzą nowości zbędne tylko atmosfera panująca na serwerze - serwer tworzą gracze a nie administracja.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

exile znowu bedzie robił smoka w 10 sek -.-:D

Niestety administracja będzie w grze praktycznie cały czas - każdy bot i ban w przeciągu maksymalnie kilku godzinek.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Grałem na każdym twoim serwerze więc mam nadzieje że to wypali. Powodzenia 

Dziękuje, nie zawiedziesz się jak macie jakieś pytania śmiało piszcie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam pytanie Surek mianowicie dlaczego odpowiadasz w imieniu administracji na wszystkie posty? Z tego co widzę jesteś tylko sponsorem, myslę, że skoro administracja ma taki dobry kontakt z graczami to potrafią sami odpowiadać na pytania, Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer Fajny tylko coś mi sie kojarzy z tymi plikami  Czyżby nazwa była    :     Terios = Revios ? :D 

Ale moge polecić i zawitam :) 

Opublikowano

Serwer Fajny tylko coś mi sie kojarzy z tymi plikami  Czyżby nazwa była    :     Terios = Revios ? :D

Ale moge polecić i zawitam :)

Zbieżność nazw jest przypadkowa, taka administracja sobie upatrzyła w listopadzie(2015.11.18) taką nazwę i taka została.

Dziękujemy i serdecznie zapraszamy! 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A jak będzie z ISem? Żeby wbić lvl powiedzmy od 175 do 200 trzeba full is i siedzieć na spotach po 4h za lvl?

Nie, exp jest stosownie dostosowany, bez is'u da się spokojnie dobić maxa. 

Opublikowano

Tylko te mapy sa już Nudne :/  Dali byście coś nowego a nie nom stop te same mapy i moby :/ I dungeony co na Laneris s1 ! :/ 

Opublikowano

Tylko te mapy sa już Nudne :/  Dali byście coś nowego a nie nom stop te same mapy i moby :/ I dungeony co na Laneris s1 ! :/ 

Jeżeli wyrobimy się przed czasem z dokończeniem, i dopięciem wszystkiego na ostatni guzik, mapy zostaną zmienione. 

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, ale to Suurek więc i tak nie zagram. Wszystko oprócz nędznego lanerisa nie stało nawet 3 miesiące, także powodzenia oby twój kolejny serwer ustał chociaż te pół roku. 

lownfast

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, ale to Suurek więc i tak nie zagram. Wszystko oprócz nędznego lanerisa nie stało nawet 3 miesiące, także powodzenia oby twój kolejny serwer ustał chociaż te pół roku. 

Jak byś umiał doczytać kim jestem na tym serwerze to byś wiedział że jestem sponsorem. Administracje masz wypisaną w prezentacji...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...