Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie jest reset - poprawa expa.

Wróżbita Maciej !

Gram i wiem :) Pytam @Harvettia ile osób było na starcie :)

JA IDE , JUTRO RANO MYŚLĘ ŻE WSZYSTKO POPRAWICIE I ZOBACZE NOWA WWW CLIENTA EXP I ITD 

ELO ! o 7:00 się widzimy 

5GramZielska !

­

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ONLINE?

Stabilny serwer?

Opłaca się pobierać?

online pewnie z 600 jak 3LITERY pisał

Stabilny? ledwo wystartował, ale na pewno będzie, tak jak pierwszy ich serwer Argentus, ma 2,5 roku i nadal stoi ;)

opłaca i to bardzo :)

Opublikowano

Co to za smieszna strona? Od ponad 2tyg. nic nie zostalo na niej zmienione, jakies info co do serwera dostane, czy warto wbijac?

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Co to za smieszna strona? Od ponad 2tyg. nic nie zostalo na niej zmienione, jakies info co do serwera dostane, czy warto wbijac?

Jeśli nie przeszkadza Ci to, że Team olewa graczy to śmiało wbij, lub przeczytaj sobie ostatnie dwie strony w zapowiedzi tego serwera, sam wtedy zdecydujesz.

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jeśli nie przeszkadza Ci to, że Team olewa graczy to śmiało wbij, lub przeczytaj sobie ostatnie dwie strony w zapowiedzi tego serwera, sam wtedy zdecydujesz.

­

dlaczego śmiesz twierdzić że graczy olewamy ? bo Ci nie odpowiedzieliśmy? tak to serwer z*******y a przyszło co do czego to  zjebany w pizdu

Nie rozumiem takiego zachowania

Opublikowano

czytaj poprzednie odpowiedzi ;)

stronka będzie jutro nowa,

serwer wystartował z małymi bugami, ale jutro będzie już ok

warto wbijać :>

i jak bugi są ?

pytam sie bo nie wiem czy wbic jak wróce

usuwają te bugi ;v jutro nie bedzie 

Opublikowano

dlaczego śmiesz twierdzić że graczy olewamy ? bo Ci nie odpowiedzieliśmy? tak to serwer z*******y a przyszło co do czego to  zjebany w pizdu

Nie rozumiem takiego zachowania

Czy ja napisałem, że serwer jest zjeba*** ? Nie napisałem żadnego słowa na temat serwera, zacytuj mi w post w którym napisałem, że serwer jest zjeba*** itd. :)

Piszę cięgle o Teamie, nie zaprzeczysz, że nie olewacie ludzi, bo jak przyjdzie jakaś " cięższa sprawa " to głowa w piach i zero odzewu. Hmm, płaci się mało Pani IneS, dlatego też wygodnie ją trzymać ? :)

Po drugie, nie tylko ja czekam na odpowiedź, mam Ci przypomnieć ile osób pisało w zapowiedzi o tym ? 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Czy ja napisałem, że serwer jest zjeba*** ? Nie napisałem żadnego słowa na temat serwera, zacytuj mi w post w którym napisałem, że serwer jest zjeba*** itd. :)

Piszę cięgle o Teamie, nie zaprzeczysz, że nie olewacie ludzi, bo jak przyjdzie jakaś " cięższa sprawa " to głowa w piach i zero odzewu. Hmm, płaci się mało Pani IneS, dlatego też wygodnie ją trzymać ? :)

Po drugie, nie tylko ja czekam na odpowiedź, mam Ci przypomnieć ile osób pisało w zapowiedzi o tym ? 

­

Jestem bardzo ciekawy jakby Ciebie pytało 50 osób "co z tym","jak to" i tak dalej czy dałbyś radę odpisać wszystkim.

Tak czy siak ADMINISTRACJA zawsze jest spalona na serwerze,błędy się tylko u administracji widzi nigdzie wiecej.

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy jakby Ciebie pytało 50 osób "co z tym","jak to" i tak dalej czy dałbyś radę odpisać wszystkim.

Tak czy siak ADMINISTRACJA zawsze jest spalona na serwerze,błędy się tylko u administracji widzi nigdzie wiecej.

Weź Ty człowieku skończ pitolić głupoty, bo nawet nie potrafisz się konkretnie wypowiedzieć.

Hmm, przez dwie strony było pisane o IneS, ktoś napisał pytanie o serwer - dostał odpowiedź, więc z kogo Ty głupka chcesz zrobić.

Druga sprawa, rozumiem jeśli dotyczyło by to jednej osoby, ale kurde o tym pisało kilkadziesiąt osób, więc Ty masz problemy jakieś, że czarną stronę widzisz tylko w graczach ?

Co do zdania w kolorku - miazga, tym to pokazałaś :) Nasza wina, że każdy temat na forum został usuwany a shoutbox został wyłączony po fali hejtów na IneS ? 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Bedzie poprawiony drop do biologa ?

Kd obrony +6 nie da sie włożyć do zbroi

Metiny w lesie i na ognistej co chwile dropi parta i luk na 65. Żadne inne bronie. Stalki gdzie dropia ?

Opublikowano

Weź Ty człowieku skończ pitolić głupoty, bo nawet nie potrafisz się konkretnie wypowiedzieć.

Hmm, przez dwie strony było pisane o IneS, ktoś napisał pytanie o serwer - dostał odpowiedź, więc z kogo Ty głupka chcesz zrobić.

Druga sprawa, rozumiem jeśli dotyczyło by to jednej osoby, ale kurde o tym pisało kilkadziesiąt osób, więc Ty masz problemy jakieś, że czarną stronę widzisz tylko w graczach ?

Co do zdania w kolorku - miazga, tym to pokazałaś :) Nasza wina, że każdy temat na forum został usuwany a shoutbox został wyłączony po fali hejtów na IneS ? 

­

spierdalaj

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Kiedy znajdę czas.

To musi być grubsza sprawa ;o

Dzięki za stracony czas, nie polecam z względu na Team, który olewa graczy. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Jak serwer ? bo jeden okazal sie juz nie wypalem 

Sporo niedociągnięć, ale myślę, że jutro można popykać ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...