Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OnlySpeak.pl | Baw się, śmiej i rozmawiaj!

€ωєℓιиα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ładnie wykonany, brakuje mu reklamy - choćby na globalnej liście serwerów (tej wbudowanej).

Co do botów się nie wypowiadam bo to rzecz mało istotna.

Jeżeli serwer będzie nadal prowadzony z pasją i zostaną wprowadzone widoczne zmiany (chodzi mi tu głównie o reklamę) ma szanse przetrwać :).

Osobiście serwer polecam.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

# Slaby Serwer

# Administracja obraża graczy

# Kastraty w Administracji

# DDOSA Dostałem !

Nie polecam!

Mowili, że zaraz DDOS bedzię i uderzyli mi w ts3.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Nie polecam.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Administracja to teraz dno próbowałem zrobic coś z tego serwera ale cóż nie wyszło i serwer na psy spada bo nie ma osoby co ogarnie ts. I dowidziałem się wiele rzeczy o Assez wiec nie polecam serdecznie serwera.

Opublikowano

Gratuluję rozmachu. Nikt z Was ani razu nie był u Nas na serwerze, nikt z Was na pewno DDOS'a nie dostał, jedyne co to dostaliście słusznego bana, za reklamę swojego 'projektu', w którym są całkowicie niekompetentne osoby na stanowiskach typu moderator.

393751453645894992255.png

Właśnie widzę, jak bardzo jesteście odpowiedzialni 'xp'.

Opublikowano

Gratuluję rozmachu. Nikt z Was ani razu nie był u Nas na serwerze, nikt z Was na pewno DDOS'a nie dostał, jedyne co to dostaliście słusznego bana, za reklamę swojego 'projektu', w którym są całkowicie niekompetentne osoby na stanowiskach typu moderator.

393751453645894992255.png

Właśnie widzę, jak bardzo jesteście odpowiedzialni 'xp'.

Hmm, co ma odpowiedzialność wspólnego z obrazkiem, który załączyłaś?

+ Czy wyrażenie opinii aż tak Cię zabolało? Nie rozumiem czemu chcesz zaszkodzić naszemu projektowi, śmieszku.

Nie polecam

Opublikowano

Hmm, co ma odpowiedzialność wspólnego z obrazkiem, który załączyłaś?

+ Czy wyrażenie opinii aż tak Cię zabolało? Nie rozumiem czemu chcesz zaszkodzić naszemu projektowi, śmieszku.

Nie polecam

Zastanów się, czy ty wyrażasz SWOJĄ opinię, czy sugerujesz się opinią osoby, która ma ze mną jakąś spinę? Bo chyba to jest różnica.

Nie muszę próbować zaszkodzić Twojemu projektowi, bo to nie jest wątek do tego przeznaczony, ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie - ty nie szkodź mojemu.

Co do dziwnych rozważań na temat mojej osoby, pozwolę sobie zacytować pewnego użytkownika.

'Ci co mają trochę rozumu w głowie, sami wypracują sobie opinię na temat mojej osoby - wcale nie musisz być drogowskazem.

Niektórzy pełnoletni, a wciąż jak dzieci. Sami próbują zacząć wojnę (którą ja traktuję ze śmiechem na ustach), a potem wiele oczekują.'

­

Opublikowano

Może nie powinienem się wtrącać, ale robienie gwiazdy z siebie (w tym przypadku chodzi o serwer) często działa przeciw nam. 

Opublikowano

Reasumując administracja serwera jest niedorzeczna oraz niekompetentna. Wczoraj wbijając do centrum pomocy po raz drugi jak wyszedłem zostałem chamsko wywalony ponieważ jakiś szczeniak nie miał czasu mi pomóc bo cytuję: "Teraz nie mogę, jak skończę grać to Ci pomogę.". Najlepiej wypierdziel tego 14 letniego  "majnkrafta" który dostał jSA. Bardzo szczytne i fenomenalne zachowanie ze strony admina. Administracja jest po prostu niedorzeczna.  I nie wiem gdzie widzisz tam innowację jak tylko wchodzi do Ciebie bot który mówi do Ciebie pół mutacją, że ktoś Ci zaraz pomoże.

To kogo przyjmuję inny właściciel serwera powinno Cie tyle obchodzić co wywieszone skarpetki. 

+ taki mały bonus:

348zez.jpg

#EDIT:

Specjalnie dałem takie tło, żeby nie przynudzało waszym IP.

Wow, umiesz zrobic okienkowy program, najs.

Moj pro elo program pokazuje, ze oryginal.

Console.WriteLine("TeamSpeakCrack Checker v1.0");
            Console.Write("ip: ");
            Console.ReadLine();
            Console.WriteLine("Checking...");
            Thread.sleep(3000);
            Console.WriteLine("Original.");
            Console.ReadKey();

wAYfnSP.jpg

Dziecinada w administracji lvl max    xD

serdecznie odradzam korzystanie z tego teamspeak'a

Odezwal sie @gorzal XDDDDDD
Nasylanie jakis zjebow zeby wystawili negatywna opinie i reklamowali inny serwer na ich ts'ie to nie jest dziecinne?

pYL2cJY.jpg

<18:46:40> "MiniK" is now known as "J**** TEN SERWER"

+ ddosy - To w ogole nie jest dziecinne zachowanie.

@topic

Polecam. Mila administracja.

Opublikowano

A ja powiem tak polecam serdecznie onlyspeak.pl znam Assez wiem że ona potrafi naprawdę dużo posiadają także własne boty to że ikonki skopiowane to niema różnicy większość tsów kopiuje teraz ikonki a po 2. licencja orginalna po 3. po co denerwować się przez jakiś głupi ts3support który i tak i tak w końcu padnie onlyspeak.pl dadzą radę się rozreklamować tak jak kiedyś :). po 4. Widże Gorzałek przysłał tutaj swoich przydupasków z supporta by zepsuć opinie serwerowi po 5. Ja naprawde bardzo polecam myślę że uda wam się rozwinać tak jak kiedyś 

owner.png

Opublikowano

Bym polecił ale wiadomo wszystkie ikony administracyjne z eqipy, alę chociaż trochę przerobione (kolor) napis R-O-O-T taki sam, też są ikony tu z online-ts3.

Wszedłem na stronę i co widzę:

ss1301.png Licznik offline.

Jedynym plusem jest to w sumie nie jedynym że jest trochę radia ale się scina, i administracja (niektórzy) z kulturą.

Pozdrawiam, G..

P.S Prawdziwy checker od teamspeak.com: http://sales.tritoncia.com/checkip.php

@Edit Racja nie zauważyłem to nie działa

Opublikowano

Serwer, nic dodać nic ująć. Stylistyka w sumie okej tylko te kanały zarezerwowane :/

Administracja miła, przy małej liczbie osób starają się bardzo mocno. Można pogadać z kolegami bez zbędnego zamieszania.

Opublikowano

Nie polecam ;p

Po wbiciu na serwer bot muzyczny zaczął ścinać.

Po wbiciu na centrum pomocy usłyszałem głos z "ivony" po czym bot opuścił kanał, i nikt się nie zjawił :)

Administracji nie polecam.

Sam serwer jest ok.

Opublikowano

Nie polecam ;p

Po wbiciu na serwer bot muzyczny zaczął ścinać.

Po wbiciu na centrum pomocy usłyszałem głos z "ivony" po czym bot opuścił kanał, i nikt się nie zjawił :)

Administracji nie polecam.

Sam serwer jest ok.

Nie moja wina, że masz taki internet, co do centrum pomocy wbiłeś po czym stamtąd "uciekłeś" wychodząc z serwera. Nie licz na to, że od razu ktoś przyjdzie(tym bardziej w godzinach porannych) na "centrum pomocy".

Administracji nie polecasz dlatego, że nikt do ciebie nie zszedł na "centrum pomocy"? Nawet z nami nie rozmawiałeś.

<09:14:23> "AmaziR" switched from channel "├• 3. Muzyczny" to "[»»] CZEKAM NA ADMINA [AutoPoke]"
<09:14:27> "(OnlyBot) Info" pokes you: Użytkownik o nicku AmaziR oczekuję na twoją pomoc!
<09:14:48> "AmaziR" disconnected (leaving)

Przepraszam, że nikt nie wszedł w czasie 25 sekund kiedy czekałeś tam na kanale i mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy.

Opublikowano

Bym polecił ale wiadomo wszystkie ikony administracyjne z eqipy, alę chociaż trochę przerobione (kolor) napis R-O-O-T taki sam, też są ikony tu z online-ts3.

Wszedłem na stronę i co widzę:

ss1301.png Licznik offline.

Jedynym plusem jest to w sumie nie jedynym że jest trochę radia ale się scina, i administracja (niektórzy) z kulturą.

Pozdrawiam, G..

P.S Prawdziwy checker od teamspeak.com: http://sales.tritoncia.com/checkip.php

Use this form to determine if your TeamSpeak 2 server IP is properly licensed. This tool will NOT work for TeamSpeak 3 servers. 

Głupota ludzka nie zna granic. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...