Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OnlySpeak.pl | Baw się, śmiej i rozmawiaj!

€ωєℓιиα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

348zez.jpg

#EDIT:

Specjalnie dałem takie tło, żeby nie przynudzało waszym IP.

W jaki niby sposób to sprawdziłeś? Sam zespół teamspeak nie udostępnił oficjalnie narzędzia sprawdzającego legalność licencji(TeamSpeak 3), co jednoznacznie stwierdza, że możliwość jej sprawdzenia możesz jedynie dokonać pisząc zgłoszenie do supportu TeamSpeak, który chętnie Ci odpowie. ;)

P.S. Jakie ma jeszcze funkcje ten "twój Crack checker"?  :D

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jaki niby sposób to sprawdziłeś? Sam zespół teamspeak nie udostępnił oficjalnie narzędzia sprawdzającego legalność licencji, co jednoznacznie stwierdza, że możliwość sprawdzenia licencji możesz jedynie sprawdzić pisząc zgłoszenie do supportu TeamSpeak, który chętnie Ci odpowie. ;)

P.S. Jakie ma jeszcze funkcje ten "twój Crack checker"?  :D

Ten program normalnie sprawdza, jeżeli masz już crack licke to nie nasza sprawa, ale nie pisz że masz orginalną.

giphy.gif

Opublikowano

Licencja jest w 100% oryginalna, a programiki typu "crack checker" możecie sobie wsadzić. ;)

Zanim drugi raz napiszecie coś na temat licencji serwera upewnijcie się najlepiej pisząc do supportu TeamSpeak, czy rzeczywiście potwierdza to, co ten twój cały "crack checker" pokazuje. 

I każda osoba, która ma jakąkolwiek wiedzę na ten temat ciebie i ten "twój" durny "crack checker" wyśmieje.

@Edit

Wygrzebałem ze starych zgłoszeń.

sf49d5.jpg

Opublikowano

Polecam! ;) Laska w zespole xD I w ogóle. Poza tym bardzo sympatyczna administracja (nie koniecznie mówię tutaj o sobie). Ponadto serwer bardzo ogarnięty i pliki również bardzo dobrze zrobione. :)

Opublikowano

Wypraszam sobie opinie o całej administracji ponieważ odnosicie się tutaj o wszystkich osobach podczas gdy ja też jestem w adm lecz podczas waszych wejść na serwer nie było mnie na nim.

Opublikowano

dajcie mi próbkę tego męsko-żeńskiego głosu to ocenie czy coś jest na rzeczy :P

co do tego programiku to kodu nie widzę, ale wygląda na słaby 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@Calme

Wbji na ts i wyjaśnimy sprawę.

Myślisz że ten cytat usprawiedliwia jechanie po całej administracji jeśli tak myślisz to pozdrowienia dla ciebie.

^^

@up

@up

Nie ja będę wyjaśniał tylko osoby które wtedy były na serwerze.

@up

To chyba powinno być jasne.

Opublikowano

PS. Crack Checker - działa prawidłowo(sprawdzane na wszystkie sposoby, ale można zablokować sprawdzenie :)).

To na co czekasz? Pisz zgłoszenie, że "piracka" licencja. Jako załącznik w zgłoszeniu dodaj im "crack checker", bo pewnie sami nie wiedzą, że istnieje możliwość sprawdzenia licencji.  B)

Skończ już robić z siebie błazna.

Opublikowano

@up

haha to że ty manipulujesz ludźmi i prawdą to nie znaczy że ktoś zachowuje się tak samo jak ty więc następnym razem przemyśl 2 lub 3 razy co piszesz bo twoje posty ukazują na jakim dnie spoczywa twoja osoba i z każdą linjiką twoich słów coraz bardziej chce mi się śmiać i płakać śmiać z twojego poziomu a płakać że takie osoby jak ty w ogóle istnieją ponieważ robią na tym forum tylko zwykła anty reklamę dobrym i stabilnym serwerom o których nic nie wiedzą.

@KevcioTM

@KevcioTM

Za co niby ma nam być przykro. To chyba tobie powinno być wstyd że porządnych ludzi tak oczerniasz.

Opublikowano

@KevcioTM

Ktoś z adm mógł mieć żeński głos ponieważ cały czas trwają testy syntezatora iwona żeby ustawić jak najlepszy głos który nie będzie denerwował userow jeśli o to chodzi.

Opublikowano

Administracja jest naprawdę spoko, wchodząc na serwer można z nimi porozmawiać, a co najlepsze nie wywyższają się przez to, że mają rangi tak jak to na większości serwerach bywa. Co do botów to pierwszy raz się spotykam z czymś takim, że bot wypowiada mój nick,numer kanału, liczbę podkanałów.
P.S. Często będę do was wpadał pograć w csa ze znajomymi.

Opublikowano

Polecam, miła obsługa - szybko nadana ranga zamiast Nowy. SUPER!

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

czekam sobie już jakiś czas na pomocy, chciałem założyć kanał, ale nikt się nie odzywa :p

pora myślę, że całkiem normalna, jednego admina widzę, kaceq zresztą (tego co tak robił tsa mpc, że aż z permem wyleciał) i nic się nie dzieje 

myślę, że z uwagi iż na serwerze tłumów nie ma reakcje powinna być szybsza 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dobra to jest moja opinia.

Plusy:

Wygląd ts3 (troche) nieskopiowany

Niedziałąjący livehelp. (Nie wiem gdzie to dać....)

Minusy:

Ikony z eqipy (jedynie w paincie zmiana koloru (administracyjne))(4Fun)
Ikony z online-ts3 (no comment)
Administracja offline (1 jSA offline i pusto, przepraszam jest root 
Assez :3 online (oczywiscie co? napis root z eqipy.))

Innowacja ciekawe...
Strona nie oryginalna.
Banner (jest strona choćby vistaprint na której można skopiować takie logo)
Rezerwacja kanałów.. (Kolejny mądry pomysł)

MOJA OCENA: 5/10 . Mogliscie się bardziej postarać.

P.S Litera s (z kreską) nie działa mi.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...