Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OnlySpeak.pl | Baw się, śmiej i rozmawiaj!

€ωєℓιиα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam kiedyś miałem styczność z tym serwerem i powiem krótko nieogary dzieci w administracji mają wyjebane na cp tylko jakiś niby livehelp do sinusa i do kanałów bo nie chce im się z userami rozmawiać a także zero interakcji z userami. A poza tym robią jakieś dziwne akcje i kręcą.

Opublikowano

nieogary dzieci w administracji

Po czym stwierdziłeś, że są to "nieogary"? To, że ktoś ma 14-15 lat wcale nie znaczy że nie może być administratorem szczerze wolę 14 latka, który będzie się angażował w rozwój serwera niż kogoś kilka lat starszego, który z wielkim trudem sobie radzi z czymkolwiek.

mają wyjebane na cp tylko jakiś niby livehelp do sinusa i do kanałów bo nie chce im się z userami rozmawiać a także zero interakcji z userami.

Według ciebie bot informujący o tym, że "administracja została powiadomiona o tym, że czekasz na kanale" jest brakiem chęci rozmowy/interakcji z użytkownikiem ze strony administratora? Praktycznie na 'każdym' serwerze jest taka informacja przekazywana użytkownikowi wchodzącemu na kanał typu "centrum pomocy" w formie głosowej czy też tekstowej. 

Co do tworzenia kanałów, dlaczego za każdym razem administrator ma powtarzać jedną i tą samą regułkę?

A poza tym robią jakieś dziwne akcje i kręcą.

Jakie dziwne akcje i co kręcą? Sam nie wiesz o czym piszesz.

Na koniec przeczytaj post, który napisałeś.. co ma wspólnego wiek administracji, boty informacyjne do interakcji z użytkownikami? Nic. 

Opublikowano

@mezir95

Ja nic ja nic nie mam do takiego wieku lecz u was śmiem twierdzić były osoby mające 11 może 12 lat i nie kwapila się aby zejść na cp tylko grała z kimś cały czas w mc a gdy wchodziłem do niej na kanał udawała że jest AFK. I czy według ciebie taka osoba jest ogarnięta. I na dodatek brak mutacji. A co do angażowania to się zgodzę osoby młode dużo się angażują i przez to w wielu kwestiach są wykorzystywane a osoba pełnoletnia umie wycenić swoją pracę i nie dać wszystkiego zrzucić na siebie.

A co do bota to odcinacie się od usera np przez to że bot mówi wszystko za was a chyba nie na tym polega tworzenie zgranej społeczności i kontaktów user administrator i z własnego doświadczenia wiem że dzięki rozmowom z userami można zatrzymać ich na dłużej na serwerze jak i dać im szansę na rozmowę na temat co można zmienić aby korzystanie z serwera było przyjemniejsze.

Opublikowano

@mezir95

Ja nic ja nic nie mam do takiego wieku lecz u was śmiem twierdzić były osoby mające 11 może 12 lat i nie kwapila się aby zejść na cp tylko grała z kimś cały czas w mc a gdy wchodziłem do niej na kanał udawała że jest AFK.

Zauważ jeszcze to, że jest u Nas taka ranga jak "Admin duty", która zobowiązuje do reagowania na kanał "centrum pomocy". W przypadku, gdy na serwerze jest administrator ale nie ma wyżej wspomnianej rangi na przykład wtedy, kiedy jest AFK lub gra w jakąś grę ze znajomymi, to nie dostaje powiadomień o tym, że ktoś czeka na "centrum pomocy".

Możliwe, że w tym czasie administrator nie miał właśnie tej rangi.

Co prawda mieliśmy takiego jednego tak samo jak ty @#Gremsonkowy# , który siedział na serwerze i nic nie robił.

A co do bota to odcinacie się od usera np przez to że bot mówi wszystko za was a chyba nie na tym polega tworzenie zgranej społeczności i kontaktów user administrator i z własnego doświadczenia wiem że dzięki rozmowom z userami można zatrzymać ich na dłużej na serwerze jak i dać im szansę na rozmowę na temat co można zmienić aby korzystanie z serwera było przyjemniejsze.

Napisałem ci coś w poprzednim poście.

Opublikowano

dzis. o 02.04.2016 wbiłem na teamspeaka i odrazu, bo zobaczyłem to nie ma music bota to jest - i do tego w administracji są tylko 2 osoby.Chciałem ip "niby kolegi" to mi właściciel nie dał to jest + dodam do tego że teamspeak ma nowe fajne icon , ale szkoda że nie ma więcej administracji i rekord graczy to tylko 72.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...