Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OnlySpeak.pl | Baw się, śmiej i rozmawiaj!

€ωєℓιиα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo_ts.png­

Baw się, śmiej i rozmawiaj!

Poszukujesz serwera głosowego, który zaoferuje Ci całkowity spokój i możliwość komunikacji się, ze znajomymi na najwyższym możliwym poziomie? Więc, śmiało mogę Cię zaprosić na OnlySpeak - tylko mów, tylko rozmawiaj i tylko Ty się dla Nas liczysz!

Jako Administracja, traktujemy każdego użytkownika z należytym szacunkiem, każda osoba jest dla Nas o wadze złota - wartościowa.
Jeżeli chcesz dołączyć do Naszego małego grona, ludzi połączonych wspólnymi zainteresowaniami - zapraszamy, miejsce znajdzie się zawsze!

Kbwy1K5.png

OFERUJEMY

Kbwy1K5.png

7mCy7Lv.pngLicencję Hosting Provider z ilością 256 slotów, dostępnych dla Naszych użytkowników.

7mCy7Lv.png UpTime 24/7.

7mCy7Lv.png SLA 98% w skali miesiąca.

7mCy7Lv.png Oprogramowanie mBot + autorskie boty.

7mCy7Lv.png Kanały publiczne, tymczasowe, prywatne, VIP.

7mCy7Lv.png Różny event, co sobotę!

7mCy7Lv.png Sympatyczną i kompetentną administrację, odnoszącą się z szacunkiem i zachowaniem kultury osobistej.

7mCy7Lv.png Jedyną w swoim rodzaju stronę + forum dla użytkowników.

7mCy7Lv.png Wyjątkowy proces rekrutacyjny.

Parę screenów:

Wt77ZqT.png
kN6dxfD.png

Jeśli chodzi o resztę, to wejdź i przekonaj się sam, że tylko u Nas można poczuć klimat, jakiego nie ma, na żadnym innym konkurencyjnym serwerze.

banner_560x95.png?random=162109

TS3: OnlySpeak.pl

Strona: OnlySpeak.pl

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrą macie dupeczke z męskim głosem na centrum pomocy xD

Jesteście w stanie załatwić mi do niej kontakt bo chciałbym się z nią umówić(nie chodzi mi o LiveHelp).

Opublikowano

Dobrą macie dupeczke z męskim głosem na centrum pomocy xD

Jesteście w stanie załatwić mi do niej kontakt bo chciałbym się z nią umówić(nie chodzi mi o LiveHelp).

@ Serwer straszny 

Wracaj na swojego ts'a, a nie oceniasz Nasz.

Jedyna innowacja to: http://prntscr.com/9q1cr8 :v

Mbot w wersji podstawowej jeszcze jakiś starty z internetów. Autorskich skryptów nie widzę. 

Żeby oceniać, pierw trzeba połączyć się z serwerem. mBot jest oryginalny. Autorskie skrypty są, wystarczy poprosić o kanał, czy po prostu wejść na Centrum Pomocy.

­

Opublikowano

Wracaj na swojego ts'a, a nie oceniasz Nasz.

Żeby oceniać, pierw trzeba połączyć się z serwerem. mBot jest oryginalny. Autorskie skrypty są, wystarczy poprosić o kanał, czy po prostu wejść na Centrum Pomocy.

­

Zabronisz mu oceny? Wyraża swoją opinie bo ma do tego prawo. 

Chwalenie się, że na serwerze jest mbot nie jest niczym wielkim.. Byłem na serwerze. Autorskie to nie ma tam niczego. 

Kanały zakładane pewnie jeszcze komendą, user musi sam sobie aktualizować datę. Witamy w 2016 roku w którym ludzie już nie muszą tego robić :) 

Opublikowano

Zabronisz mu oceny? Wyraża swoją opinie bo ma do tego prawo. 

Chwalenie się, że na serwerze jest mbot nie jest niczym wielkim.. Byłem na serwerze. Autorskie to nie ma tam niczego. 

Kanały zakładane pewnie jeszcze komendą, user musi sam sobie aktualizować datę. Witamy w 2016 roku w którym ludzie już nie muszą tego robić :)

Jaki sens ma serwer, w którym administrator jest zastępywany przez 'sztuczną inteligencję'? W moim mniemaniu, nie ma żadnego! Dlatego, naszym serwerem zajmuje się administracja, owszem administrator wpisuje komendę, administrator nadaje rangi.

Jeżeli Ci to nie odpowiada, nikt Cię zmuszać nie będzie, do tego byś tu siedział.

Nam chodzi głównie, o interakcję "Administrator = Użytkownik", bo to, że ktoś z Nas ma rangę SA, SSA, to wcale nie sprawia, że jest nad kimś innym lepszy. To dalej człowiek, który posiada dodatkową ikonę więcej i jakieś tam większe permisje, których w żadnym stopniu nie wykorzystuje w nieprzeznaczony do tego sposób. Poszukujemy ludzi, wartościowych.

Ja nie chcę na serwerze osób, które przyjdą, by dostać rejestrację i zareklamować inny serwer. Nie chcę osób, które na ten zareklamowany serwer pójdą. Chcę takie, które przyjdą na centrum pomocy i powiedzą "A wiesz, bo ktoś tu reklamuje".

Chcę zbudować społeczność ludzi, którzy będą szanowali się nawzajem, a jednocześnie szanowali moją pracę.

I tutaj zakończę moją dyskusję! Dzięki, za wszelkie opinie, nawet te negatywne.

­

Opublikowano

Polecam! Innowacyjny serwer, z wieloma możliwościami, których nie ma nigdzie indziej.

eqipa.pl - Masz przykład ts3 gdzie jest już taka innowacja więc nie wprowadzaj w błąd ;)

MQaM4O1.png

Opublikowano

eqipa.pl - Masz przykład ts3 gdzie jest już taka innowacja więc nie wprowadzaj w błąd ;)

Wejdź na onlyspeak.pl, na centrum pomocy i się przekonasz, czy rzeczywiście taki sam. ;)

Opublikowano

Powiem tak tego TeamSpeak'a znam dosyć długo powiem szczerzę że LiveHelp nie jest z żadnego eqipa tylko pisany przez mezir95 teamspeak'a owszem polecam ;).

Opublikowano

Gdzie jest ta innowacja X.D

Haha. Wbijając na Centrum Pomocy przemawia do Ciebie sztuczna inteligencja w postaci bota z nagraniami :D - To jest ta integracja? Nie pogrążaj się!

A co do Twojej osoby to mogę powiedzieć że jesteś zakłamaną nastolatką(sama wiesz najlepiej dlaczego).

Także nie polecam z wielu względów, OMIJAĆ ŁUKIEM.

PS. Nie mam ts'a. I gratulacje za zaangażowanie oraz Twoje cele.

PS 2.

Dlatego Publikacje serwerów zostały zamknięte - Złość autorów i administratorów tematu oraz serwera z powodu negatywnych opinii, bo nie potrafią się z nią pogodzić.

Tak czytam i czytam i dochodzę do tego, że Ty to masz coś nie tak z głową.

Kolego, wchodzisz do tematu, piszesz o serwerze o którym nic nie wiesz jak i o Administracji.

Rozumiem, chcesz napisać opinie, świetnie, każdy ma swoją, no ale bez przesady.

Pomyśl co piszesz i o kim piszesz.

Wracaj na ten serwer gdzie posiadasz Administratora i w końcu zajmijcie się nim bo to dopiero wygląda strasznie!

Wracając do tematu, po rozmowie z Administracją dochodzę do tego, że mają oni pomysł na serwer.

Sam serwer w sobie jest według mnie idealnym miejscem na przesiadywanie i rozmawianie ze swoimi znajomymi.

Serwer jest przejrzysty wszystko można znaleźć i doczytać.

Widać, że właściciele serwera wkładają w niego serce i masę czasu.

Po wejściu na kanał pomocy po chwili przyszedł do mnie bot, który poinformował mnie o tym, że Administracja została powiadomiona, chwilkę po tej wiadomości pojawił się ktoś na kanale i udzielił mi jej.

Według mnie owy serwer ma przyszłość, a innowacji Wam tutaj nie zabraknie bo serwer dopiero stawia swoje pierwsze kroki w tym kierunku.

Z całego serduszka mogę go polecić!

Opublikowano

Jak wywnioskowałeś że nie mam pojęcia o Administracji i serwerze - bo jestem ciekawy ćpunie(zażyj coś, bo chyba u Ciebie jest coś nie tak z głową).

Możesz mi napisać na PW, żeby nie robić tutaj nie potrzebnego spamu.

Samą inicjatywę i pomysł na serwer pochwaliłem - lecz nie administrację, która zachowuje się jak dzieci - a to idzie na opinie serwera i te osoby wiedzą o kogo, oraz o co chodzi, ale widzę że chyba wiesz wszystko lepiej ode mnie.

Tak się składa, że wiem i jestem pewny swego.

Łooo, poleciałeś i to dość ostro.

Ustalmy jedno, nie jestem ćpunem, a Twoje opinie są warte tyle co Ty sam czyli nic.

Pierw pomyśl potem pisz, dziękuję.

Obserwuję Cię od dłuższego czasu i jedne co widzę to to, że potrafisz tylko krytykować innych,a sam nie jesteś lepszy.

Popracuj nad sobą, a potem krytykuj innch.

A pisząc, że weszła do Ciebie Kobieta z męskim głosem to bardzo przesadziłeś.

Owa osoba posiada bardzo żeński głos.

Nie pozdrawiam, k.

Opublikowano

Tak się składa, że wiem i jestem pewny swego.

Łooo, poleciałeś i to dość ostro.

Ustalmy jedno, nie jestem ćpunem, a Twoje opinie są warte tyle co Ty sam czyli nic.

Pierw pomyśl potem pisz, dziękuję.

Obserwuję Cię od dłuższego czasu i jedne co widzę to to, że potrafisz tylko krytykować innych,a sam nie jesteś lepszy.

Popracuj nad sobą, a potem krytykuj innch.

Nie pozdrawiam, k.

Serio? 

a Twoje opinie są warte tyle co Ty sam czyli nic

Luzuj wodze kowboju bo za bardzo się zapędzasz

Dobra rozpiszę się dość bardzo no ale. Otóż tak Assez była administratorką na moim serwerze. Nie przyznała się na samym początku, że posiada własny serwer. Chcąc to zweryfikować wbiłem na centrum pomocy. Zeszła i Assez lecz to nie był głos kobiecy, była to nieudolna próba podrobienia damskiej barwy głosu. W tym samym czasie wbiła na centrum pomocy Assez(ta z kobiecym głosem o którym mówisz i była administratorka mojego serwera.). Próbując stworzyć mistyfikacje, że to niby nie ona i ktoś się pod nią podszywa. Nie odzywałem się zostałem wyrzucony z kanału, assez po chwili też. Dalej Kevcio wbił też na centrum pomocy gdy assez rozmawiała aktualnie ze mną i co usłyszałem? Odbijający się głos(u niej z mikrofonu) z centrum pomocy na którym cały czas znajdował się kevcio. :) Dochodząc do sedna nie udało ci się zadziałać na szkodę mojego serwera. 

Słowami zakończenia tego całego bełkotu nie polecam serwera i polecać nigdy nie będę. Główna administratorka zachowuje się w sposób niedorzeczny, próbując osiągnąć nie wiadomo co :) Życzę na przyszłość trochę więcej rozumu i "dorosłości" bo tak nie przystoi zachowywać się H@   :)

Pozdrawiam elipeF :)

Opublikowano

Słuchaj, dyskutujesz na temat mojego serwera, a sam na rolę administratora, przyjąłeś dziewczynę, która nie ma żadnego pojęcia na temat TS3, prócz tworzenia durnych obrazków. Ja rozumiem, ahh te internetowe miłości.

Ale cóż, skończ już tę zbędną dyskusję, bo ja tak mogę w nieskończoność - wytykać Twoje błędy, a ty moje. To temat, w którym zareklamowaliśmy Nasz serwer, oceniasz sam serwer, nie osobę, która go prowadzi przez fakty prywatne. Może po prostu to zazdrość Was zżera od środka? Mało mnie to już obchodzi.

Just, keep calm and end this conversation.
(pogrubiam, byś zobaczył)

­

Opublikowano

Słuchaj, dyskutujesz na temat mojego serwera, a sam na rolę administratora, przyjąłeś dziewczynę, która nie ma żadnego pojęcia na temat TS3, prócz tworzenia durnych obrazków. Ja rozumiem, ahh te internetowe miłości.

Ale cóż, skończ już tę zbędną dyskusję, bo ja tak mogę w nieskończoność - wytykać Twoje błędy, a ty moje. To temat, w którym zareklamowaliśmy Nasz serwer, oceniasz sam serwer, nie osobę, która go prowadzi przez fakty prywatne. Może po prostu to zazdrość Was zżera od środka? Mało mnie to już obchodzi.

Just, keep calm and end this conversation.

(pogrubiam, byś zobaczył)

­

Oj ego widzę masz duże dziewczynko. :) Trafiłem w punk i sendo sprawy. Boli, prawda?

Umie więcej od Ciebie zapewniam. Nie przyjmuje byle kogo do ekipy mojego serwera. Także dziękuje za zainteresowanie i zapewniam, że wszystko znajduje się w znakomitym porządku i nie potrzebuje porad od Ciebie jak mam prowadzić swój serwer :)(Świadczy o tym liczba ludzi u mnie a u Ciebie.) 

Moje, życie prywatne to nie Twoja sprawa więc proszę się nie czepiać tego z góry dziękuję. Aktualnie nie jestem w związku z nikim. Choć dziękuje za zainteresowanie moją osobą! :)

I zapewniam, że nie mam być o co zazdrosny! :)

Pora bym ja coś też wyróżnił od reszty tekstu.

TO NIE JEST TEMAT DOTYCZĄCY MOJEGO SERWERA. PRZYPOMINAM TO. 

Wracając do głównego wątku naszej jakże porywającej debaty, to oceniam serwer. Serwer tworzą administratorzy są jego częścią. Czyli oceniając sam serwer nie oceniam tylko serwera jako pliku na serwerze lecz i administrację. Apeluję też o to byś nie próbowała bronić swojego serwera doszukując się czegoś u mnie na serwerze. Czyż serwer nie powinien móc sam się wybronić sam? Widać Wasz nie może, doszukujcie się dalej błędów u mnie, zapewniam, że na wszystko będę w stanie racjonalnie odpowiedzieć! 

Opublikowano

Reasumując administracja serwera jest niedorzeczna oraz niekompetentna. Wczoraj wbijając do centrum pomocy po raz drugi jak wyszedłem zostałem chamsko wywalony ponieważ jakiś szczeniak nie miał czasu mi pomóc bo cytuję: "Teraz nie mogę, jak skończę grać to Ci pomogę.". Najlepiej wypierdziel tego 14 letniego  "majnkrafta" który dostał jSA. Bardzo szczytne i fenomenalne zachowanie ze strony admina. Administracja jest po prostu niedorzeczna.  I nie wiem gdzie widzisz tam innowację jak tylko wchodzi do Ciebie bot który mówi do Ciebie pół mutacją, że ktoś Ci zaraz pomoże.

To kogo przyjmuję inny właściciel serwera powinno Cie tyle obchodzić co wywieszone skarpetki. 

+ taki mały bonus:

348zez.jpg

#EDIT:

Specjalnie dałem takie tło, żeby nie przynudzało waszym IP.

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...