Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nykeria.pl

n1smo

206 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pozyskiwanie broni na 75 lvl

• Wymiana na 10 szkatułek
      98
    • Drop ze szkatułek
      108

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamiast osobne forum zrobic do serwera to macie jakies polaczone z innymi. Najgorszy pomysł na jaki mogliscie wpasc.

Od ilu subow przyjmujecie youtuberow?

Opublikowano

­

Majcher w teamie? Wszystko jasne, nie polecam.

Czyżby jakaś zawiść konkurencyjna? Majcher jest gm'em i to z ograniczonymi prawami bo jest sponsorem tego projektu.

W DT na pietrze przed riperem bedzie drop z metina?

Tak.

Zamiast osobne forum zrobic do serwera to macie jakies polaczone z innymi. Najgorszy pomysł na jaki mogliscie wpasc.
Od ilu subow przyjmujecie youtuberow?

To zależy od wielu czynników. Zawsze można napisać i się dogadać.

Opublikowano

Lovisa to teraz z NetMetina   zrobiliście Nykeria brawo nie polecam założycieli bo szkoda czasu jak potem serwer padnie i potem znów włączą na jakiś czas i znów niby padnie i zrobią nowy serwer . Żenujące !   Tylko na pieniądze serwer !

Opublikowano

Lovisa to teraz z NetMetina   zrobiliście Nykeria brawo nie polecam założycieli bo szkoda czasu jak potem serwer padnie i potem znów włączą na jakiś czas i znów niby padnie i zrobią nowy serwer . Żenujące !   Tylko na pieniądze serwer !

Jaka Lovisa? Gdzie ty widzisz Lovise? Tu jest tylko Majch3r bo jest sponsorem, a netmetin nie ma nic wspólnego z tym serwerem oprócz sponsora. 

Komentarze użytkowników nieco zniechęcają do gry a zapowiadało się ciekawie... :((

Są to komentarze na temat jednego z GM'ów bo myślą, że to jego serwer, a on jest tylko sponsorem, więc nie masz co się zniechęcać, serwer oceni się dopiero po grze na nim, bo przecież komentarze, które nie mają nic pojęcia o serwerze są nic nie warte :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

­

Że sponsorem jest właściciel NetMetina to nie jest żadna tajemnica. Technikiem jestem ja i to jedyne powiązania z NetMetinem.

Komentarze użytkowników nieco zniechęcają do gry a zapowiadało się ciekawie... :((

Majch3r jest jedynie sponsorem i to jedyne powiązanie, nie ma się co zniechęcać.

Opublikowano

Drogi graczu od tego masz opcję zmień ;) żebyś mógł przykładowo oglądać swój kostium a nie zbroje i na odwrót ;)

A co do broni przyjrzyj się dokładniej bo BM ma inną broń niż Body ;)

Ty jesteś Majch3r , ewent. ktoś z administracji netmetin'a :)

Szczerze mówiąc zawiodłem się na was , myślałem że wystartujecie ze stylem netmetina ale z czymś większym zarazem .. :)

Niestety takie serwery już nie przejdą i sami się przekonacie o tym już po starcie , jest masa tego gunwa medium max 120 , 130 i itd 

jprdl ludzie zrozumcie że są jeszcze Ci którzy lubia  dobre easy/medium'y max 200-250

PS: (WIEM NETMETIN MOGĘ GRAĆ LECZ ok. 100 graczy online w godzinach szczytu "ODSTRASZA"  

­

Opublikowano

­

Ty jesteś Majch3r , ewent. ktoś z administracji netmetin'a :)

Szczerze mówiąc zawiodłem się na was , myślałem że wystartujecie ze stylem netmetina ale z czymś większym zarazem .. :)

Niestety takie serwery już nie przejdą i sami się przekonacie o tym już po starcie , jest masa tego gunwa medium max 120 , 130 i itd 
jprdl ludzie zrozumcie że są jeszcze Ci którzy lubia  dobre easy/medium'y max 200-250

PS: (WIEM NETMETIN MOGĘ GRAĆ LECZ ok. 100 graczy online w godzinach szczytu "ODSTRASZA"  

­

Gdyby tak było, każdy tworzyłby easy i rynek się zapełni w którymś momencie. Rynek i tak nas zweryfikuje, a nie przewidujemy porazki.

OFICJALNA PREZENTACJA

http://www.mpcforum.pl/topic/1508666-nykeriaplmedium/
Opublikowano

Jaka Lovisa? Gdzie ty widzisz Lovise? Tu jest tylko Majch3r bo jest sponsorem, a netmetin nie ma nic wspólnego z tym serwerem oprócz sponsora. 

Są to komentarze na temat jednego z GM'ów bo myślą, że to jego serwer, a on jest tylko sponsorem, więc nie masz co się zniechęcać, serwer oceni się dopiero po grze na nim, bo przecież komentarze, które nie mają nic pojęcia o serwerze są nic nie warte :)

Lovisa to ty ślepy jesteś co w prezentacji jest napisane ?? [GM] Lovisa   czy prezentacje z NetMetin ściągnęliście trochę poprawiliście i zapomnieliście to poprawić? Odpowiesz mi na to nurtujące pytanie .

Opublikowano

Lovisa to ty ślepy jesteś co w prezentacji jest napisane ?? [GM] Lovisa   czy prezentacje z NetMetin ściągnęliście trochę poprawiliście i zapomnieliście to poprawić? Odpowiesz mi na to nurtujące pytanie .

Jeśli nie wiesz to proszę nie wypowiadaj się w tej kwestii, bo naprawdę piszesz totalne bzdury.

Zanim się wypowiesz to się zapytaj.

Serwer jest zrobiony od podstaw, a porównaj sobie ze sobą dwie prezentacje to będziesz widział różnice, bo to widać gołym okiem.

Opublikowano

Nic nie masz wspólnego twierdzisz z NetMetin'em  to czemu masz ich logo na awatarze ??! Nie kompromituj się i nie oszukuj ludzi . Pozdrawiam .

Opublikowano

­

Nic nie masz wspólnego twierdzisz z NetMetin'em  to czemu masz ich logo na awatarze ??! Nie kompromituj się i nie oszukuj ludzi . Pozdrawiam .

O matko, gościu xD Sponsor NetMetina = Sponsor Nykerii toteż logiczne że ma coś wspólnego. I na tym się kończy powiązanie. Dobrze że mi powiedziałeś też że Nykeria stoi na plikach NetMetina bo byłem od początku ich tworzenia przeświadczony że to czyste pliki. Człowiek się całe życie uczy :/ W razie dalszej dyskusji zapraszam na ts3.nykeria.pl. A wszystkich zapraszam do prezentacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1508666-nykeriapl-dedyk-medium/
Opublikowano

n1smo dużo Ci zapłacili za reklamę czy coś na serwerze obiecali za reklamę tego ... sam sobie dopowiedz? Czy tez wchodzisz w skład administracji i chcesz wszystko zatuszować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...