Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nykeria.pl

n1smo

206 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pozyskiwanie broni na 75 lvl

• Wymiana na 10 szkatułek
      98
    • Drop ze szkatułek
      108

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nastepny syf postawiony pod IS boze czy wyjdzie kiedys serwer ze kupony beda do zdobycia z dropu albo nie bedzie tych dennych petof wryzur i kolstiunuf w jebanym isie ?

Popraw swoją pisownię, a co do takich serwerów, co pisałeś to już były... przykładowo zobacz NetMetin, gdzie można podczas dropu zdobyć SM...

A co Twojej wypowiedzi zobacz co było napisane u samej góry nie byłeś w grze nie wypowiadaj się, że serwer pod IS, bo nawet nie znasz cen... a poza tym SM są do zdobycia w grze (przykładowo z misji) wystarczy dobrze przeczytać prezentację.

Pety i Kostiumy do zdobycia w grze?.

Bronie 30 tylko besty czy jest na nie jakaś misja?.

To wersja medium nie easy... bronie na 30 lvl do zdobycia z bestów lub bosów, a bosy są także na Arenie Władców. 

Opublikowano

Przez ostatnie kilka miesięcy nie startował żaden serwer 4fun a co do serwerów easy to przez 2-3 miesiące wystartowało kilka serwerów z czego tak naprawdę 2-3 są godne do polecenia. 

Aha i ten stereotyp, że na serwerze easy, kilka dni i wieje nudą, nie wiem na jakim ty serwerze grałeś, ale aktualnie na serwerach easy trzeba poświęcić dobrych kilka tygodni by wypracować sobie na full eq i is :)

Ja zaglądam tu co dziennie i widziałem w 3 miechy 4 4fun były i  7/8 easy no ale szybko padają takie serwery lub są usuwane prezentacje przez mpc a po za tym na mpc czyli  tu nie każdy serwer robi prezke, no i na all serwerach easy wbijam max lvl w 2/3 dni a ful is mam od razu  po starcie serwera,  no ale jak ktoś nie potrafi grać no to nie moja wina ja gram w metka od 2008r  na tym forum jestem od 4 lat i nie mów mi gdzie grałem bo grałem na all priv pl i nie tylko pl, ja wiem teraz easy dla was to medium/hard, a po twojej wypowiedzi to na plu  w 2008r  30 lvl wbijał byś z miesiąc lub dwa.

Opublikowano

Liczyłem na coś bardziej rozwiniętego od nismo^^ Aczkolwiek szanuje zabieg "ulepszania globala" zawsze fajnie się to przyjmuje i miło na czymś takim pograć. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) 

Opublikowano

Liczyłem na coś bardziej rozwiniętego od nismo^^ Aczkolwiek szanuje zabieg "ulepszania globala" zawsze fajnie się to przyjmuje i miło na czymś takim pograć. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Sam zaznaczam, że przy tym projekcie stawiałem bardziej na równowagę, bilans oraz atrakcyjność rozgrywki aniżeli na setkach nowości które koniec końców będą użyteczne jedynie w prezentacji, bo tak kończy 80% kolokwialnie nazywanych systemów. Ale dziękuję. :)

nastepny syf postawiony pod IS boze czy wyjdzie kiedys serwer ze kupony beda do zdobycia z dropu albo nie bedzie tych dennych petof wryzur i kolstiunuf w jebanym isie ?

TAK BYŁO! Cieszę się że wystawiłeś jakże konstruktywną opinię o serwerowym sklepie bez wglądu do niego. Good job, Sir!

Opublikowano

n1smo, my już czekamy!

Wierzymy w siłę reklamy i swoje możliwości, dlatego postaramy się wcześniej udostępnić betę dla przybyszy.

Opublikowano

Zmianki mozna zdobyc ze szkat + npc, a z mobow tez jest taka mozliwosc?

Opublikowano

­

Zmianki mozna zdobyc ze szkat + npc, a z mobow tez jest taka mozliwosc?

Raczej tylko metiny + misje poza wyżej wymienionym.

Opublikowano

­

Fajnie się zapowiada, zobaczymy co wyjdzie po starcie :) kiedy klient?

+- 2-3 dni przed betą.

Opublikowano

Co to za ściema lol, za ostatniego biologa jest gorsza nagroda niż za kwiaty brzoskwini? jaja se robicie tak? xD 2pkt do wszystkich statystyk. wow czyli aż 80 hp, 2 wartosci ataku, 30 many i 0.5 pkt uniku haha żałosne.

nie polecam, prezentacja jest tak chaotyczna, że nie wiadomo o co w niej chodzi. POlecam nauczyć się budować zdania bo kiepsko wam to idzie. np. trzeci screen z informacjami na temat serwera " przy expie mogą tam itemy" XDDDDDDDD zero interpunkcji, zero składni, zero serwer.

VsxuB58.png

Opublikowano

­

Raczej tylko metiny + misje poza wyżej wymienionym.

A czy zmiank isa tez u handlarzy?

Server wydaje sie bardziej mdium, stad dziwi mnie, ze tylko metiny i misje o.O

Swoja droga - czemu drop broni ze szkat ripa zostal usuniety?

Skoro trzeba AZ 20 szkatulek - czy w takim razie dt jest skrocone, czy znowu przyjdzie mi tam spedzic parenascie godzin jak niegdys na PLu? (choc na PLu to wiadomo, kowal, relog i tak w kolko przez 3 miesaice :v ).

Server zapowiada sie ciekawie, takze powodzenia :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

Jak będzie obejście na OX xD

Daj mi dostęp do waszego serwera i 2 konta, pokażę Ci że dwoma kontami wejdę na OX. To coś z deva jest kiepskie + dużo ludzi ma to samo IP z wieloma innymi, wbijacie im tylko c***a w dupę.

Ale wiadomo, polecam i myślę, że Nismo nie da syfu.

Opublikowano

­

A czy zmiank isa tez u handlarzy?
Server wydaje sie bardziej mdium, stad dziwi mnie, ze tylko metiny i misje o.O

Swoja droga - czemu drop broni ze szkat ripa zostal usuniety?
Skoro trzeba AZ 20 szkatulek - czy w takim razie dt jest skrocone, czy znowu przyjdzie mi tam spedzic parenascie godzin jak niegdys na PLu? (choc na PLu to wiadomo, kowal, relog i tak w kolko przez 3 miesaice :v ).

Server zapowiada sie ciekawie, takze powodzenia :)

Tak, są też u handlarzy. Został usunięty, bo system wymian wydaje się rozsądniejszym rozwiązaniem. DT na dobrą sprawę nie jest aż takie trudne do przejścia, ponadto rozkręci to handel na serwerze. Warto również dodać że zamiast szkatułki Rippera dropi Szkatułka Wieży Wygnańców - zarówno z Rippera jak i z Niebiańskiej Śmierci. Zapomnieliśmy uchwycić to w prezentacji.

Daj mi dostęp do waszego serwera i 2 konta, pokażę Ci że dwoma kontami wejdę na OX. To coś z deva jest kiepskie + dużo ludzi ma to samo IP z wieloma innymi, wbijacie im tylko c***a w dupę.

Ale wiadomo, polecam i myślę, że Nismo nie da syfu.

@alchemik1 tak podsumuję, z nim rozmawiaj, no offence oczywiście, wiesz z jakich powodów nie kombinowałem za wiele xD Dzięki mordo, damy radę.

Opublikowano

­

Tak, są też u handlarzy. Został usunięty, bo system wymian wydaje się rozsądniejszym rozwiązaniem. DT na dobrą sprawę nie jest aż takie trudne do przejścia, ponadto rozkręci to handel na serwerze. Warto również dodać że zamiast szkatułki Rippera dropi Szkatułka Wieży Wygnańców - zarówno z Rippera jak i z Niebiańskiej Śmierci. Zapomnieliśmy uchwycić to w prezentacji.

@alchemik1 tak podsumuję, z nim rozmawiaj, no offence oczywiście, wiesz z jakich powodów nie kombinowałem za wiele xD Dzięki mordo, damy radę.

A tym sposobem :D w sumie jak ktoś nie wie to się nie połapie, ale jak ktoś wie to ez.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

A tym sposobem :D w sumie jak ktoś nie wie to się nie połapie, ale jak ktoś wie to ez.

Prezentacja będzie aktualizowana więc easy, siedzę ponad dobę na nogach więc fajnie byłoby się zdrzemnąć bo trochę jeszcze do dodania w prezentacji jest. :)

Opublikowano

­

Zatem - nie chce sie za bardzo wtracac - ale czemu nie dropia one z mobow, tylko z metkow / szkat itp , skoro sa u handlarki? :D Nie rozumiem troche.

Czyli dt pozostaje takie jak jest i normalna postacia potrwa ok pol godziny, tak? Czyli 10h na zdobycie broni 75? Nie sadzisz, ze troche to glupie? Server nie jest hardem, a nawet na nich o takie bronie jest latwiej.. Szczegolnie, ze kazdy bedzie dropil bron dla siebie i tyle. Grajac szamanka bedzie ciezko zdobyc bambusa, ktory powinien de facto nie byc wiele wart (specyfika postaci). Powinniscie to jeszcze przemyslec, bo moim zdaniem slabe jest rozwiazanie tylko wymian i to az 20 szkat za jedna bron :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

Zatem - nie chce sie za bardzo wtracac - ale czemu nie dropia one z mobow, tylko z metkow / szkat itp , skoro sa u handlarki? :D Nie rozumiem troche.

Czyli dt pozostaje takie jak jest i normalna postacia potrwa ok pol godziny, tak? Czyli 10h na zdobycie broni 75? Nie sadzisz, ze troche to glupie? Server nie jest hardem, a nawet na nich o takie bronie jest latwiej.. Szczegolnie, ze kazdy bedzie dropil bron dla siebie i tyle. Grajac szamanka bedzie ciezko zdobyc bambusa, ktory powinien de facto nie byc wiele wart (specyfika postaci). Powinniscie to jeszcze przemyslec, bo moim zdaniem slabe jest rozwiazanie tylko wymian i to az 20 szkat za jedna bron :)

Dość zapomniany aspekt - proporcje dropu yang do cen w sklepach. Ostatnio serwery mają dziwną dysproporcję przeważającą na korzyść gracza i przedmioty w sklepach nie są ani trochę respektowane. Co do ilości szkatułek to myślę że zmienimy je o 10, co do bambusa to przy wymianie jest lista z wyborem broni - problem może rozwiązać się sam. Nie mniej jednak sądzę że zmniejszenie ilości szkatułek nie zaszkodzi. :)

@no i gotowe, zmniejszono ilość do 10/

Opublikowano

Czy ta 'reklama' u youtuberow bedzie sie konczyla na prezce czy beda prowadzone rowniez let's playe? Chodzi mi o tych wiekszych youtuberow typu R3specT, Tream, TheMrZalegalizowany, Hotovsky itd :)­

Opublikowano

­

Czy ta 'reklama' u youtuberow bedzie sie konczyla na prezce czy beda prowadzone rowniez let's playe? Chodzi mi o tych wiekszych youtuberow typu R3specT, Tream, TheMrZalegalizowany, Hotovsky itd :)­

Oczywiście że serie, nie widzimy innych opcji. :)

a dt jest prywatne czy nie 

DT jest jedynym publicznym dungeonem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...