Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nykeria.pl

n1smo

206 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pozyskiwanie broni na 75 lvl

• Wymiana na 10 szkatułek
      98
    • Drop ze szkatułek
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy serwer,myślę że zawitam ,lecz boje się o tekstury w m1 które mi spowalniają metka.

Pierwszy raz słyszę, by komuś metek spowalniał przez tekstury :D A jeżeli tak masz to ja się boję co Ci się dzieje jak w m1 są sklepiki, albo wchodzisz do lochu pająków na szpony :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Ciekawy serwer,myślę że zawitam ,lecz boje się o tekstury w m1 które mi spowalniają metka.

Ja również pierwsze słyszę... Osobiście siedzę na Ubuntu i nie widzę zbytniej różnicy, mimo że sposób przetwarzania aplikacji jest zupełnie inny i bardziej wymagający.

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę, by komuś metek spowalniał przez tekstury :D A jeżeli tak masz to ja się boję co Ci się dzieje jak w m1 są sklepiki, albo wchodzisz do lochu pająków na szpony :D

No akurat to prawda, bo naje*ane tych roznych drzewek i krzaczkow strasznie laguje :) Na takich serverach lagi mam glownie w m1 / m2 - pozniej dolina, pustynia czy nawet v1/v2 juz mozna spokojnie grac...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

co mają szpony do nowych tekstur w m1? lel potwory mozna zawsze zamienic na psy.

Opublikowano

Polecam   :)  serwer napewno dopracowany i  wytrzyma.  Poza tym  masz   niepoddającego sie i uczciwego dobrego sponsora ;)

Opublikowano

Fajna prezentacja, miła dla oka. Zagram raczej, lecz pytanie bardzo ważne, czy macie zamiar zwiększyć lvl? Bo kurcze no za mały jak na medium ( dla mnie )Powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­

Fajna prezentacja, miła dla oka. Zagram raczej, lecz pytanie bardzo ważne, czy macie zamiar zwiększyć lvl? Bo kurcze no za mały jak na medium ( dla mnie )Powodzenia

Naturalnie, zatrzymanie gry na 130 levelu jest trochę słabe.

Opublikowano

co mają szpony do nowych tekstur w m1? lel potwory mozna zawsze zamienic na psy.

Nie jest mowa o m1 tylko jak by wchodził na szpony bo jest tam ich bardzo dużo, przez co niektórym po jakimś czasie laguje :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nic ciekawego, zero nowości. Majcher po raz kolejny wypuszcza ten syf cyca pod inną nazwą. Powinni cię wyjebać z tego forum już dawno.

#EMERYTURA

Opublikowano

­

Nic ciekawego, zero nowości. Majcher po raz kolejny wypuszcza ten syf cyca pod inną nazwą. Powinni cię wyjebać z tego forum już dawno.

Jakiego cyca? Nismo jestem a nie cycu XDD

Opublikowano

#n1smo Chętnie bym zaglądną na serwer i zrobił serię tylko teraz ciężko z dobrym serwerem i stabilnością. Jeżeli to co pisze użytkownik aroB jest prawdą to ciężko , możesz się do tego w jakiś sposób odnieść ?

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

­

#n1smo Chętnie bym zaglądną na serwer i zrobił serię tylko teraz ciężko z dobrym serwerem i stabilnością. Jeżeli to co pisze użytkownik aroB jest prawdą to ciężko , możesz się do tego w jakiś sposób odnieść ?

Odnośnie Cyca? Pewnie, zapraszam na ts co by się przekonać że to nie ja.

Opublikowano

N1smo to nie Cycu spierdolce umyslowe  :((  :((

To że Majcher robił netmetina i te inne serwery na plikach mortyriusza to nie znaczy że kazdy projekt ktory jest z nim jest wlasnie na plikach mortka lub siedzi w nich cycu.

On to zupełnie inna osoba ^^.

Serwer zapowiada się dobrze, oby wypaliło 

pzdr0

Dobranoc.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

N1smo to nie Cycu spierdolce umyslowe  :((  :((

To że Majcher robił netmetina i te inne serwery na plikach mortyriusza to nie znaczy że kazdy projekt ktory jest z nim jest wlasnie na plikach mortka lub siedzi w nich cycu.

On to zupełnie inna osoba ^^.

Serwer zapowiada się dobrze, oby wypaliło 

pzdr0

Dobranoc.

Mam nadzieję że zrozumieją. :) Do Youtuberów poleciały już beta wersje clienta, na dniach zaczną napływać początki serii od rozmaitych gamerów. Szykujcie się, widzimy się za tydzień!

Opublikowano

­

@n1smo Na serwerze jest system sklepów w trybie offline? Bo nie czytałem jakoś prezentacji - a chcę wiedzieć.

Nie, zrezygnowałem z tego zbędnego rozwiązania.

Opublikowano

Kiedy ankieta zostanie zamknięta? 

Zapowiedź oficjalnego trailera Nykerii

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Kojarzę grafikę, nie była ona czasem na MPCforum w dziale download?  xD

Niczego ciekawego nie widzę, w kółko to samo.

Raczej nie zagram.

Opublikowano

­

Kojarzę grafikę, nie była ona czasem na MPCforum w dziale download?  xD

Niczego ciekawego nie widzę, w kółko to samo.

Raczej nie zagram.

Nie, grafika została zrobiona przez nas.

Dzisiaj youtuberzy zaczną betę na serwerze, błędów na ten moment zostało wykrytych naprawdę niewiele. Już tylko kilka dni do startu. :)

Opublikowano

Moim zdaniem nagrody za Szkatułkę na 30 i 50 poziom powinniście delikatnie zmodyfikować z tego względu, że na 30 lvl i 50 ze szkaty dostaje się razem 10 metali jak KOLOMP1 również napisał a za szkatułkę na 80lvl 3 metale(możliwe błąd w rozpisce). Hm może lepiej zmienić te metale z 30 i 50 poziomu na Zwoje które dają 10% do ulepszenia ? Pozdrawiam serdecznie.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...