Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nykeria.pl

n1smo

206 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pozyskiwanie broni na 75 lvl

• Wymiana na 10 szkatułek
      98
    • Drop ze szkatułek
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nagrody za Szkatułkę na 30 i 50 poziom powinniście delikatnie zmodyfikować z tego względu, że na 30 lvl i 50 ze szkaty dostaje się razem 10 metali jak KOLOMP1 również napisał a za szkatułkę na 80lvl 3 metale(możliwe błąd w rozpisce). Hm może lepiej zmienić te metale z 30 i 50 poziomu na Zwoje które dają 10% do ulepszenia ? Pozdrawiam serdecznie.

Bardziej bym proponował Zwyczajne bodzie Jezeli to nie zostanie zmienione Metale bd bardzo mało warte 

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej bym proponował Zwyczajne bodzie Jezeli to nie zostanie zmienione Metale bd bardzo mało warte 

Mylisz się, ponieważ bodzio to bodzio, a żeby zrobić metal należy mieć 10 razy bodzia ;) i też nie zawsze kowal bywa łaskawy ;)

Opublikowano

Mylisz się, ponieważ bodzio to bodzio, a żeby zrobić metal należy mieć 10 razy bodzia ;) i też nie zawsze kowal bywa łaskawy ;)

ja sie myle ? 

Ja myślę przyszłościowo 

Wbijam 60lvl Full is Robie Szamamke 30lvl 

Biore 4 Postacie 1 lvl do v2 = 40 Metali Lepiej wyjdzie mi expienie postaci  do 50lvl niz robienie Metali 

Nie mam dostepu zeby sprawdzic  ile sie expi 1lvl do 50lvl  w v2 Ale raczej jakies 15min 

Opublikowano

ja sie myle ? 

Ja myślę przyszłościowo 

Wbijam 60lvl Full is Robie Szamamke 30lvl 

Biore 4 Postacie 1 lvl do v2 = 40 Metali Lepiej wyjdzie mi expienie postaci  do 50lvl niz robienie Metali 

Nie mam dostepu zeby sprawdzic  ile sie expi 1lvl do 50lvl  w v2 Ale raczej jakies 15min 

Nie zapominaj, że pewne mapy są zablokowane lvl :)

Także zanim coś napiszesz to dowiedz się coś o serwerze iż wprowadzać zbędne zamieszanie... zapraszam na ts lub na wiadomośc pw :)

Poza tym w av2 wątpię, że Ci postacie ustoją, ale mniejsza wbij na serwer i się sam przekonaj  :)

Opublikowano

troche malo dungeonow nie ma katakumb nemere? i w ww dal bym wiedzme zamiast smierci? system ulepszen?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Nie zapominaj, że pewne mapy są zablokowane lvl :)

Także zanim coś napiszesz to dowiedz się coś o serwerze iż wprowadzać zbędne zamieszanie... zapraszam na ts lub na wiadomośc pw :)

Poza tym w av2 wątpię, że Ci postacie ustoją, ale mniejsza wbij na serwer i się sam przekonaj   :)

Które mapy ? w prezentacji nic nie widze 

i chodzi o Lochy v2 a nie av2 ... 

Opublikowano

Które mapy ? w prezentacji nic nie widze 

i chodzi o Lochy v2 a nie av2 ... 

Ominięte zostały mapy podstawowe w prezentacji, pokazane tylko mapy od 100 lvl i masz przy nich napisany wymagany poziom np. :)

troche malo dungeonow nie ma katakumb nemere? i w ww dal bym wiedzme zamiast smierci? system ulepszen?

Uwierz ze wystarczająco... tutaj jest 130 lvl a masz 5 dungeonów + 1 rajd (Arena Władców) ... więc myślę, że mało nie jest.

Bo są miejsca gdzie zarabiać i są miejsca, gdzie dropić.

na WW ... wiedźma ? ... jak było napisane w prezce lecimy bardziej w klasykę ;)

Opublikowano

Wszystko ładnie , pięknie ,cacy ale nie mogę doczytać kiedy start jest. Napisze ktoś ?  :pls:

Prezentacja długo się ładuje, dopiszemy informację ja już będzie oficjalna prezentacja, gdyż będą małe zmiany.

Między innymi drop będzie broni ze szkat oraz wymiana, rozpiszemy to dokładnie później :)

Opublikowano

Ominięte zostały mapy podstawowe w prezentacji, pokazane tylko mapy od 100 lvl i masz przy nich napisany wymagany poziom np. :)

Uwierz ze wystarczająco... tutaj jest 130 lvl a masz 5 dungeonów + 1 rajd (Arena Władców) ... więc myślę, że mało nie jest.

Bo są miejsca gdzie zarabiać i są miejsca, gdzie dropić.

na WW ... wiedźma ? ... jak było napisane w prezce lecimy bardziej w klasykę ;)

ale smierc mozna dac po ripie a na ww chociaz generala dajcie

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Zapowiada się mega serwer ! :)

Kiedy mniej więcej serwer startuje bo nie mogłem wyczytać?

Piątek 20:37

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dodaliśmy na serwer system skinów broni - informacje w nowych filmach już dzisiaj!

Od jakiego lvl jest v2 Bo tu jakiś TGM/GM pisał ze sa ograniczenie  lvl 

Opublikowano

@n1smo, beda otwarte beta testy ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Poproszę o kontakt GG w ramach szybkiego dogadania się o serie oraz trailer wszystko zostało już ustalone czekam tylko na pieniążki na moim profilu kontakt macie wyświetlony w profilu MPC. 

Server polecam produkcja ładnie zrobiona, oraz starannie. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

powiem oryginalna ładna prezentacja, ale czar prysnął jak zobaczyłem zbroje.... do tego zauwazylem ze body i bm maja ostatnia bron identyczna 

Drogi graczu od tego masz opcję zmień ;) żebyś mógł przykładowo oglądać swój kostium a nie zbroje i na odwrót ;)

A co do broni przyjrzyj się dokładniej bo BM ma inną broń niż Body ;)

Opublikowano

Drogi graczu od tego masz opcję zmień ;) żebyś mógł przykładowo oglądać swój kostium a nie zbroje i na odwrót ;)

A co do broni przyjrzyj się dokładniej bo BM ma inną broń niż Body ;)

jest identyczna, grafiki wam sie chyba pomyliły. 

http://screenshot.sh/m7VE1qIImO35I

tak samo jest z tarczami.

http://screenshot.sh/odUqAHidDzCd6

ale zbroja to zbroja, ma być ładna, a te sa okropne, jeszcze ustawione na ostatnim secie 

Opublikowano

jest identyczna, grafiki wam sie chyba pomyliły. 

http://screenshot.sh/m7VE1qIImO35I

tak samo jest z tarczami.

http://screenshot.sh/odUqAHidDzCd6

ale zbroja to zbroja, ma być ładna, a te sa okropne, jeszcze ustawione na ostatnim secie 

Masz kostiumy także spokojnie sobie możesz zakryć zbroje ^^ Według mnie 1,2,4 w porządku, ta 3cia średnio :D. Ale też weź pod uwagę to, że to są screeny zbroje +0 i wiadomo grafika. W grze wygląda to na pewno o niebo lepiej.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Masz kostiumy także spokojnie sobie możesz zakryć zbroje ^^ Według mnie 1,2,4 w porządku, ta 3cia średnio :D. Ale też weź pod uwagę to, że to są screeny zbroje +0 i wiadomo grafika. W grze wygląda to na pewno o niebo lepiej.

pozniej tylko polysk.. na revorii jest identyczna i jest brzydka nikomu sie nie podobaal w mojej ekipie, plusem ze byyl darmowe hwangi to sie zakrywalo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...