Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nykeria.pl

n1smo

206 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pozyskiwanie broni na 75 lvl

• Wymiana na 10 szkatułek
      98
    • Drop ze szkatułek
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Oczywiście że serie, nie widzimy innych opcji. :)

DT jest jedynym publicznym dungeonem.

To lipa będzie 5/10 osób na 1h na dt  i każdy będzie chciał ubić ripa.  

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

To lipa będzie 5/10 osób na 1h na dt  i każdy będzie chciał ubić ripa.  

5 Channeli + Wieża Wygnańców. Poza tym to medium, bądźmy kreatywni.

Opublikowano

­

Dość zapomniany aspekt - proporcje dropu yang do cen w sklepach. Ostatnio serwery mają dziwną dysproporcję przeważającą na korzyść gracza i przedmioty w sklepach nie są ani trochę respektowane. Co do ilości szkatułek to myślę że zmienimy je o 10, co do bambusa to przy wymianie jest lista z wyborem broni - problem może rozwiązać się sam. Nie mniej jednak sądzę że zmniejszenie ilości szkatułek nie zaszkodzi. :)

@no i gotowe, zmniejszono ilość do 10/

Tak, rozumiem. Bardziej chodzilo mi o to, ze o ile na serverach zawsze byla taka hierarchia broni, to znaczy bambus, lwi, chakry czy kruczek byly taniutkie, natomiast zal czy truta - nieco drozsze (jak wiadomo - ubicie ripka szamanka bedzie ciezsze niz to samo bodym czy wpkiem) Tutaj zaś, gdzie nie ma mozliwosci dropu tych broni inaczej niz wymiana 10 szkat -> bron, wszystkie bronie beda warte po rowno. To juz jest ingerencja w rynek. Inna kwestia - broni 75 na rynku praktycznie nie bedzie, zapewne bardziej oplacalne bedzie sprzedawanie samych szkat niz konkretnych broni. Powinien zostac "wolny wybor" - czy ktos chce wymieniac czy otwierac szkaty z szansa na drop broni. Wowczas rynek bylby pelny broni na 75 z odpowiednimi za nie cenami.

To moje zdanie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

5 Channeli + Wieża Wygnańców. Poza tym to medium, bądźmy kreatywni.

no spoko a co ile sie respi metek w dt  tak jak na plu czy zmieniono

Opublikowano

­

Tak, rozumiem. Bardziej chodzilo mi o to, ze o ile na serverach zawsze byla taka hierarchia broni, to znaczy bambus, lwi, chakry czy kruczek byly taniutkie, natomiast zal czy truta - nieco drozsze (jak wiadomo - ubicie ripka szamanka bedzie ciezsze niz to samo bodym czy wpkiem) Tutaj zaś, gdzie nie ma mozliwosci dropu tych broni inaczej niz wymiana 10 szkat -> bron, wszystkie bronie beda warte po rowno. To juz jest ingerencja w rynek. Inna kwestia - broni 75 na rynku praktycznie nie bedzie, zapewne bardziej oplacalne bedzie sprzedawanie samych szkat niz konkretnych broni. Powinien zostac "wolny wybor" - czy ktos chce wymieniac czy otwierac szkaty z szansa na drop broni. Wowczas rynek bylby pelny broni na 75 z odpowiednimi za nie cenami.

To moje zdanie :)

Oczywiste raczej wydaje się, że łatwiej jest kupić/wydropić 10 szkatułek aniżeli otwierać nie wiadomo ile nie będąc pewnym dropu. Myślę że obecne rozwiązanie jest całkiem sensowne. Zapominacie także o kwestii wytworzenie Heroicznej Broni (z 75->100) która również będzie wymagać sporo zachodu.

U kogo reklama?
Czy interesuje Was trailer servera, jeśli tak zapraszam pw. Graficznie nie powala prezentacja, ale ujdzie, co do servera nie wypowiadam się. 

Reklamę mamy rozpisaną w prezentacji, na fb też. Lepszą formą kontaktu w interesach jest fb, także tam zapraszamy.

no spoko a co ile sie respi metek w dt  tak jak na plu czy zmieniono

Standardowo.

Opublikowano

@n1smo, dlaczego na fanpage'u ' NYKERII ' są z zdjecia z DiamondMT2 ? halo halo? co tu sie wyprawia ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

­

@n1smo, dlaczego na fanpage'u ' NYKERII ' są z zdjecia z DiamondMT2 ? halo halo? co tu sie wyprawia ?

Posiadamy kilka fp o tematyce prywatnych serwerów i postanowiliśmy je złączyć. Razem z promowaniem daje nam to silniejszy przekaz i pozytywnie wpływa na reklamę. Ale dzięki za zwrócenie uwagi.

Opublikowano

Nawet fajny, a jak zamieni się zamiast k na g to wychodzi Nygeria.pl :yay: Prawdziwy Albański serwer dla prawdziwych czarnych ! B) Powodzenia :D

Btw.

Jaka reklama?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Grafika całkiem w pytkę i server zapowiada się także ciekawie.

Także zapieczętuje tutaj swoje polecam.

Co do tego podobieństwa z Alistrią jestem ciekaw x)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Bo grafika miała iść wstępnie dla naszego sponsora, ale byly pewne animozje i grafika wylądowała na forum. Mimo wszystko postanowiliśmy z niej skorzystać.

Opublikowano

@n1smo, jak wyglada sprawa z eventami? Jakieś określone dni np na zuo? Wojna królestw. . ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

­

Oczywiste raczej wydaje się, że łatwiej jest kupić/wydropić 10 szkatułek aniżeli otwierać nie wiadomo ile nie będąc pewnym dropu. Myślę że obecne rozwiązanie jest całkiem sensowne. Zapominacie także o kwestii wytworzenie Heroicznej Broni (z 75->100) która również będzie wymagać sporo zachodu.

Reklamę mamy rozpisaną w prezentacji, na fb też. Lepszą formą kontaktu w interesach jest fb, także tam zapraszamy.

Standardowo.

Jasne, zrobicie co chcecie, Wasz server. Wiele osob po prostu lubi sie bawic w otwieranie szkat :) Szczegolnie, ze moze tanim kosztem zdobyc trute, ktora jest wowczas sporo warta. Po prostu frajda i zabawa. Ja bym sie nawet bardziej cieszyl gdyby one byly TYLKO z dropu ze szkaty a nie bylo ich za wymiany, to jest dopiero loteria, hazard a i sie czlowiek dorobic latwo moze. Sama wymiana to jest rzecz.. jakby to ujac - PROSTA. I tyle. Robisz 10 dt, masz pewna bron i cala zabawa sie chowa.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jasne, zrobicie co chcecie, Wasz server. Wiele osob po prostu lubi sie bawic w otwieranie szkat :) Szczegolnie, ze moze tanim kosztem zdobyc trute, ktora jest wowczas sporo warta. Po prostu frajda i zabawa. Ja bym sie nawet bardziej cieszyl gdyby one byly TYLKO z dropu ze szkaty a nie bylo ich za wymiany, to jest dopiero loteria, hazard a i sie czlowiek dorobic latwo moze. Sama wymiana to jest rzecz.. jakby to ujac - PROSTA. I tyle. Robisz 10 dt, masz pewna bron i cala zabawa sie chowa.

Czyli kolejny serwer z wymianą szkatułek na broń 75 ? -.-

Masakra, nienawidzę wręcz takiego rozwiązania ;/

Popieram UP, sama przyjemność otwierania szkatułek - to jest całe sedno zabawy :)

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Czyli kolejny serwer z wymianą szkatułek na broń 75 ? -.-

Masakra, nienawidzę wręcz takiego rozwiązania ;/

Popieram UP, sama przyjemność otwierania szkatułek - to jest całe sedno zabawy :)

­

Też jestem tego samego zdania, więc każdy to też tak chce, niech zagłosuje w ankiecie! Może uda się to uzyskać :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

­Po to dodałem ankietę, aby większość mogła stwierdzić. Niestety muszę uszanować demokrację...

Opublikowano

c2ed7080167d42acgen.jpg

Źródło obrazka:

Grafika google.pl

Proponuję ten największy "błąd" w grze [czyt. Miecz słońca (?)] zamienić na broń, którą widać powyżej.
Poza tym serwer pod względem estetyki miażdży, jeżeli od strony technicznej wygląda tak samo to pozamiatane.

Czekanko i jaranko. :v

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

­Po to dodałem ankietę, aby większość mogła stwierdzić. Niestety muszę uszanować demokrację...

Fajnie, ze szanujesz zdanie graczy, coc prawda jest, ze demokracje ssie :D To najgorszy ustroj jaki kiedykolwiek powstal.

No ale nie o tym.. :)

Decyzja powinna byc TWOJA. My Cie jedynie probujemy przekonac, co bedzie lepsze. Osobiscie nigdy nie lubilem tych wymian bo one psuja cala rozgrywke. I wcale nie bedzie tak jak Ty mowisz - rozwiniety handel - przeciwnie. Kazdy pojdzie 10x na dt i na tym sie skonczy. Broni 75 na rynku nie bedzie, a szkaty beda mega drogie. Sytuacja latwa do przewidzenia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

n1smo, co z eventami ? @ jakies okreslone dni ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

­

@n1smo, jak wyglada sprawa z eventami? Jakieś określone dni np na zuo? Wojna królestw. . ?

Myślimy nad kalendarzem eventów.

Fajnie, ze szanujesz zdanie graczy, coc prawda jest, ze demokracje ssie :D To najgorszy ustroj jaki kiedykolwiek powstal.

No ale nie o tym.. :)

Decyzja powinna byc TWOJA. My Cie jedynie probujemy przekonac, co bedzie lepsze. Osobiscie nigdy nie lubilem tych wymian bo one psuja cala rozgrywke. I wcale nie bedzie tak jak Ty mowisz - rozwiniety handel - przeciwnie. Kazdy pojdzie 10x na dt i na tym sie skonczy. Broni 75 na rynku nie bedzie, a szkaty beda mega drogie. Sytuacja latwa do przewidzenia.

Po to właśnie dodałem ankietę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...