Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z Balmorą? Jak tam radzi sobie ten hack? :)

tak jak pisałem, ten cheat zadziała wszędzie, bo jest oparty na zwykłych funkcjach które posiada każdy klient.

wystarczy ruszyć głową jak nie startuje

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

mam problem niniejszy gdy odpalam przez admina wywala mi komunitat ze musze miec 

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia,ścieżki bądź pliku

Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień,aby uzyskac dostęp do elem.

Ps uprawnienia mam bo sie  bawilem w ustawieniach (zaawansowanych)

Opublikowano

mam problem niniejszy gdy odpalam przez admina wywala mi komunitat ze musze miec 

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia,ścieżki bądź pliku

Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień,aby uzyskac dostęp do elem.

Ps uprawnienia mam bo sie  bawilem w ustawieniach (zaawansowanych)

antywirus ci blokuje.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam problem, robię tak jak w poradniku, ale gdy chcę wpisuje nazwę aplikacji w następnym wierszu wyskakuje tylko "press any key to continue" i nic więcej. Co robię źle?

Opublikowano

Mam problem, robię tak jak w poradniku, ale gdy chcę wpisuje nazwę aplikacji w następnym wierszu wyskakuje tylko "press any key to continue" i nic więcej. Co robię źle?

Kliknij enter x dd

Opublikowano

Kliknij enter x dd

"Any" to nie Enter!!!!!!!

Opublikowano

Kliknij enter x dd

Na przykład enter :( Wydaje mi się, że przycisk od włączenia komputera tez byłby dobrą opcją. Myślisz, że zadziała wtedy?
Opublikowano

Kliknij enter x dd

Na przykład enter :( Wydaje mi się, że przycisk od włączenia komputera tez byłby dobrą opcją. Myślisz, że zadziała wtedy?

Jeszcze jak...

Opublikowano

działa komus na athes?

Po jakiejstam aktualizacji cheat przestał działać, aczkolwiek włączenie tego na nowo to zmienienie czegoś w kodzie, czy coś w ten deseń.

Opublikowano

na Walmor po zalogowaniu sie i kliknieciu "Wlacz Sielu Mh" gra się zacina i nie idzie nic zrobić ;p

ale nwm czy tylko u mnie czy u wszystkich ;d

@Edit

po 2 minutach odcięło się i działa xD

Opublikowano

na Walmor po zalogowaniu sie i kliknieciu "Wlacz Sielu Mh" gra się zacina i nie idzie nic zrobić ;p

@Edit

zrestartuj klienta powinno być git jak next time coś takiego będziesz miał.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Edit

zrestartuj klienta powinno być git jak next time coś takiego będziesz miał.

ok, dzięki ;p

ogólnie to grunt, że wgl działa :D

mam go odpalone i bardzo ładnie idzie :D

Opublikowano

jesli wam sielu zablokowal niektore serwy to jest na to rada zminic nazwe pliku wykowynawlnego albo Zminic ogolnie nazwy bo jego skrypt bire nazwy mi sie uruvchamia jesli pomoglem to +

Opublikowano

jesli wam sielu zablokowal niektore serwy to jest na to rada zminic nazwe pliku wykowynawlnego albo Zminic ogolnie nazwy bo jego skrypt bire nazwy mi sie uruvchamia jesli pomoglem to +

tam tylko 2 serwy są na ifie więc nie ma potrzeby :D

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...