Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sielu na jakich serwerach to działa :>?

na wiekszości, sam nie wiem, sa takie gdzie nie dziala bo ja nie chce zeby dzialalo a sa takie gdzie trzeba zmienic 1 linijke zeby zadzialalo ale robic juz tego nie bede

ale że nigdy czy przez najbliższy czas ?

f13f147c1bdefbc410e74f782a976daa.jpg
Opublikowano

@Sielu na jakich serwerach to działa :>?

na wiekszości, sam nie wiem, sa takie gdzie nie dziala bo ja nie chce zeby dzialalo a sa takie gdzie trzeba zmienic 1 linijke zeby zadzialalo ale robic juz tego nie bede

ale że nigdy czy przez najbliższy czas ?

never :D starczy tego dobrego

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie działa na vesterisie ;/

Na V E S T E R I S działać N I E B Ę D Z I E.
Opublikowano

jesli wam nie dzila na jakis serwerach to radze zminic nazwe pliku wykonywalnego danego serwera na inny i zminic mu nazwe okna w jakims title cheder (tak by nazwa okna nie byla kojazona i nazwa procesu) i se wstrzyknac (nie probowalem ale mysle ze zadziala) (na nowym lanerisie wystarczy utworzyc dowolny plik .txt o nazwie player.txt napisac w nim "from ant1b0b import *" bez cudzyslowi save zrobic zminic nazwe pliku na player.py i skopiowac do folderu lib klijeta i juz normalne dziala hacek)

Opublikowano

Właśnie przestał mi działać hack, gram na athesie.

Wpisuje Athes

i mam Aby kontynuwować [...] nic o bibliotekach :(

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Właśnie przestał mi działać hack, gram na athesie.

Wpisuje Athes

i mam Aby kontynuwować [...] nic o bibliotekach :(

Dokłądnie przestał działac na athes ;)

Opublikowano

po update chyba, bo bylo cos z patcherem

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

na athesie dali nowe obejscie metin2client i nie dziala a jak zmienisz nazwe to HackShield  wyskakuje

No i cały misterny plan poszedł się pier*****

Opublikowano

Wersja z tego tematu nie zadziała bez poprawki, kumpel tam gra i wczoraj mi napisał.

Nie zmienia to faktu, że obejście tego hs zajęło 2 minuty.

A możesz udostępnić taka wersje która zadziała ? wiesz przyjacielu nie każdy jest taki obeznany by zrobić takie rzeczy będziemy ci bardzo wdzięczni  albo napisać w punktach co i jak zrobić by zadziałał twój czit na Athes

Opublikowano

Potwierdzam, że na Athesie po aktualizacji nie działa
jeżeli ktoś wie jak obejśc tego hackshielda, proszę pw/pisać tutaj

Opublikowano

Głupio zapytam czy jest dostępne wh w tym mh? :)
Nie giercowałem już w metka przeszło 4 miesiące i możliwe, że Sielu się postarał i coś zmienił :P

Opublikowano

Głupio zapytam czy jest dostępne wh w tym mh? :)

Nie giercowałem już w metka przeszło 4 miesiące i możliwe, że Sielu się postarał i coś zmienił :P

nie w tym mh nie ma dodanego wh

Opublikowano

Zrobiłem już jeden post z problemem odnośnie tego multi, dostawałem odpowiedzi takie, że muszę wyłączyć antywirusa ( co zrobiłem ) niestety to nie dało żadnych efektów, po jakimś czasie po prostu samo to się "naprawiło" mam tu na myśli to, że: Kiedy ściągam tego mh i chcę go wypakować przez winrara to ta aplikacja sielu.mh.exe nie chce mi się skopiować na pulpit czy też do jakiegoś folderu natomiast dzisiaj kiedy "oczyściłem" sobie pulpit przenosząc wszystko do nowego folderu żeby mieć po prostu więcej miejsca ta aplikacja znów mi się usunęła, nie działa również kiedy jakimś cudem mi się skopiuje otwieranie jej za pomocą dobrych ustawień lub jako administrator, wyskakuje mi wtedy natomiast błąd, że jest to starsza wersja tego programu i nie mogę jej otworzyć, liczę na pomoc ;)

Opublikowano

@Sielu

Serwer Athes.pl  nie chce sie wałaczyć i wywala klienta .. zrobili jakieś zabezpieczenia jak możesz zrób coś proszę :)

Serwer Athes.pl  nie chce sie włączyć i wywala klienta .. zrobili jakieś zabezpieczenia jak możesz zrób coś proszę :)

Prosze 3k osób na to czeka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...