Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAvandiaMetin2 człowieku chyba cie poebao że będę czytał 80 stron - zrozum że nie działają mi dwa injectory. Zresztą wypie rdalaj nie będę się prosił o pomoc sam ogarnę.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAvandiaMetin2 człowieku chyba cie poebao że będę czytał 80 stron - zrozum że nie działają mi dwa injectory. Zresztą wypie rdalaj nie będę się prosił o pomoc sam ogarnę.

To po co prosisz o pomoc skoro jej nie chcesz? lol, wszystko z tobą okej? 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAvandiaMetin2

gdybyś podesłał tego ssa, jeżeli jesteś na tyle łaskawy ofc.

bo w*****a mnie takie pierdo lenie szczyla. Szacunku troche człowieku.

Ty jesteś poważny? Masz ty rozum i godność człowieka? Jak ty się zachowujesz? Ja tu chciałem wyjść ci z pomoca, a ty co? Tak się do mnie wyrażasz? Nie ładnie tak postępować. Uspokój się i przemyśl swoje zachowanie. 

Opublikowano

Ty jesteś poważny? Masz ty rozum i godność człowieka? Jak ty się zachowujesz? Ja tu chciałem wyjść ci z pomoca, a ty co? Tak się do mnie wyrażasz? Nie ładnie tak postępować. Uspokój się i przemyśl swoje zachowanie. 

Dobra prowokatorze widzę że normalnie nie da się popisać z tobą. A łaskawie to mogę ci splunąć na mordę. Jak coś to PW wal.

Opublikowano

Dobra prowokatorze widzę że normalnie nie da się popisać z tobą. A łaskawie to mogę ci splunąć na mordę. Jak coś to PW wal.

No i czemu taki jesteś? Nie chcesz pomocy to nie, trudno. Wystarczy raz napisać, a nie hejtować. 

Opublikowano

Sprawdzał ktoś może tego hacka na Rubinum? Jest tutaj opcja zwiększenia szybkości ataku, bo nie doszukałem się?

Opublikowano

mobber nie działa, id wszystko pieknie ale nwm czy przez to że jest nie skonczony

mi działą, nie wiem jak tobie

mogNI2J.jpg

Opublikowano

działa komuś na athes??

to nigdy tam nie bd działać xD

A to byś się zdziwił bo mi się udało kilka razy, nie wiem jak, ale udało się. Szkoda, że nie umiem tego znowu zrobić. Mają jakieś dobre zabezpieczania:P

Opublikowano

działa komuś na athes??

A to byś się zdziwił bo mi się udało kilka razy, nie wiem jak, ale udało się. Szkoda, że nie umiem tego znowu zrobić. Mają jakieś dobre zabezpieczania:P

Gościu w błąd wprowadził. Wystarczy coś tam podmienić w kodzie (co pisał Krzyś niejednokrotnie) i będzie ok.
Opublikowano

działa komuś na athes??

Ziomek, zabezpieczenie klienta nie istnieje. use brain.exe

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...