Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa komuś na athes??

to nigdy tam nie bd działać xD

A to byś się zdziwił bo mi się udało kilka razy, nie wiem jak, ale udało się. Szkoda, że nie umiem tego znowu zrobić. Mają jakieś dobre zabezpieczania:P

Ziomek, zabezpieczenie klienta nie istnieje. use brain.exe

To dlaczego w na niektórych klientach działa, a niektórych w ogole nie wykrywa? 

Opublikowano

działa komuś na athes??

A to byś się zdziwił bo mi się udało kilka razy, nie wiem jak, ale udało się. Szkoda, że nie umiem tego znowu zrobić. Mają jakieś dobre zabezpieczania:P

Utrudnienie tkz.. dla gimbazy, rusz głową i tyle :)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

działa komuś na athes??

Utrudnienie tkz.. dla gimbazy, rusz głową i tyle :)

Byłbym bardzo wdzięczny za złamanie tego utrudnienia skoro to dla gimbazy to przecież dla Ciebie pewnie żaden problem

Opublikowano

sęk w tym że on już napewno dawno złamał to zabezpieczenie ale nie będzie publikował bo znowu się rzucą na to jak rydzyk na renty 

ja osobiście nie pomogę bo c***a się znam :) ale prosić nie będę bo mi to bez różnicy :P 

:D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

sęk w tym że on już napewno dawno złamał to zabezpieczenie ale nie będzie publikował bo znowu się rzucą na to jak rydzyk na renty 

ja osobiście nie pomogę bo c***a się znam :) ale prosić nie będę bo mi to bez różnicy :P 

Nie ma sensu robić czegokolwiek na tym forum. Jest zbyt dużo kretynów a tym normalnym trzeba by wysyłać na pw..

Gwarantuje, ze jak ktoś się zna to ten mh zadziała wszędzie.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie ma sensu robić czegokolwiek na tym forum. Jest zbyt dużo kretynów a tym normalnym trzeba by wysyłać na pw..

no to może czas poprosić moda żeby zamknął temat albo go usunął bo skoro autor nie ma chęci zrobić coś innego niż ubliżać użytkownikom potrzebującym pomocy to ja nie widzę sensu żeby ten temat był otwarty. No chyba że to wszystko jest po to żebyś się dowartościował bo cię ktoś na forum "skrzywdzł" i ty możesz sobie teraz powyzywać innych od kretynów i gimbazy. Skoro są tutaj sami kretyni to usuń ten temat. Po co kretyn ma używać twojej pracy. 

Opublikowano

no to może czas poprosić moda żeby zamknął temat albo go usunął bo skoro autor nie ma chęci zrobić coś innego niż ubliżać użytkownikom potrzebującym pomocy to ja nie widzę sensu żeby ten temat był otwarty. No chyba że to wszystko jest po to żebyś się dowartościował bo cię ktoś na forum "skrzywdzł" i ty możesz sobie teraz powyzywać innych od kretynów i gimbazy. Skoro są tutaj sami kretyni to usuń ten temat. Po co kretyn ma używać twojej pracy.

Nie chodzi o to xD zobacz wyżej. Wystarczy się cofnąć wszędzie pisałem co i jak trzeba zrobić. Na athes czy coś innego typu dreikon vesteris nie chce nawet mi się odp bo znam adminów.. wiec po co mam robić coś na ich serwery

A i jeszcze jedno. Nikogo tu nie obrazilem, nie obrażam nikogo kto mi pisze coś o pomoc. Wiem ze nie każdy się w to bawi. Ja po prost pluje na niektórych z tego forum a dużo ich tu jest.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na Athes trzeba w kodzie pozmieniać bo gdzieś jest ustawione że tylko przez plik o nazwie metin2client można uruchomić tą grę , jeżeli zmieni się nazwę tego pliku automatycznie wyskakuje że czegoś tam brakuje itd. 

Kwestia pogrzebania w plikach i ustawienia tego. Najlepiej żeby ktoś zdobył ich pierwszego klienta bez patchowania , poprawek itd tylko rooty skopiować żeby można było połączyć ze serwerem  , gdyż na tym kliencie od startu to działało a później coś pozmieniali. Albo rozpakować ten plik exe i grzebać. 

Sam bym to zrobił , ale praca. 

Prawdopodniesz może tam działać płatny m2bob czy jakos tak xD

img12grosikow.gif

Opublikowano

Na Athes trzeba w kodzie pozmieniać bo gdzieś jest ustawione że tylko przez plik o nazwie metin2client można uruchomić tą grę , jeżeli zmieni się nazwę tego pliku automatycznie wyskakuje że czegoś tam brakuje itd. 

Kwestia pogrzebania w plikach i ustawienia tego. Najlepiej żeby ktoś zdobył ich pierwszego klienta bez patchowania , poprawek itd tylko rooty skopiować żeby można było połączyć ze serwerem  , gdyż na tym kliencie od startu to działało a później coś pozmieniali. Albo rozpakować ten plik exe i grzebać. 

Sam bym to zrobił , ale praca. 

Prawdopodniesz może tam działać płatny m2bob czy jakos tak xD

Tu nie chodzi o to, tam all działa i nic nie trzeba zmieniać.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

gówno a nie działa.. wpisuje w konsoli metin2client albo athes i nic. Włączam przez admina, robię wszystko jak należy... może to przez windowsa 10?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...