Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wpisywałem na wszystkie możliwe sposoby Metin2Legen, Metin2Legen.exe, Metin2-Legend.exe i nic. Tak, enter też klikam  ^^ 
4u2zgHd.png

7hD2cvu.png

Opublikowano

Wpisywałem na wszystkie możliwe sposoby Metin2Legen, Metin2Legen.exe, Metin2-Legend.exe i nic. Tak, enter też klikam  ^^ 

4u2zgHd.png

ręcznie na xp injectuj

#80 strona xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

4u2zgHd.png

ręcznie na xp injectuj

#80 strona xD

czyli co mam zrobić? XDDD

7hD2cvu.png

Opublikowano

Wpisywałem na wszystkie możliwe sposoby Metin2Legen, Metin2Legen.exe, Metin2-Legend.exe i nic. Tak, enter też klikam  ^^ 4u2zgHd.png

ręcznie na xp injectuj

#80 strona xD

inject dll

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Sielu 

Mistrzu będzie działała opcja Wykrywacz GM?

mam gdzieś na pc gotowego mh w 95% gdzie jest w c**j więcej opcji, może kiedyś wrzucę zobaczę xD

Sielu dałoby radę udostępnić? Nawet może być na PW

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Wpisywałem na wszystkie możliwe sposoby Metin2Legen, Metin2Legen.exe, Metin2-Legend.exe i nic. Tak, enter też klikam  ^^ 4u2zgHd.png

ręcznie na xp injectuj

#80 strona xD

inject dll

mam to wpisać czy co? sorry za raka  xD

7hD2cvu.png

Opublikowano

ręcznie na xp injectuj

#80 strona xD

inject dll

mam to wpisać czy co? sorry za raka  xD

ściągnij np cheat engine  i tam masz funkcję do injectowania dll, google ;3

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@UP 

mi cheat engine wywala błędy i nic sie nie dzieje (athes jak coś)

daj ss lub użyj czegoś innego whatever

Tak, użyłbym czegoś innego gdyby nie to, że gdy używam injectorów to klient wykrywa to, wywala błąd i się wyłącza. 

Najdziwniejsze jest to, że wczoraj wieczorem wszystko pięknie mi działało, a dzisiaj rano RIP mimo tego, że nic nie patchowałem. :O

Opublikowano

@UP 

Tak, użyłbym czegoś innego gdyby nie to, że gdy używam injectorów to klient wykrywa to, wywala błąd i się wyłącza. 

Najdziwniejsze jest to, że wczoraj wieczorem wszystko pięknie mi działało, a dzisiaj rano RIP mimo tego, że nic nie patchowałem. :O

kilka razy zawsze próbuj z settop na oknie klienta

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam, świetny. Lecz na serwerze Baria działa na ślepo, funcja mega peleryny czy jakoś tak nei działa jak peleryna, dzała na zasadzie, że co jakiś czas następuje teleportacja we wszystkie kierunki i na koniec powrót na pierwotne miejsce ;d

Jak mógłbym prosić o naprawe pele i lvl bota to byłbym ogromnie wdzięczny :) 

++++

Opublikowano

@UP 

kilka razy zawsze próbuj z settop na oknie klienta

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z settop.

Ale dzisiaj dostałem już konkretnego mind fucka z tym programem. Przedwczoraj działał, wczoraj rano nie działał, wieczorem działał, dzisiaj znowu nie działa 0_0 włączam jako admin, włączam w jakichś chorych trybach zgodności, wpisuje po 20 razy, bez klikania na metina, z klikaniem xD No już po prostu nie ogarniam

Opublikowano

czm wykrywacz/gm mi nie działa ?

Nie ma gmów xD xD xD

dziwne bo jak GM jest to i tak ta opcja nie działa ;) 

Opublikowano

Odpalał ktoś na tsuyoshi2?

Du ju noł zadziała wszędzie?

Odpalam przez administratora, wpisuje poprawnie nazwę, ale nic się nie dzieje. Jak odpalam fuji injectorem to jakiś error wyskakuje. Moge ss podesłać.

Opublikowano

Odpalał ktoś na tsuyoshi2?

Du ju noł zadziała wszędzie?

Odpalam przez administratora, wpisuje poprawnie nazwę, ale nic się nie dzieje. Jak odpalam fuji injectorem to jakiś error wyskakuje. Moge ss podesłać.

No to miło by było gdybyś podesłał tego ssa, jeżeli jesteś na tyle łaskawy ofc. 

Troche bieda, że macie wszystko podane na tacy i nie potraficie tego uruchomić, bieda. Wystarczy troche poczytać posty siela i masz odpowiedź na wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...