Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa na DivineWorld? :D

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierz i sam sprawdź. Tak na serio jesteście tacy leniwi czy tylko bezsensownie nabijacie posty pisząc co drugi post "Czy działa na xyz?"

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Pobierz i sam sprawdź. Tak na serio jesteście tacy leniwi czy tylko bezsensownie nabijacie posty pisząc co drugi post "Czy działa na xyz?"

ja sprawdzałem na Aeti i mi nie działa dlatego pytam :)

Opublikowano

Wpisalem DivineWorld i jest to samo co z Athesem..

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Sielu taka sprawa zrób żeby ''Athes'' działał bo mi nie chce się ten cheat do tego serwera uruchomić.

Sielu taka sprawa zrób żeby ''Athes'' działał bo mi nie chce się ten cheat do tego serwera uruchomić.

Opublikowano

Czytac nie umiecie? ;) Sielu juz wiele razy pisal i w podpietym poscie rowniez jest napisane o tym iz nie bedzie ulepszal przerabial ani dodawal zadnych cheatow ;)
Moze ktos inny to przerobi oczywisice z szacunkiem dla siela no ale spam i blaganie siela o przerobke jest zbedne bo chyba czytac potrafi kazdy z nas ;)

Opublikowano

Jeb.. ten czit ja mam lepszy już znaleziony działa w 100 % wh dmg hack speed atack teleport i pare innych rzeczy ale ze na mpc są tacy zawistni ludzie jak sielu homix którzy liczą tylko na zyski a nie na normalną społeczną pomoc nie udostępnię nawet za hajs  wystarczy odpowiednio poszukać i nie jest to m2bob czy inny płatny s**t  sielu był spoko ale do pewnego czasu w moich oczach i mówię to prywatnie w moich oczach stracił natomiast Homix od samego początku jak nauczył się rozpakowywać binki dodawać czity kierował się chęcią zysku

Opublikowano

Jeb.. ten czit ja mam lepszy już znaleziony działa w 100 % wh dmg hack speed atack teleport i pare innych rzeczy ale ze na mpc są tacy zawistni ludzie jak sielu homix którzy liczą tylko na zyski a nie na normalną społeczną pomoc nie udostępnię nawet za hajs  wystarczy odpowiednio poszukać i nie jest to m2bob czy inny płatny s**t  sielu był spoko ale do pewnego czasu w moich oczach i mówię to prywatnie w moich oczach stracił natomiast Homix od samego początku jak nauczył się rozpakowywać binki dodawać czity kierował się chęcią zysku

Ty używasz mózgu? Sielu zrobił tego czita CALKOWICIE ZA DARMO I DLA KAZDEGO. To, że go nie aktualizuje to ma ku temu swoje powody. Szczerze, widząc ten post całkiem dobrze, że tego nie robi, bo k***a nie warto dla takich ludzi jak ty cokolwiek udostępniać. Idź się naucz robić z takimi plikami i sam zrób sobie czit, a nie płaczesz jak dwuletnie dziecko, że lizak Ci spadł na podłogę.

Sielu zawistny? Typie, to chyba nie wiesz co oznacza to słowo. Zanim coś napiszesz pomyśl kilka razy, a teraz idz grać w metina, bo tylko to potrafisz. Wróć, grać? Bocić, bo nawet trzymanie spacji i klikanie pelerynek jest zbyt trudne dla takiego nieogara.

Opublikowano

Nikt ci nie każe z tego korzystać to raz.

Dwa, ja zawistny xD a ty marginesie nawet lajka za prace nie dałeś, ale ściągnąć i sapać to pierwszy  :v  :v  :v

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nikt ci nie karze z tego korzystać to raz.

Dwa, ja zawistny xD a ty marginesie nawet lajka za prace nie dałeś, ale ściągnąć i sapać to pierwszy  :v  :v  :v

nie chodzi mi dokładnie o to w jaki sposób postępujesz z innymi osobami chwalisz się jaki to ty  wspaniały ale jeśli ktoś poprosi o normalną ludzką pomoc to nawet nie śmiesz odpisać i to nie jest tylko moje zdanie owszem może i dobrze ze zrobiłeś tego czita ale jak już przychodzi co do czego i ktoś potrzebuje pomocy to nawet nie odpiszesz a wręcz przeciwnie chwalisz się ile to ci nie zajmuje zrobienie czegoś tam nie patrząc na to ze nie wszyscy maja zielone pojęcie o tworzeniu tego rodzaju programów i wręcz twoimi postami ich wyśmiewasz  a co do lajka jak pisałem wyżęj straciłeś w moich oczach wiec nie ma lajków ty + homix równa się zwykła materialna pazerność

Opublikowano

Mnie nie obchodzi zdanie graczy z mpcforum, szczerze to w dupie was mam xD

I o to mi właśnie chodziło :) przynajmniej pokazałeś swoje prawdziwe oblicze a teraz to wypi...z tego forum bo potrzebny tutaj do niczego nie jesteś zachowując się właśnie w taki sposób aż dziwne ze żaden moderator cię jeszcze nie zbanował

Opublikowano

I o to mi właśnie chodziło :) przynajmniej pokazałeś swoje prawdziwe oblicze a teraz to wypi...z tego forum bo potrzebny tutaj do niczego nie jesteś zachowując się właśnie w taki sposób aż dziwne ze żaden moderator cię jeszcze nie zbanował

Nie płacz i wyjdz z to tematu skoro Ci nic tu nie odpowiada. Skoro Siela nie szanują to czemu on ma kogoś szanować?

Opublikowano

a ja siela szanuje bo zanim mh przestal dzialac to na3balem sobie 300kk z medali na zapas :v

Opublikowano

Mam taki problem, że Gram na tanavis i chcialem puscic bota, ale tam są pelerynki po 200 w 1szt. Nie da rady zeby samo zbieralo moby i co zrobic zeby zbieralo samo sztabki i sakwy?:]

Dzieki za pomoc!

graphic.png

Opublikowano

Mam taki problem, że Gram na tanavis i chcialem puscic bota, ale tam są pelerynki po 200 w 1szt. Nie da rady zeby samo zbieralo moby i co zrobic zeby zbieralo samo sztabki i sakwy?:]

Dzieki za pomoc!

W tej wersji tego nie ma i już nie będzie jak coś :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Lipny ten teleport hack 

Jest to standard tph, głównie chodzi w nim o to żeby przenieść kawałek postać.. więc może rozwiń zdanie dlaczego lipny :P

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...