Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie dziala wlacza sie wpisuje Predoria.exe i nic nie wyskakuje.

patrz wcześniejsze posty.

Sielu gdzie to nie wyłącznie się zoom hacka i fog hacka po TP i zmianie CH ;( Już nie przepadam za Tobą ;p Miało być i żeś dupy dal.

Uczeń
Opublikowano

Mi nie dziala wlacza sie wpisuje Predoria.exe i nic nie wyskakuje.

patrz wcześniejsze posty.

jest może biblioteka na athes'a? 

Opublikowano

na wow2 mi jedynie nie dziala a tak wszedzie dziala

bo ten jest oparty na funkcjach extern. na womie masz bibliotekę w aplikacji i trzeba inaczej.

nie zmienia to faktu, że da się tam łatwo podpiąć skrypty pythona.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

czemu nie stworzysz loadera .py tylko by by byl wyswietlany w losowym (nazwie) oknia i na epvp przeciez kod nie bedzie mogl byc do zdekompilowania i dodaj kilka sposobow do import czegos w python.h bo jest ich duzo na atak na proces .

Opublikowano

czemu nie stworzysz loadera .py tylko by by byl wyswietlany w losowym (nazwie) oknia i na epvp przeciez kod nie bedzie mogl byc do zdekompilowania i dodaj kilka sposobow do import czegos w python.h bo jest ich duzo na atak na proces .

po co miałbym to wrzucać :D każdy kto chce sobie zrobi :p

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sory mam problem mam windowsa 10 pobrałem ten plik sielu_mh.rar ale nie chce sie właczyc i wyświetla się opcja poszukaj aplikacji w sklepie Pomocy!!

Sory mam problem mam windows'a 10 pobrałem ten plik sielu_mh.rar ale nie chce się włączyć i wyświetla się opcja poszukaj aplikacji w sklepie Pomocy!!

Opublikowano

Zrobiłem już jeden post z problemem odnośnie tego multi, dostawałem odpowiedzi takie, że muszę wyłączyć antywirusa ( co zrobiłem ) niestety to nie dało żadnych efektów, po jakimś czasie po prostu samo to się "naprawiło" mam tu na myśli to, że: Kiedy ściągam tego mh i chcę go wypakować przez winrara to ta aplikacja sielu.mh.exe nie chce mi się skopiować na pulpit czy też do jakiegoś folderu natomiast dzisiaj kiedy "oczyściłem" sobie pulpit przenosząc wszystko do nowego folderu żeby mieć po prostu więcej miejsca ta aplikacja znów mi się usunęła, nie działa również kiedy jakimś cudem mi się skopiuje otwieranie jej za pomocą dobrych ustawień lub jako administrator, wyskakuje mi wtedy natomiast błąd, że jest to starsza wersja tego programu i nie mogę jej otworzyć, liczę na pomoc ;)

Opublikowano

Super robota, szkoda że te funkcje z wykrywaniem i wyszukiwaniem gm nie działa ale tak to spoko bardzo. Gratuluję dobrego bocika !

Opublikowano

Mam problem, robię wszystko jak na filmiku wyskakuje mi, że znaleziono procesy więc wszystko powinno być cacy a tu na Vesteris niestety nie działa a na tym mi najbardziej zależało da radę jakoś to załatwić?

Opublikowano

Zrobiłem już jeden post z problemem odnośnie tego multi, dostawałem odpowiedzi takie, że muszę wyłączyć antywirusa ( co zrobiłem ) niestety to nie dało żadnych efektów, po jakimś czasie po prostu samo to się "naprawiło" mam tu na myśli to, że: Kiedy ściągam tego mh i chcę go wypakować przez winrara to ta aplikacja sielu.mh.exe nie chce mi się skopiować na pulpit czy też do jakiegoś folderu natomiast dzisiaj kiedy "oczyściłem" sobie pulpit przenosząc wszystko do nowego folderu żeby mieć po prostu więcej miejsca ta aplikacja znów mi się usunęła, nie działa również kiedy jakimś cudem mi się skopiuje otwieranie jej za pomocą dobrych ustawień lub jako administrator, wyskakuje mi wtedy natomiast błąd, że jest to starsza wersja tego programu i nie mogę jej otworzyć, liczę na pomoc ;)

.

Opublikowano

Takie pytanie do siela  czy nie dało by się zrobić na podobnej zasadzie jak ten multihack wh lub dmg hacka ?? głównie chodzi mi o serwer Athes ale tak by działało uniwersalnie na większości serwerów MH na Athes działa jak by co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...