Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenisMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja wbiję pograć sobię to serwer pvp więc exp jest jaki jest :)

Chodzi o wojenki, pvp itd :)

Wbiję i dam edita jak się gra :_)

Edit: 

Faktycznie cofki są takie ,że lepiej z buta biegać i co jakiś czas się zatrzymać na sekundę ;)

Exp w miarę spoko zakładasz PT dajesz równo i lecisz w m1 do 150 , potem nowe PT na 150 i kolejne na 175 :)

Ulepszacze trochę ciężko dropia ale na wyższych mapkach jest lepiej administracja piszę ,że naprawią bugi więc w sumie zapraszam :)

Jeśli admini ogarną bugi to będzie okejaa ;)

93240497497637605478.jpg

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie grajcie tam strata czasu.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

A ja mam pytanie z innej beczki mam 50k sm kupilem 200 niebieskich ziol w is w m1 po kupnie wywalilo mnie z postaci po czym nie moge sie zalogowac zostaje na "otwieranie postaci" 

Opublikowano

A ja mam pytanie z innej beczki mam 50k sm kupilem 200 niebieskich ziol w is w m1 po kupnie wywalilo mnie z postaci po czym nie moge sie zalogowac zostaje na "otwieranie postaci" 

Serio ?

Wydałeś już kase na is, gdzie serwer jest w połowie dopracowany ?

A tak w ogóle, online czy znów off, bo nikt z teamu tutaj nie odpowiada na pytania..

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer ma potencjał ale niestety żaden z adminów serwera nie umie odpisywać na posty i pytania zadawane tutaj + prezentacja strasznie uboga ( są pety , jakie max kd itd...)

Ale projekt jest ciekawy jak na dzisiejsze czasy więc jeszcze poczekam

Może ktoś więcej napisać : czy są pety , jakie max kd , czy opłaca się grać ( bo powoli zmieniam zdanie )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Drodzy gracze,

Trwają pracę nad wykluczeniem błędów, które zostały przez was wykryte.

Również w dniu dzisiejszym przenosimy serwer na mocniejszą i stabilniejszą maszynę. 

Strona Główna wraz z Forum i Centrum zgłoszeń są także w trakcie przenosin na nowy hosting.

Maksymalnie do jutra pojawi się nowa strona serwera. Nie powinno być już problemu z rejestracją i ruchem na stronie.

Przepraszamy za utrudnienia, lecz chcemy całkowicie wykluczyć jakiekolwiek problemy z funkcjonowaniem serwera.

W ramach rekompensaty na naszym serwerowym fanpage będą pojawiać się liczne konkursy.

Do wygrania będą m.in. klucze steam (około 50 gier), SM oraz wiele więcej.

Co do samej reklamy serwera niebawem ruszy dość duża reklama w serwisie YouTube i Facebook.

Prowadzimy końcowe rozmowy z osobami nagrywającymi. Serdecznie zapraszamy do współpracy.

Jest juz nowy klient do pobrania ?

Pełny klient jest do pobrania od wczoraj.

Po dzisiejszej aktualizacji pojawi się łatka, którą będzie można pobrać przez nasz patcher.

nie ma kostiumów  , petów fryz premium i tym podobnym a z kd to chyba max +5 

Tak, KD maks. +5.

Co do samych petów i kostiumów, rozważamy ich wprowadzenie w późniejszych aktualizacjach.

Serwer 75% OFF, jak ON to nikogo nie ma z administracji, bugów więcej niż ludzi w m1..

Administracja jest cały czas dostępna.

Kto potrzebuje pomocy i zgłosi się poprzez fanpage, centrum pomocy lub PW, bezpośrednio otrzymuje wiadomość zwrotną w zależności do kogo się napisało.

Serio ?

Wydałeś już kase na is, gdzie serwer jest w połowie dopracowany ?

A tak w ogóle, online czy znów off, bo nikt z teamu tutaj nie odpowiada na pytania..

­

Z serwerowego IS skorzystała dopiero jedna osoba.

Nie zdradzamy dokładnie kto był nabywcą SM.

Prosiłbym nie stwierdzać, iż serwer jest pod IS.

Od startu płatności były zablokowane do czasu stabilizacji.

­Nie no serwer bajka... Wbijam do gry i administracja od startu chyba NIC nie zrobiła wgl NIC...

Wbijam i pierwsze co jakiś napis na środku ekranu Witaj na Serwerze Avenis bla bla bla klikam ok a on nie znika po prostu on jest caly czas hmm wydaje mi się że administracja ma graczy za jakiś ułomnych i chciała nas uświadomić że gramy na Serwerze Avenis xD

Nie ma butów wiatru na start... 

Nie ma tych podstaw które są już wszędzie czyli 5 stron eq, panel boczny itp. 

Na start Dla ninji dostałem wachlarz zbawienia no fajnie... Nie wiem po uj.

Cofki Takie że jprdl przez most w m1 przejeżdżałem 20 minut xD Wgl nie polecam używać konia aleee spokojnie jak biegniesz z buta to też są cofki :D

Spota jak to wgl można nazwać spotem jakieś 5 mobków biłem tą ninja w uj długo przy czym 50 razy padłem a wbiłem 1 lvl... 

w m1 trzeba expić do 150 lvla rly? Nawet wam się mapki nie chciało zrobić?

Serwer jest tak ch**owy że masakra już jak widzę ten panel ekwipunku to czuje się jak na PLu w 2006 roku xD

Jak ziomek UP napisał że jak reklama ruszy to tu będzie 1500 online <<>>HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Bardzo śmieszny żart hhehe :D 

Nie wiem po co się brać za coś czego się kompletnie nie ogarnia.. Tak ujowego serwa nie widziałem już bardzo bardzo długo.

Bardzo nas cieszy, że zagorzale śledzisz poczynania serwera.

Opublikowano

Tylko u mnie jest tak, że wywala klienta do pulpitu podczas logowania na serwer?? 

@Itan

@Reszta

@ktokolwiek

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

To na co wam tutaj temat, jak i tak nie odpowiadacie na pytanie zawarte w głównym temacie ?

­

Określiłem, że odpowiadam na innych drogach komunikacji. Niekoniecznie na forum.

Oczywiście nie wykluczyłem, że tutaj nie odpowiadam lecz częściej wypowiadać będą się właściciele.

Tylko u mnie jest tak, że wywala klienta do pulpitu podczas logowania na serwer?? 

@Itan

@Reszta

@ktokolwiek

Prosimy się nie logować. Jest to celowe działanie.

Trwają przenosiny serwera na nowy hosting.

Proszę śledzić naszego fanpage. Będziemy informowali was na bieżąco o poczynaniach związanych z serwerem.

Opublikowano

Kupiłem w is 200 niebieskich zioł i po zakupie wywaliło mnie z serwera czy to normalne czy dokonałem zakupu tuż przed przerwa i dlatego mnie wywalilo ? 

Opublikowano

Kupiłem w is 200 niebieskich zioł i po zakupie wywaliło mnie z serwera czy to normalne czy dokonałem zakupu tuż przed przerwa i dlatego mnie wywalilo ? 

ile ci mozna pisac baranie że kupiles akurat pare sek przed wylaczeniem serva i dlatego wywalilo!!!! czytaj co pisza na ogolnym a nie spamisz na forum!!

Drodzy gracze,

Trwają pracę nad wykluczeniem błędów, które zostały przez was wykryte.

Również w dniu dzisiejszym przenosimy serwer na mocniejszą i stabilniejszą maszynę. 

Strona Główna wraz z Forum i Centrum zgłoszeń są także w trakcie przenosin na nowy hosting.

Maksymalnie do jutra pojawi się nowa strona serwera. Nie powinno być już problemu z rejestracją i ruchem na stronie.

Przepraszamy za utrudnienia, lecz chcemy całkowicie wykluczyć jakiekolwiek problemy z funkcjonowaniem serwera.

W ramach rekompensaty na naszym serwerowym fanpage będą pojawiać się liczne konkursy.

Do wygrania będą m.in. klucze steam (około 50 gier), SM oraz wiele więcej.

Co do samej reklamy serwera niebawem ruszy dość duża reklama w serwisie YouTube i Facebook.

Prowadzimy końcowe rozmowy z osobami nagrywającymi. Serdecznie zapraszamy do współpracy.

Pełny klient jest do pobrania od wczoraj.

Po dzisiejszej aktualizacji pojawi się łatka, którą będzie można pobrać przez nasz patcher.

Tak, KD maks. +5.

Co do samych petów i kostiumów, rozważamy ich wprowadzenie w późniejszych aktualizacjach.

Administracja jest cały czas dostępna.

Kto potrzebuje pomocy i zgłosi się poprzez fanpage, centrum pomocy lub PW, bezpośrednio otrzymuje wiadomość zwrotną w zależności do kogo się napisało.

Z serwerowego IS skorzystała dopiero jedna osoba.

Nie zdradzamy dokładnie kto był nabywcą SM.

Prosiłbym nie stwierdzać, iż serwer jest pod IS.

Od startu płatności były zablokowane do czasu stabilizacji.

Bardzo nas cieszy, że zagorzale śledzisz poczynania serwera.

Klucze do 50 gier? za kase z tych kont co kiedyś kradłeś pewnie... hehehe

Opublikowano

ile ci mozna pisac baranie że kupiles akurat pare sek przed wylaczeniem serva i dlatego wywalilo!!!! czytaj co pisza na ogolnym a nie spamisz na forum!!

Nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia.

Tak btw. podejmujemy różnego typu współprace. W tym jedna pozwala nam na zaoferowanie kluczy steam jako nagrodę w konkursach.

Opublikowano

Nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia.

Tak btw. podejmujemy różnego typu współprace. W tym jedna pozwala nam na zaoferowanie kluczy steam jako nagrodę w konkursach.

współpracujecie już podobno z takimi firmami.... że maszyna idzie na lepszy host macie klucze za free podkreślam z jedną z najlepszych firm? tak jak pisales na forum... a i tak nie potraficie nic zrobić przy servie. cos co powinno wam zajac 2h zajmuje 10h i pewnie serv bedzie off do jutra.

@Co miało zrobić wrażenie na osobie bez zasad i sumienia która okrada innych ludzi ? no przecież że nic...

Opublikowano

współpracujecie już podobno z takimi firmami.... że maszyna idzie na lepszy host macie klucze za free podkreślam z jedną z najlepszych firm? tak jak pisales na forum... a i tak nie potraficie nic zrobić przy servie. cos co powinno wam zajac 2h zajmuje 10h i pewnie serv bedzie off do jutra.

@Co miało zrobić wrażenie na osobie bez zasad i sumienia która okrada innych ludzi ? no przecież że nic...

Niestety nie wiesz jakie prace są przeprowadzane na serwerze, zatem twoje stwierdzenia są błędne.

Dziękuję, że tak aktywnie śledzisz poczynania serwera. Dzięki takim osobom będziemy cały czas dążyć do udoskonalenia serwera.

Opublikowano

A pokaż mi gdzie dałeś konkretną odpowiedz że zrobiłem zakup przed resetem ? napisałeś tylko że po co kupuje SM jak serwer jest niedopracowany imbecylu! 

Opublikowano

A pokaż mi gdzie dałeś konkretną odpowiedz że zrobiłem zakup przed resetem ? napisałeś tylko że po co kupuje SM jak serwer jest niedopracowany imbecylu! 

ze kupiles te ziola a nie sm jprdl co za deb il z cb nie wierze.

Niestety nie wiesz jakie prace są przeprowadzane na serwerze, zatem twoje stwierdzenia są błędne.

Dziękuję, że tak aktywnie śledzisz poczynania serwera. Dzięki takim osobom będziemy cały czas dążyć do udoskonalenia serwera.

akurat wiem bo jestem aktywny na waszym forum. nowa maszyna i poprawianie bugów. kto wgl wypuszcza serva z takimi bugami ?.... mieliscie to robic w nocy a nie o tych godzinach o których najwiecej ludzi chce grac.

+ 10 do inteligencji .

Opublikowano

Szajs chyba padł. 0 info na fb 0 info tu , strona forum server off. Do kosza z tym śmieciem.

Poszedł raport za wprowadzanie graczy w błąd.

Za kilka minut pojawi się strona.

Opublikowano

Idzie Raport za 0 info dla graczy i za nie aktywny server... + za waszą głupotę .

Poszedł raport za wprowadzanie graczy w błąd.
Za kilka minut pojawi się strona.

Miała być przerwa do max 17 do ox a tu co ? juz z 10h. za pare min strona on? minęło juz 30min i nic. Nie wiedzialem ze zmiana maszyny moze trwac ponad 10h... 

I kto wprowadza graczy w błąd? Ty i ten niedorobiony Team co zamiast zwiekszyc exp ustawil taki ze jak sie expi samemu to nic nie idzie i trzeba expic w PT haha :D

Opublikowano

Idzie Raport za 0 info dla graczy i za nie aktywny server... + za waszą głupotę .

Miała być przerwa do max 17 do ox a tu co ? juz z 10h. za pare min strona on? minęło juz 30min i nic. Nie wiedzialem ze zmiana maszyny moze trwac ponad 10h... 

I kto wprowadza graczy w błąd? Ty i ten niedorobiony Team co zamiast zwiekszyc exp ustawil taki ze jak sie expi samemu to nic nie idzie i trzeba expic w PT haha :D

Nie podaliśmy dokładnego czasu przerwy.

Takim sformułowaniem niestety w moich oczach się jedynie ośmieszasz.

Krytyka, krytyką. U Ciebie przekraczasz wszelkie normy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...