Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenisMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start o 23:00, a patcher dalej nie działa, gratulacje.

Odpisałem na PW.

Za chwile wstawimy zaktualizowanego patchera. 

Błąd, który widzisz jest spowodowany złym URL do strony z plikami.

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpisałem na PW.

Za chwile wstawimy zaktualizowanego patchera. 

Błąd, który widzisz jest spowodowany złym URL do strony z plikami.

Okej, widzę, dzięki ;)

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Informujemy, iż dostępne będą 4 channele.

Linki do klienta i nowego patchera, znajdziecie na naszym fanpage oraz na forum.

W póżniejszych godzinach linki pojawią się na stronie głównej.

Opublikowano

Informujemy, iż dostępne będą 4 channele.

Linki do klienta i nowego patchera, znajdziecie na naszym fanpage oraz na forum.

W póżniejszych godzinach linki pojawią się na stronie głównej.

patcher nie dziala 

Opublikowano

Na stronie głównej pojawił się link do patchera.

Proszę go pobrać, następnie wrzucić do klienta i odświeżyć zawartość.

Następnie proszę uruchomić patcher.

Jeżeli patcher się nie odpali proszę o kontakt PW.

Opublikowano

Serwer już Upadł? Tak to jest jak badziew nie przetestowany się ODPALA! PeacE!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Serwer już Upadł? Tak to jest jak badziew nie przetestowany się ODPALA! PeacE!

Nic nie upadło.

Serwer jest już online i wszystko działa stabilnie. Po 2 rozpoczynamy pracę w czasie rzeczywistym bez wyłączania serwera.

Gracze wracają, lecz dopiero po rozpoczęciu kampani reklamowej przewidujemy konkretną liczbę graczy.

Opublikowano

Nic nie upadło.

Serwer jest już online i wszystko działa stabilnie. Po 2 rozpoczynamy pracę w czasie rzeczywistym bez wyłączania serwera.

Gracze wracają, lecz dopiero po rozpoczęciu kampani reklamowej przewidujemy konkretną liczbę graczy.

Ok Działa? To czemu an stronie jest wszystko Oflline? Czemu nie ma Clienta w dziale Download?

Totalny burdel an stronie panuje...  Ile przewidujesz graczy?  Hmmm 120?

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Ok Działa? To czemu an stronie jest wszystko Oflline? Czemu nie ma Clienta w dziale Download?

Totalny burdel an stronie panuje...  Ile przewidujesz graczy?  Hmmm 120?

Wszystko zostanie uzupełnione.

Jeżeli chodzi o statusy musieliśmy zaczekać do 2 z ich aktualizacją.

Tak jak pisałem.

Od 2 rozpoczynamy pracę w czasie rzeczywistym.

W przypadku przewidywania nie jestem dobry ;)

Ruszy kampania reklamowa więc dopiero wtedy się przekonamy.

Opublikowano

Taki temat powinien wylądować w koszu a autor otrzymać warna za żartowanie sobie z takiego poważnego forum.

Tak się zastanawiam: Pewnie stawiacie na kodzie źródłowym nie odbugowanym?

Więc tak: Temat prezentacji powinien coś wnosić w sprawie serwera, a póki co wnosi tylko żałosny spam "kiedy online" bugi bugami, serwer naprawią to wyłączą po 3 dniach. Serio myślicie że ci admini są warci waszego zaufania? Kłamią w żywe oczy, sami nie wiedzą kiedy naprawią, a może nigdy nie naprawią.

Wiele było takich serwerów gdzie tylko czas się straciło, a pseudo technicy niech chociaż szkołę skończą.

Polecam z dobrego serca wszystkim graczom żywym. Wybranie z pośród innych serwerów. Ten tutaj nie ma szans na utrzymanie się.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nic nie upadło.

I co downy ? Zrobiliscie reset bo lvl byl wbijany na bugu a teraz co jest ? 225lv w 57min. Pzdr dla was i ten nie doyebany serv. Sami tworzucie na nim bugi . Banda debili .
Opublikowano

Serwer zapowiadał się w miarę spoko, ale czy ktokolwiek tutaj będzie grał? Bo 45 osób online nie za dużo :D Reklama u youtuberów powinna być już dawno. Kogo macie  zamiar zatrudnic do reklamy serwera??

Opublikowano

Aktualnie prowadzimy rozmowy z youtuberami.

Dzisiaj powinny pojawić się pierwsze filmiki z serwera.

Liczba graczy nie robi jeszcze wrażenia, lecz to nas bardziej motywuje do pracy i działania w celu sprowadzenia, większej liczby osób na serwer.

Opublikowano

Aktualnie prowadzimy rozmowy z youtuberami.

Dzisiaj powinny pojawić się pierwsze filmiki z serwera.

Liczba graczy nie robi jeszcze wrażenia, lecz to nas bardziej motywuje do pracy i działania w celu sprowadzenia, większej liczby osób na serwer.

32 zl za 1 KD+6, nie pojebalo wam sie w glowach? xD

LOL 20k SM za rose luda na 60 min 200 sztuk xD czyli = 300 zl xD

Opublikowano

Czekałem na serwer 3 dni po tym czasie dzisiaj wbiłem lvl w 58 min 6h bonowania eq i nuda nie ma kogo pozabijac nie ma jak podropic ulepek przy 40 osobach online 4ch tylko co z tego jak nieważne na jaki się logujemy to jest 1 channel, porażka. 

Opublikowano

Czekałem na serwer 3 dni po tym czasie dzisiaj wbiłem lvl w 58 min 6h bonowania eq i nuda nie ma kogo pozabijac nie ma jak podropic ulepek przy 40 osobach online 4ch tylko co z tego jak nieważne na jaki się logujemy to jest 1 channel, porażka. 

jakoś ja gram 13h i mam juz pol eq na 220lv zrobione z dropu... jak sie chce to mozna.

32 zl za 1 KD+6, nie pojebalo wam sie w glowach? xD

LOL 20k SM za rose luda na 60 min 200 sztuk xD czyli = 300 zl xD

no z tym to ich grubo pojebalo ale ma byc dodane ulepszanie kd i nowa mapa z ulepkami .

Opublikowano

Nie polecam wyciekla baza danych poczytajcie na ich forum. ukradli 6 top kont do kosza z tym ścierwem nie grajcie tu bo zamkna to i tak jeszcze dzisiaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...