Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenisMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ośmielam się stwierdzić, że sam jesteś przedstawicielem "tępych niedorozwojów" . Sam potrafiłbym stworzyć taki serwer, gdyż w tym nic skomplikowanego nie ma, skoro codziennie powstaje ich kilka, bo każdy stoi na kopiach gotowych plików, a strony to wałkowane te samo szablony na prostym silniku.

Mi metin nie zabiera tyle życia, mało gram bo uważam, że to gra dla dzieciaków, jednak od czasu do czasu dobrze wyłączyć mózg i w nią pograć. 

Dalej nie rozumiesz moich słów, lecz mnie to nie dziwi. Nie płaczę, że nie mogę grać, nie obchodzi mnie to. 

Stwierdzam fakty i przedstawiam argumenty których taki niedorozwój nie zrozumie.

Pozdrawiam

Ps.

Już dawno skończyłem szkołę.

Jeszcze raz powtórzę, bo może tym razem włączy Ci się chociaż 1 szara komórka. Serwer nawet jeżeli nie miałby ataków DDOS, to i tak by jeszcze nie była możliwa gra, gdyż jest error przy rejestracji spowodowany przez stronę a nie przez ddos.

reje ma error bo jest off korku. więc postaw swój server bez bugów to ja pospamie tak tobie na prezce , czekam na twoją zapowiedz i juz sie tu nie osmieszaj tępaku.

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś informacje? Siedzicie w temacie i 0 odzewu...Strona nie działa, nie da się zarejestrować, patcher tak samo...

Opublikowano

1964676.jpeg]

Jest

9 Styczenia 2016 R. Godzina 21:50 a serwera nie ma

o co chodzi 

serwer jest tylko nie ma reje :) pare osob sie zarejestrowalo i gra a reszta nie może sie zarejestrowac :) 

Opublikowano

I niech ktoś powie, że serwer nie jest failem. Kilkanaście osób już wbija poziom. Co więcej, 3 konta wbijające poziom były już stworzone przed startem serwera. Jedno z nich jest w topce.

A reszta nie będzie wbijała bo błędy. Hehe

Ps. Nawet summonowanie konia nie działa ;)

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

I niech ktoś powie, że serwer nie jest failem. Kilkanaście osób już wbija poziom. Co więcej, 3 konta wbijające poziom były już stworzone przed startem serwera. Jedno z nich jest w topce.

A reszta nie będzie wbijała bo błędy. Hehe

nie jesteś zainteresowany grą/serwerem to się nie wypowiadaj każdy widzi co się dzieje wieć bo co nabijasz posty 

Opublikowano

1964676.jpeg]

Jest

o co chodzi 

Wiesz że to serwer Draidara ? miał serwer Cavanis :D na starcie 30 online ;c

PS: dostane tego ub na ts ? wszedłem powiedziałem siema j3b perm ;/ 

@Itan

Opublikowano

To mi się podoba, że administracja nawet posta tutaj nie napisała.,... ­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

1964676.jpeg]

Jest

o co chodzi

Tu jest większy burdel niż na jakim kol wiek serwerze twoim więc masakra. A tak poza tym to siema
Opublikowano

Pierd**** ten server Administracja wgl nie odpowiada na problem z Reje Nara i NIE POLECAM.

I co chłopakczu widzę podoba Ci się serwer którego broniłeś razem z resztą? :)

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Tu jest większy burdel niż na jakim kol wiek serwerze twoim więc masakra. A tak poza tym to siema

Co do jebał

Mam info

Itan gra w teraz w gre na Steamie (ciekawe czy swoim czy kradzionym)

Więc ma was w dupie 

1797821.jpeg

Opublikowano

I co chłopakczu widzę podoba Ci się serwer którego broniłeś razem z resztą? :)

juz ci pisałem do kogo możesz mówić dziecko i chłopczyku ? nie przypominam sobie zebym byl twoim kolegą z ławki.

PS Serv ON tylko reje off.

Opublikowano

Wiesz że to serwer Draidara ? miał serwer Cavanis :D na starcie 30 online ;c

PS: dostane tego ub na ts ? wszedłem powiedziałem siema j3b perm ;/ 

@Itan

Gdybys powiedzial Dobry-wieczor to by nie bylo perma zapewne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...