Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenisMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patcher jest już do pobrania.

Pozdrawiam Salvatore.

Z wykopalisk mam sobie wziąć link do niego?

Podaj go tutaj + skan (od razu). Bo strona coś chuyowo działa. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z wykopalisk mam sobie wziąć link do niego?

Podaj go tutaj + skan (od razu). Bo strona coś chuyowo działa. 

Grzeczniej troszku, jestem zwykłym graczem, jakoś dałem radę znaleźć. Proszę bardzo:

PATCHER: https://mega.nz/#!JQ0z0T5S!Tgzm7XlsKHDTk1s1mmYt3lMg7BarBOPx9Im_h0vi7ys

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/url/71216ea7e98991af2c7f6226d581d2ba513e14cc585f8e8d0f6cf04bf112f755/analysis/

Opublikowano

Tak ma wyżej, redaktor Metin2 który nie wie że w regulaminie jest wyraźnie napisane, że do plików trzeba dorzucać skan. Moderator ma egzekwować regulamin a widać Administracja wybiera samą dzieciarnię.

Jest 21 a na stronce nadal nie można się zarejestrować:

atal error: Call to undefined function curl_init() in /var/www/check_registred.php on line 21

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

4 minuty i już leży

Opublikowano

4 minuty i już leży

Proszę nie wypowiadaj się, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, jedyne co widzę w temacie to twoje narzekanie.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

4 minuty i już leży

Zapewne typki z mentalnością podobną do twojej ddosują, bo żal im dupe ściska, że komuś coś może się udać a im nie. :'_) żałosne zachowanie kilkunastolatków..

Administratorzy mogą pocieszyć się tym, że mają bardzo duże zainteresowanie serwerem i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj na nim zawitam :)

7377714647179621423584.png

Opublikowano

Proszę nie wypowiadaj się, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, jedyne co widzę w temacie to twoje narzekanie.

To forum służy do wypowiadania się. Może dla Ciebie tak inteligentne wypowiedzi nie są niczym ciekawym, bo ich nie rozumiesz po prostu. Przedstawiłem wyjaśnienie w poprzednich postach tego, czemu serwer nie działa i także czemu nie będzie działać. Gdyby liczba ignorantów była mniejsza, to powstawałyby serwery dobre ale rzadziej niż kilka codziennie. 

Ten serwer już na samym starcie pokazał,  że nie ma predyspozycji do bycia branym na poważnie, gdyż hosting to tani pakiet w słabej firmie.

Nie narzekam a podaję argumenty.

Jednak gimbaza taka jak Wy niestety nie ogarnie tego swoim rurkowatym umysłem. A kolega wyżej niech się nauczy najpierw poprawnie po naszemu pisać, chyba, że do gimbazy jeszcze Ci daleko.

Opublikowano

To forum służy do wypowiadania się. Może dla Ciebie tak inteligentne wypowiedzi nie są niczym ciekawym, bo ich nie rozumiesz po prostu. Przedstawiłem wyjaśnienie w poprzednich postach tego, czemu serwer nie działa i także czemu nie będzie działać. Gdyby liczba ignorantów była mniejsza, to powstawałyby serwery dobre ale rzadziej niż kilka codziennie. 

Ten serwer już na samym starcie pokazał,  że nie ma predyspozycji do bycia branym na poważnie, gdyż hosting to tani pakiet w słabej firmie.

Nie narzekam a podaję argumenty.

Jednak gimbaza taka jak Wy niestety nie ogarnie tego swoim rurkowatym umysłem. A kolega wyżej niech się nauczy najpierw poprawnie po naszemu pisać, chyba, że do gimbazy jeszcze Ci daleko.

wont z antyreklamą gimbie tam gdzie grasz!!! ile ci dali za takie pisanie? 

Opublikowano

wont z antyreklamą gimbie tam gdzie grasz!!! ile ci dali za takie pisanie? 

Jaka antyreklama dziecko, przedstawiłem fakty, chyba, że masz inne zdanie to prześlij mi proszę swoje screena jak jesteś już na spocie na serwerze. Bo jak na razie to serwer leży.

Antyreklama? Serwer sam sobie ją stworzył, bo nawet gdyby nie było ataków to rejestracja nie działała prawidłowo.

Opublikowano

­Czyli, że start jutro ?

Bo nie mogę ani pobrać klienta, ani założyć konto... 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jaka antyreklama dziecko, przedstawiłem fakty, chyba, że masz inne zdanie to prześlij mi proszę swoje screena jak jesteś już na spocie na serwerze. Bo jak na razie to serwer leży.

Antyreklama? Serwer sam sobie ją stworzył.

Dziecko to możesz do kolegi z ławki mówić. 

Zrób swój server i tak go zabezpiecz ze żaden ddos nic mu nie zrobi to wtedy zwrócę ci honor. 

Sami nie potraficie nic tylko płakać bo nie możecie zagrać przez to że ktoś server atakuje tepę niedorozwoje !.

Zapomniałem że metin zabiera wam 98% życia więc w sumie sie nie dziwie że piszecie takie rzeczy .

Opublikowano

Dziecko to możesz do kolegi z ławki mówić. 

Zrób swój server i tak go zabezpiecz ze żaden ddos nic mu nie zrobi to wtedy zwrócę ci honor. 

Sami nie potraficie nic tylko płakać bo nie możecie zagrać przez to że ktoś server atakuje tepę niedorozwoje !.

Zapomniałem że metin zabiera wam 98% życia więc w sumie sie nie dziwie że piszecie takie rzeczy .

Ośmielam się stwierdzić, że sam jesteś przedstawicielem "tępych niedorozwojów" . Sam potrafiłbym stworzyć taki serwer, gdyż w tym nic skomplikowanego nie ma, skoro codziennie powstaje ich kilka, bo każdy stoi na kopiach gotowych plików, a strony to wałkowane te samo szablony na prostym silniku.

Mi metin nie zabiera tyle życia, mało gram bo uważam, że to gra dla dzieciaków, jednak od czasu do czasu dobrze wyłączyć mózg i w nią pograć. 

Dalej nie rozumiesz moich słów, lecz mnie to nie dziwi. Nie płaczę, że nie mogę grać, nie obchodzi mnie to. 

Stwierdzam fakty i przedstawiam argumenty których taki niedorozwój nie zrozumie.

Pozdrawiam

Ps.

Już dawno skończyłem szkołę.

Jeszcze raz powtórzę, bo może tym razem włączy Ci się chociaż 1 szara komórka. Serwer nawet jeżeli nie miałby ataków DDOS, to i tak by jeszcze nie była możliwa gra, gdyż jest error przy rejestracji spowodowany przez stronę a nie przez ddos.

Opublikowano

Ośmielam się stwierdzić, że sam jesteś przedstawicielem "tępych niedorozwojów" . Sam potrafiłbym stworzyć taki serwer, gdyż w tym nic skomplikowanego nie ma, skoro codziennie powstaje ich kilka, bo każdy stoi na kopiach gotowych plików, a strony to wałkowane te samo szablony na prostym silniku.

Mi metin nie zabiera tyle życia, mało gram bo uważam, że to gra dla dzieciaków, jednak od czasu do czasu dobrze wyłączyć mózg i w nią pograć. 

Dalej nie rozumiesz moich słów, lecz mnie to nie dziwi. Nie płaczę, że nie mogę grać, nie obchodzi mnie to. 

Stwierdzam fakty i przedstawiam argumenty których taki niedorozwój nie zrozumie.

Pozdrawiam

Ps.

Już dawno skończyłem szkołę.

Sam mógłbyś zrobić serwer? haha no bk ogólnie. Jeżeli postawisz coś fajnego za swój hajs a nie rodziców to pzdr. Przypominam, żeby nie miał bugów 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Pozdrawiam

Każdy serwer hejtujesz ??? jeśli tak to zapisz się to psychiatry  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...