Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenisMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No trudno, stracone 1gb transferu na kolejne dziadostwo.

Elo.­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do jebał

Mam info

Itan gra w teraz w gre na Steamie (ciekawe czy swoim czy kradzionym)

Więc ma was w dupie

Teraz to ty dojebałeś ale to nie jego serwer więc no ma na to leko mówiąc wywalone.
Opublikowano

Co do jebał

Mam info

Itan gra w teraz w gre na Steamie (ciekawe czy swoim czy kradzionym)

Więc ma was w dupie 

Jak może mieć nas w dupie, jeżeli On jest tylko od grafiki i forum, a forum przecież działa, pls :D

Opublikowano

server dziala i juz eq wojenne siedzi, zapraszam ;d

Możliwe, ale bez konta sobie nie pogramy, bo strona nie działa.

Opublikowano

­Powiem tak serwer to dno chyba najgorszy jaki wystartował w tym roku :D 

A kto wbił to polecam napisać Chrum Chrum na czacie... = BAN :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ruch na stronie głównej został ustabilizowany.

Podczas ataków, napotkaliśmy wiele prób wyłudzenia SM.

Obecnie trwają prace nad wykluczeniem błędu z OX.

Nieoczekiwanie po starcie pojawił się problem z koniem. Został on naprawiony.

W dniu jutrzejszym pojawi się pełny klient, zawierający patcher i luncher.

Niebawem ruszą nowe konkursy, gdzie do zgarnięcia będą m.in. SM, PaySafeCard'y, Klucze Steam.

Kampania reklamowa niebawem.

Opublikowano

Nie ukrywamy , że mieliśmy naprawde duże problemy ze stroną , przez co większość z was nie mogła się zarejestrować , bardzo możliwe że nie dopracowaliśmy w 100 % wszystkiego. Jak narazie serwer stoi , nie zamierzamy go wyłączać, dopóki będzie stał , będzie wszystko naprawione. Tym którym nadal nie działa rejestracja , zakładmy konta ręcznie, jeśli ktoś nadal chce zagrać na serwerze , proszę o podanie loginu i hasła na forum. Nie wszystko poszło tak jak chcieliśmy , ale człowiek uczy się na błędach. Rozumiemy hejty i pretensje , jesteśmy tylko ludźmi. Wyszło jak wyszło i tego nie zmienimy. 

85642433836869150858.jpg

Opublikowano

Draidar, a ja Ci mówiłem, że to nie wypał będzie. Nie rób serwerów bo nie potrafisz. Itan złodziej, który zaj*bał grafikę i się pod nią podpisuje, ty "" technik "" który nic nie potrafi. Skleić takie badziewie to i nawet każdy zaczynający by potrafił. Nie polecam nadal tego serwera 

Opublikowano

Draidar, a ja Ci mówiłem, że to nie wypał będzie. Nie rób serwerów bo nie potrafisz. Itan złodziej, który zaj*bał grafikę i się pod nią podpisuje, ty "" technik "" który nic nie potrafi. Skleić takie badziewie to i nawet każdy zaczynający by potrafił. Nie polecam nadal tego serwera 

Rozumiem, że troll sponsorowany przez firmę zielona parasolka.

Nie sądze, żebyś znał moje umiejętności.

Tak btw. grafika, którą rzekomo z**** jest publicznie udostępniona. Niestety wstawka, była już po tym jak rozpocząłem pracę nad prezentacją.

Nikt tu nie powiedział, że to niewypał. Minęło 4h od startu, gdzie przez większość czasu szły ddosy.

Opublikowano

Niepoprawny prywatny klucz reCAPTCHA. Zgłoś ten fakt administratorowi strony.

Wyskakuje przy rejestracji :x chcę zagrać, naprawcie to szybko

Opublikowano

Oczywiście jak już każdy wie start serwera był dość trudny nie ze względu winy administracji, lecz z ataków ddos z każdej strony serwera. 

Otóż AvenisMT2 to bardzo ciekawy projekt i jest coś w nim czego nigdzie indziej nie znajdziecie, brakuje mu kilka poprawek, udoskonaleń które nadadzą WIELKI I PRAWDZIWY potencjał oraz pozwolą na rozwój zainteresowania nad serwerem! Dlatego droga administracjo zajrzyj w dział propozycje i zapoznaj się tam z moją perfekcją, której Wam brakuje!!!! Znajdziesz tam także kilka poprawek, lecz głównie to udoskonalenia, które niezbędne są do Waszego osiągnięcia szczytu.

x

Opublikowano

Strona, forum, ts3 leży, client nie działa, do kosza drogi adminie :) Jeszcze prawde im powiedzialem to wyłączyli pisanie

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...