Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenisMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co z patcherem, bo ja wczoraj niekompletnego klienta pobrałem?

@edit: Do administracji: O której konkretnie start?

Link do patchera nie posiadam. Mam go na komputerze gdybys chciał to pw.

link do patchera xyz

Edit: info z facebooka 

Kilka informacji dotyczących prac na serwerze.

Client jest już na nowe mocnej maszynie, strona również nad forum jeszcze pracujemy i zostało nam usunięcie kilku bugów. Nie jesteśmy w stanie podać wam dokładnej godziny kiedy włączymy serwer ale postaramy się do 23/24.

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poco pobieracie 2 clienta skoro są te same ?? , patrzcie na adresy linków   :)

Kolega wyżej nie miał klienta dopiero chciał zacząć gre.

Opublikowano

Ja pierd.... Reset kont zajebiscie... Na pewno będzie więcej graczy.

skad masz tą informacje o resecie kont?

Opublikowano

Oto, co mi pokazuje, gdy uruchamiam patcher.

@edit: @cylo24 kolega wyżej miał klienta, ale nie miał patchera.

Co do resetu kont, wystarczy spróbować zalogować się na stronie na konto, które założyło się wczoraj. Całe szczęście, że nie miałem żadnej postaci z EQ.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

skad masz tą informacje o resecie kont?

Pisałem z nimi na pw.

Sami zrobili exp w pt a teraz ze reset kont bo expili na Bugu ja prdl... 9h dropu tych jeb.. Ziol pójdzie się yebac.

Opublikowano

Ja miałem info że nie będzie resetu tylko na stronie głownej nie ma topki bo nie jest jeszcze połączona baza.

Lessie każdy tak ma bo serwer jest off i nie można uruchomić patchera nie ma skąd pobierać plików. 

Opublikowano

Ja miałem info że nie będzie resetu tylko na stronie głownej nie ma topki bo nie jest jeszcze połączona baza.

Lessie każdy tak ma bo serwer jest off i nie można uruchomić patchera nie ma skąd pobierać plików.

Napisz do Itana na pw to ci napisze ze będzie reset tak jak mi napisal. A o tym ze masz info ze baza nie jest podlaczona to masz z fb o demnie bo ja tam to pisałem .
Opublikowano

Osobiście wolałbym, żeby było od nowa wszystko, bo skoro wbiło kilka osób poziom na bugu, to będzie sprawiedliwie, poza tym niektórzy będą mieli szanse na ranking chociażby no-life'ów. Ale z drugiej strony, szkoda sprawiać ogromną przykrość graczom, którzy grali uczciwie i zdobyli poziom i EQ bez bugów.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

no przed przerwą wybonowałem całe eq na klasy trwało to 1 dzien, szkoda by było bonować od nowa. 

Opublikowano

Ja dropilem 96 ziol przez 6h.. Wybonowalem eq, zrobiłem trute 56sr chakry 54 luk i eq na 150...

Osobiście wolałbym, żeby było od nowa wszystko, bo skoro wbiło kilka osób poziom na bugu, to będzie

sprawiedliwie, poza tym niektórzy

będą mieli szanse na ranking chociażby no-life'ów. Ale z drugiej strony, szkoda sprawiać ogromną przykrość graczom, którzy grali uczciwie i zdobyli poziom i EQ bez bugów.

Nie na Bugu. Sami dali exp w Pt czyli to z ich winy.
Opublikowano

Spoko reset lvl może być ale żeby eq zostalo... Czemu niby maja eq usuwać jak ktos się męczył 6h na robienie ..

ja tam bym wolał reset tylko lvl , wbili na bugu poziomy i teraz to naprawili a my mamy sie meczyc

Przypominam ci ze ten bug to nie wina graczy tylko team dal takie wyjdcie na szybszy exp.
Opublikowano

Spoko reset lvl może być ale żeby eq zostalo... Czemu niby maja eq usuwać jak ktos się męczył 6h na robienie ..

Przypominam ci ze ten bug to nie wina graczy tylko team dal takie wyjdcie na szybszy exp.

Jesli tak to cofam zdanie. A powiesz ile miej wiecej graczy gralo jak byl on ?

Opublikowano

Jesli tak to cofam zdanie. A powiesz ile miej wiecej graczy gralo jak byl on ?

Okolo 300 ale serv byl on tylko jakies 18h z czego wystartował po 23 bez reklamy wiec i tak bylo dobrze. Ogólnie to jest ok balans dobry nie bije się ze skili po 100k tylko max po 20 jak ktos ma eq do pvp . Fajny server . Teraz jak bedzie reklama to moze byc kolo 1k jak wszystko naprawia .
Opublikowano

Oficjalna informacja z FB:

Oficjalna Informacja.
Start - Godzina 23:00.
Informujemy, iż zostały wykluczone wszystkie znane błędy w grze.
Od jutra ruszy kampania reklamowa wraz z konkursami.
Osoby, które wygrały kupony SM we wcześniejszych konkursach proszone są o kontakt.
Pozdrawiamy,
Administracja AvenisMT2.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Drodzy Gracze,

Informujemy, iż wszystkie błędy występujące na serwerze zostały wykluczone.

Startujemy już o godzinie 23:00.

Aby wejść do gry wystarczy, należy spatchować klienta naszym patcherem w celu pobrania aktualizacji.

Po pobraniu można bezpośrednio zalogować się do gry.

Od jutra ruszy nasza kampania reklamowa.

Wszystkie chętne osoby zapraszamy do współpracy.

Wszystkie sugestie dotyczące serwera, prosimy zgłaszać na naszym forum w specjalnie do tego stworzonym dziale.

Opublikowano

Drodzy Gracze,

Aby wejść do gry wystarczy, należy spatchować klienta naszym patcherem w celu pobrania aktualizacji.

Wszystkie sugestie dotyczące serwera, prosimy zgłaszać na naszym forum w specjalnie do tego stworzonym dziale.

Najwyraźniej to "wystarczy" to za mało, bo patcher nie działa.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Drodzy Gracze,

mozna linka do patchera / pobralem klienta ale nie ma tam tego ani ikonki do odpalenia gry

Opublikowano

Start o 23:00, a patcher dalej nie działa, gratulacje.

@edit: Chyba nie muszę pobierać klienta znowu?

giphy.gif

Kocur™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...