Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 14.05.2016r godz 19.00 ! SEASON 9EP2 ! exp: 1000x / drop: 50% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze pojawil sie nowy liveguard- skopiowany do folderuLiveguard ale nie zastapilo go a drugi sie pojawił. Jeden ma dodatkowo litere V w nazwie.

Ps. nie pomaga dalej Liveguard- po ok 15 minutach spowrotem wyrzucilo do pulpitu. 2 Liveguard.dll sa w folderze.

Zapora systemowa wylaczona antywirus tez ochrona i zapora. Biblioteki i pliki systemowe aktualne.

Nigdy nie miałem takich problemów a mam za sobą już pewnie z 7-8 serwów w ostatnich latach.

Chodz na Ts wogowski 79.133.216.174:2200 :)

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie. Moja recenzja na team wog'a nie bedzie zbyt piekna... Gralem tam przez bardzo dlugi okres (tzn od 1.02k) az do sezonu 6. Mimo ze administracja sie stara to daje ciala. WOG leci na hajs jak malo kto i zalezy mu jedynie na donatach i jest gburem. Co z tego ze wystartowalo skoro za tyg all dostana fo itemy + faworyzowanie graczy po wlaczeniu donate odpycha od serva. nie powiem juz gdy ma sie jakis problem albo z ich winy cos sie stalo doprosic o zwrot lub pomoc! ODRADZAM BO ZA TYDZIEN BEDZIE 50ON ALL AFK I FULL SETY GZ GG POWODZENIA ALE NIE TUTAJ!

Opublikowano

Jest w tym duzo prawdy donate tu sie sporo liczy, zanim sie uzbiera set fo to trzaba kilka GR wbic a tu inni donate np 100zł i w kilka min maja seta fo.

Opublikowano

Szefu to zobacz ile teraz trzeba wbic gdy za kazdy GR masz bonus dodatkowych creditow ;) masz podstawy 600crd i bonus*ilosc GR a bonus to 100.

Opublikowano

Dalej kombinuje z wywalaniem do pulpitu, nawet nie idzie chwilke afka zostawic :P. Wywalam sterowniki jeszcze raz czyszcze i wgrywam od nowa wszystko aktualne zobaczymy czy pomoże.

Opublikowano

Nowy patch na stronie woga powinien juz definitywnie rozwiazac problem crashy :)

Jezeli nie ruszy wymagane jest dodanie maina do DEP, poradnik w patchu folder CLIENT_HELP

EDIT: wieczorkiem niespodzianka dla all ktorzy z nami byli na starcie :)

Opublikowano

Co rozumiesz przez "którzy z nami byli na starcie"? Każdy kto wbił o 19?

Ci co grali od 19 :) do teraz :) otrzymali mily prezent w xshopie w zakladce GIFT :)

Zapraszam do gry :)

Opublikowano

Dobry Gratis :p przyda się. Main tylko raz wywalił przez kilka h także dobra robota z konfiguracją. Tylko rr wbijać teraz :)

Ps. autoparty by nie rozlaczalo po rr i zapamietywalo z przed rr jest mozliwosc wlaczenia?

Czesc osob chcialoby zeby zmienic uzycie helpera od nizszego lvla np 20 czy 40- byloby to mozliwe?

Zapraszam- wieczorami ponad 150+ online rr idzie szybko wbić, łatwo o pt.

Opublikowano

Znając życie będzie potrzeba 2 gr żeby dostać dobry FO

1 grand res to 600pkt +100 bonus pkt ;)

Przyklad Armor DK +FO

ebac0ba7d53a0f2d12ce18f70fcab627.jpeg

Dobry Gratis :p przyda się. Main tylko raz wywalił przez kilka h także dobra robota z konfiguracją. Tylko rr wbijać teraz :)

Ps. autoparty by nie rozlaczalo po rr i zapamietywalo z przed rr jest mozliwosc wlaczenia?

Czesc osob chcialoby zeby zmienic uzycie helpera od nizszego lvla np 20 czy 40- byloby to mozliwe?

Zapraszam- wieczorami ponad 150+ online rr idzie szybko wbić, łatwo o pt.

Niestety ale nie da sie tego zrobic, ale mozna uzyc /setparty :) level bota zostal zmieniony na 50 a czas trwania na 180 minut ;)

Opublikowano

Przecież miało nie być autoparty to co shopy off też dalej są?

setparty zostalo wlaczone na prosbe graczy :) jak shopy sa off ? nie rozumiem ? donate jest off ale przeciez webshop jest ON caly czas, wbijesz GR mozesz kupowac nie widze problemu ;)

Opublikowano

To ja chyba inny temat na forum widziałem że większość chciała setparty off a no pewnie ci co byli na ts to chcieli bo nie chciało im się pisać i dupy ruszać i znowu zawalacie komunikacje na serwie ułatwiając ludzią brak konaku w sprawie party czy innych tego typu.

Opublikowano

To ja chyba inny temat na forum widziałem że większość chciała setparty off a no pewnie ci co byli na ts to chcieli bo nie chciało im się pisać i dupy ruszać i znowu zawalacie komunikacje na serwie ułatwiając ludzią brak konaku w sprawie party czy innych tego typu.

Akurat w tej kwestii pytaliśmy w niedziele w grze :) nawet byl taki mini event z jabłkami :P

Opublikowano

Miła atmosfera na serwerze, o pt łatwo- czesc osób ma poustawiane setparty. Jedyny duży minus to donate które wchodzi koncem przyszłego tygodnia. Poza tym spoko, wrazie pomocy pisać do SZEFU. 

Eventy wieksze lub mniejsze co chwile czasami tez wpadna jakies gratisy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...