Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 14.05.2016r godz 19.00 ! SEASON 9EP2 ! exp: 1000x / drop: 50% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze zle napisalem, inaczej bym to ujal :) czego byscie chcieli / oczekiwali, czy macie jakies swoje wizje servera ? chetnie je wezmiemy pod uwage :)

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze zle napisalem, inaczej bym to ujal :) czego byscie chcieli / oczekiwali, czy macie jakies swoje wizje servera ? chetnie je wezmiemy pod uwage :)

Moje znasz

-no reset

-exp 100/150

-drop niski  (By nie szlo w 2dni setu uzbierac exc ) nie mowie tu o caprach plate+7+x etc

- zen to jedna z cenniejszych walut jak kamienie

- poty po 20 by nie bylo afk 24/7 tylko max 2/3h np ;)

- CS po 3tyg 

Opublikowano

Czemu od razu stwierdzasz, że tylko i wyłącznie za pieniądze będą do zdobycia WCoiny?

Nigdzie nie było tak napisane, nigdzie nie masz pełnej specyfikacji serwera, a siejesz jakiś zamęt - nie rozumiem po co te docinki z matematyką, przypuszczam, że umiem liczyć lepiej od Ciebie.

poniewaz pamietam server medium glorego i jesli nie ma dochodu z webshopu, znajdzie inny sposob... pewnie w jakims tam stopniu, bedzie mozna zdobyc wcoiny lub vipa, ale i tak ludzie z $$$ beda mieli niesamowita przewage :D

Co do tej matematyki sie mylisz... nizej masz moje ostatnie kolowkium, ktore zaliczylem na 4,5 macierze, zespolone i szergi. Jesli Ci sie chce wyslij mi obliczenia na pw albo tu :D

Fajnie, że pamiętasz - tylko co w związku z tym? Na przestrzeni czasu wiele rzeczy potrafi się zmienić i podejście do serwera i pewnych priorytetów też potrafi ulec zmianie, to chyba da się zauważyć bez obliczeń, które widzę bardzo lubisz. 

Nie wiem, jakoś na wszystkich takich serwerach jest możliwość właśnie zakupu takich rzeczy, czy do expa, czy do walki i jakoś nikt się o to nie rzuca przesadnie.

Nie wiem, mam wrażenie, że to walka z wiatrakami - tak źle i tak niedobrze.

Także czego Wy w końcu chcecie?

PS. Takie rzeczy to ja rozwiązywałem na 1 roku studiów...

Opublikowano

Wkoncu jakieś poruszenie w tym temacie jak juz projekt Low serwera jest w toku to teraz wszystkie oczy skupiają sie tutaj nie ważne na reputacje serwera ważne żeby było gdzie pograć :P

Opublikowano

Wkoncu jakieś poruszenie w tym temacie jak juz projekt Low serwera jest w toku to teraz wszystkie oczy skupiają sie tutaj nie ważne na reputacje serwera ważne żeby było gdzie pograć :P

Założenia są proste:

- Chcemy przyciągnąć graczy z powrotem, zapewniając nowe podejście i wyższą jakość tego co robimy z serwerami,

- Serwer low, będzie całkowicie rewolucyjny i chętnie dostosujemy go pod szersze grono zainteresowanych - stąd też proszę o liczne wypowiadanie się na temat tego jak widzicie taki serwer, co byście chcieli na nim, aby uprzyjemnić Wam czas spędzony na grze (główne założenia, rozpiski od myślników Waszych przemyśleń jak najmilej widziane),

- Przypominam też o trwającej już edycji serwera high, nad nim również pracujemy cały czas i z dnia na dzień wygląda to co raz lepiej. 

Opublikowano

No res serwer lub ewentualnie limit resów jak wyżej kolega pisał np. limit do 10-30 rr - 5-10k statystyk do rozdania. Nagroda za gr moze być jakiś item, ale zwykły takiego co nie ma np. w dropie czyli AA lub coś co można sobie wybrać w x shopie jako nagrodę, oczywiście max 3 GRy. Exp może być 100, drop 10-30, wszystkie eventy włączone na seasonie 9, master exp 25-50, max 2 opcje w itemku, max 3 sloty w socketach, dostosowane muuny, sprawdzone drzewko działające i dużo mase rzeczy mógłbym dorzucić od siebie, ale to za dużo pisania...

Opublikowano

Pograsz sobie majac 20 ppl na serwie

Ehh ty zawsze tak musisz wszystko brać do siebie to są narazie propozycje a nie z góry już ustalone ustawienia......

Opublikowano

Twoja nadzieja w ten serwer mnie smieszy,co by sie nie stalo bd to samo co na medium,1 cs i juz nie ma z kim grac xDD

Moja nadzieja jest tak duża co zeszłoroczny śnieg, czasem mnie wnerwia granie tutaj, ale nie jest tak źle da się przyzwyczaić , gorzej jak gadają do ciebie że masz haxy, bo stoję na csie MG dłużej niż Bk z tarczą na stampie :P

Opublikowano

ktoś mi wytłumaczy dlaczego co edycje jest to samo? mimo wielkich,szumnych zapowiedzi 

Teraz bedziecie mamic ludzi tym low expem jaki to on wspanialy bedzie?

Opublikowano

A masz co innego lepszego prócz zagranicznych z uber setami i Lucky setami ?

Cieszmy sie ze istnieją polskie serwery jakiekolwiek. Teraz co prawda każdy idzie w zła stronę, ale z czasem zejdą na dobra ścieżkę.

Opublikowano

Xardas nie oszukuj sie tam co edycje to samo i co edycje te same zapewniena ze bedzie lepiej jedyne co sie tam zmienia to czas zwrotu donate.

Już się przyzwyczaiłem, jedynie bym gildie Cannabis wywalił/zbanował xD

Opublikowano

Xardas nie oszukuj sie tam co edycje to samo i co edycje te same zapewniena ze bedzie lepiej jedyne co sie tam zmienia to czas zwrotu donate.

Już się przyzwyczaiłem, jedynie bym gildie Cannabis wywalił/zbanował xD

I wszystko przez to że sobie z nimi nie radzisz ;/ Ehh

Opublikowano

Przyzwyczailes sie zdejmowac gacie,i byc jechanym w odbyt co edycje,powodzenia.

Panie ale ty wulgarny moja sprawa czy gram tutaj czy nie. Proszę sie za przeproszeniem od chamić. Każdy ma inne gusta a ty tu wiezdzasz z butami tak jak na innych serwerach to samo.

Mnie tu pasuje przynajmniej jest godny rywal do bicia :D

Opublikowano

To nie porównuj gry na WOGu na gry na nowym serwerze bo będzie to totalnie co innego i nie bedzie to nic zastępczego poniewaz z mediuma nie rezygnujemy.

Nowy serwer, nowe wyzwania itp komentowac mozesz dopiero jak wejdziesz i zagrasz, a nie oceniasz a nawet nie wiesz co to bedzie.

I przestan spamic bo nic to nie wniosi tym bardziej od zbanowanych osob, no fakt ty i  tak nie zagrasz wiec lepiej spamic i zniechecac ^^

Jeszcze raz powtorze bedzie to calkowicie nowy projekt mysle na miare serwerow zagranicznych, ale o tym pozniej moze dzis zrobimy nowa publikacje i udostepnimy clienta do testow.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...