Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 14.05.2016r godz 19.00 ! SEASON 9EP2 ! exp: 1000x / drop: 50% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, oby więcej takich informacji. Niech ludzie wiedzą co ich czeka na tym "bezsensownym" serwerze

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale na nowa edycje wpadniesz na testy XDD

Ostatnio wpadłem, wszystko fajnie, ale później w połowie edycji zmiany...bo jakiś przygłup coś znalazł w trakcie edycji, nie zgłosił, a inny zgłosił i fruu wszystko co z testów poszło się rypać... Nie wracam tutaj, chodźby nie wiem co to już lepsza będzie Brama lub Prestige.

Opublikowano

Czeste resety, nowe donate co edycje. Masa full itemów. Troche lipnie z rr gdyż HE osiaga full ene vit agi przed 50rr,  ponad 20rr na darmo się bije. Duży minus przy tych ustawieniach na brak statów 65k. Dużo wspomagaczy również idzie kupić za gotówke typu panda czy seale :/

Ale ze wcoiny zdobywasz za kazdego zabitego boss moba, golda, za eventy, za handel to juz nie napiszesz ;) Nie bijesz 20 resow na darmo tylko po Grand resa, a jezeli nie bijesz Gr to masz szybciej fulle.

Pardas jezeli cos wyszlo w trakcie to trzeba to zmienic i jest to chyba oczywista sprawa. Idz gdzie chcesz dzis pokazales i tak co potrafisz na post nie bede tego wrzucal nawet bo bym musial cenzurowac co drugie slowo.

Piszesz brak balansu miedzy donate a expiacym ? Masz prawo do wlasnego zdania GRa sadze ze w 2 dni sie wbije to 1fo item, nie licze tego ze mozna odpalic wiecej jak 1 konto.

Opublikowano

A co mi tam wszyscy  spamia to ja tez - Wog ma plusy i minusy jak kazdy server, donate jest - owszem ale czy trzeba kupic cos - oj z tym sie nie zgodze Kazdy moze wbijac GR albo prac seedy , lub maniacko kopac  gold fenki (w sumie w tej edycji wyszlo mi ich chyba 9 o ile pamietam)

Gra na kazdym serwerze sie nudzi - to norma  

Ale moze pora zaczac grac  nie  po to by  wymyslac ale po to by przebywac^^ w milym towarzystwie

Czeste resety hmm w sumie fakt za czesto troche - ale  czy mozna winic tylko AT  za to?

Raczej nie- Kazdy serwer stoi tak dlugo   jak sa gracze -Wiec zacznijmy grac czysto^^ i dla przyjemnosci  a wtedy serwer  bedzie stal na pewno znacznie dluzej

Opublikowano

Czeste resety, nowe donate co edycje. Masa full itemów. Troche lipnie z rr gdyż HE osiaga full ene vit agi przed 50rr,  ponad 20rr na darmo się bije. Duży minus przy tych ustawieniach na brak statów 65k. Dużo wspomagaczy również idzie kupić za gotówke typu panda czy seale :/

Ale ze wcoiny zdobywasz za kazdego zabitego boss moba, golda, za eventy, za handel to juz nie napiszesz ;) Nie bijesz 20 resow na darmo tylko po Grand resa, a jezeli nie bijesz Gr to masz szybciej fulle.

Pardas jezeli cos wyszlo w trakcie to trzeba to zmienic i jest to chyba oczywista sprawa. Idz gdzie chcesz dzis pokazales i tak co potrafisz na post nie bede tego wrzucal nawet bo bym musial cenzurowac co drugie slowo.

Piszesz brak balansu miedzy donate a expiacym ? Masz prawo do wlasnego zdania GRa sadze ze w 2 dni sie wbije to 1fo item, nie licze tego ze mozna odpalic wiecej jak 1 konto.

Mógłbym napisać więcej, ale szkoda że ban na Ip dostałem bez sprawdzenia np. przez gracza przewinienia na forum i ewentualnie dodania posta w skargach, ale cóż. Powodzenia przy dalszym nabijaniu kasiory, see ya.

Opublikowano

Mógłbym napisać więcej, ale szkoda że ban na Ip dostałem bez sprawdzenia np. przez gracza przewinienia na forum i ewentualnie dodania posta w skargach, ale cóż. Powodzenia przy dalszym nabijaniu kasiory, see ya.

Tu sie zgodze z kolega 

bo tez dostalem bana na ip ;d

Serwer jest postawiony dla kasy, szkoda czasu marnowac bo nawet pvp jest zjebane :)

Opublikowano

Powiedzcie mi szczerze czy opłaca się grać na serwerze bo widzę sporo różnych opinii?

Jeśli chcesz zobaczyć co nowego wnosi nowy Season 9 episode 2 to tak. 

Jeśli chcesz wejść na dłużej to licz się z multiacc stojące cały tydzień jako Offtrade w devias.

Jeśli dziwisz się dlaczego gra tyle ludzi online, a nikt nie gada na /gposcie to tłumaczę :

-multi acc to jedno

-sporo ludzi stoi przeważnie cały tydzień jako offtrade.

-sporo afkuje przy płocie

-zanim zdobędziesz to wszystko co ci potrzeba, edycja się skończy, bo ledwo trwa 2-3 miesiące

- PvP takie sobie

- PvE kuleje

- większość eventów ustawiona o kant kuli

Mam wymieniać dalej... ?

Opublikowano

Wygląda interesująco, zawitam 

Opublikowano

Nie ma sensu zaczynac na tej edycji, sporo bugów itd. serwer głownie pod donate nastawiony. Dodatkowe jeszcze 2 serwery Vip za kase.

Opublikowano

Mozna powtarzac co edycje co sie zrobilo z tym serwerem,edycji było od groma...ostatnia na ktorej cos sie jeszcze gralo to bylo chyba s4 ale z jakies 15 edycji temu  :) Glory co edycje powtarza ze bedzie lepiej ,ze trzeba wdrazac nowosci zeby sie nie cofac i wielkie gowno wychodzi bugi bugi i jeszcze raz bugi,jedno naprawia drugie sie psuje...ciągle ustawianie pvp i caly czas cos jest nie tak

Glory nie potrafi przyjac zadnej krytyki zawsze to on ma racje a gracze kłamią

Opublikowano

Dlatego wlasnie nalezy wyrobic prawdziwa opinie nt. owego serwera na cala Polske.

Sorki za brak pl znakow

Opublikowano

Opinie powinien sobie kazdy sam wyrobic, co ma napisac Pardas i Xivio, ktorzy zostali zbanowani w grze i na forum przez rzucanie .....

A teraz udaja ze nie wiedza za co maja blokady, co do offtrade skoro jest taka opcja to i gracze z niej korzystają.

Krystian pisales posta prawie o północy, wiec nie dziw sie ze niewiele osob jest, to polski serwer.

Jakos nie wierze ze nikt nic nie pisal, zapytales sie w ogole kogos na /gpost ?

Opublikowano

Glory server jest pod hajs i już każdy o tym wie .

serio? a ty myslales ze priva ktos stawia bo lubi ? privy sie stawia tylko pod hajc i jedne sa dobrze zrobione inne nie

Opublikowano

ale pierdolicie privy beda z donatem i tak byc musi zeby to utrzymac..tu nie chodzi o to ze serwer jest z donate tylko ciagle resy kont i ciagle ustawianie pvp od x edycji

Opublikowano

@almighty

Nie wszystkie servery są z donate, takie właśnie posiadają największą popularność. Hard oraz Medium rate są zawsze na pierwszym miejscu, chyba, że te z expem 50k w górę wystartowały już o wiele lat wcześniej, wtedy stoją i stoją, tutaj mogę porównać taki  Zhyper chociażby. 

Ja na WOGa na pewno już nie wrócę. 2-3 miechy stoi server i res. Jednym słowem, masakra. 

Opublikowano

co 3  miesiace  rr acc  ! PORAZKA  :mad:   po  2    mam lagi , sciny , itd.  nie idzie grac . Brak nowych itemow  i wingow !     gdzie na innych serverach  sa Dostepne ,  i nie robia z tego problemu ! pzdr

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...