Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.pl [Dedyk] [Medium]

__KizioRCK__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania sie z ankieta dotyczaca zmian na serwerze

http://litegame.pl/topic/318-ankieta-dotycząca-zmian-na-serverze/?mode=show

co do tych yang to wszedzie powinno leciec wiecej tego ... te sztabki powinny leciec tez do eq ..

dungeon na 75 jest masakrycznie meczacy a drop nie powala (moby bija jak oszalale a w gratisie 80% z nich jest zasiegowych)

,,klucze" (przepustki) to bardzo rzadka rzecz nie powinno to leciec szybciej ?

skoro bron 75 dropi sie tylko z dt to nie powinno byc czasami prywatnego ?

dungeon swiateczna zaglada 90 jest zbugowany lub jestem tepy .. po ulozeniu z tych liter slow wychodzi mi tylko ,,wesolych swiat grinch" a haslo nie jest prawidlowe

te zmianki powinny leciec w ilosci 20-30 szt a nie po 10 i jeszcze nie zawsze

ogolnie nie bylo by zle ale jak na moje to tu nie ma praktycznie czym handlowac .. (truta, ulepki, zmianki, sm i przepustki na dungi)

ps. z 20 szkat ripa polecial mi tylko zal :)

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do tych yang to wszedzie powinno leciec wiecej tego ... te sztabki powinny leciec tez do eq ..

dungeon na 75 jest masakrycznie meczacy a drop nie powala (moby bija jak oszalale a w gratisie 80% z nich jest zasiegowych)

,,klucze" (przepustki) to bardzo rzadka rzecz nie powinno to leciec szybciej ?

skoro bron 75 dropi sie tylko z dt to nie powinno byc czasami prywatnego ?

dungeon swiateczna zaglada 90 jest zbugowany lub jestem tepy .. po ulozeniu z tych liter slow wychodzi mi tylko ,,wesolych swiat grinch" a haslo nie jest prawidlowe

te zmianki powinny leciec w ilosci 20-30 szt a nie po 10 i jeszcze nie zawsze

ogolnie nie bylo by zle ale jak na moje to tu nie ma praktycznie czym handlowac .. (truta, ulepki, zmianki, sm i przepustki na dungi)

ps. z 20 szkat ripa polecial mi tylko zal :)

Wpisz: Wesolych Swiat Grinch

Co do dropu yang jak i dungu jest to w chuy przesada....

Na dung wchodzimy z przepami co 1h w dodatku 3ba mniec przepe.... W chuy z tym gównem....

Drop broni 75 only DT gdzie DT nie jest prywatne... Z*******a sprawa!!!! Hahaha....

Ogolnie serwer pod IS i jeden wielki S**T!! Nie polecam!

Dodam iż drop zmianek jest w chuy mały!!! nie zawsze lecą, większość to dodania..

SYF NIC WIĘCEJ.. CHCESZ WYDAC HAIS?? WBIJ NA TEN SERWER. TO SERWER TWYCH MARZEŃ!!!!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Najlepsze jest to że oprócz bugów, nie ma fasolek zen i kurfa muszę siedzieć w kółku, bo mam złośliwy, boję się iść expić! Nie mogę grać, gratuluję, a kochana administracja od 4 dni śpi, zero jakichkolwiek poprawek !

x

Opublikowano

Najlepsze jest to że oprócz bugów, nie ma fasolek zen i kurfa muszę siedzieć w kółku, bo mam złośliwy, boję się iść expić! Nie mogę grać, gratuluję, a kochana administracja od 4 dni śpi, zero jakichkolwiek poprawek !

Jak nie ma fasolek jak sa :D ? Sa normalnie typie wiec co ty gadasz ;d

Opublikowano

F5

Po co Ty człowieku Odświeżasz ten s**t??

Czy ty nie rozumiesz tego że ten serwer to porażka? Ludzie odchodzą z niego... Drop zmianek jest w chuy mały, lecą przeważnie same dodania....

Wprowadził byś wymianę dodań na zmianki?... Mapa 95 w chuy za dużo moby biją.. Aby tam Expić 3ba posiadać IS...

Ogólnie schowaj ten syf sobie w buty i skacz tak mocno wysoko aż Ci się poprzestawia w tej główce!!

Ludzi Max Online 200... W tym kolejne 100 sklepów..

Ogólnie jeden wielki nie wypał .... Gówna się nie poleca... Peace!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

ksjf2q.jpg

Yhm dobra skapa xD Bana dostałem na pierwszej edycji i teraz przed chwilą na tej chociaż k***a nie wiem jakim cudem jak biłem to nie chciało mi się odpisać więc was je bac.

Serwer chu jowy , mało osób , połowa gildi odeszła z serwera , nie polecam . Dobry serwer zebyc wbic lvl i zamienić za skiny do cs albo sprzedać za przelewik :D

ELO

sygna.png

Opublikowano

ksjf2q.jpg

Yhm dobra skapa xD Bana dostałem na pierwszej edycji i teraz przed chwilą na tej chociaż k***a nie wiem jakim cudem jak biłem to nie chciało mi się odpisać więc was je bac.

Serwer chu jowy , mało osób , połowa gildi odeszła z serwera , nie polecam . Dobry serwer zebyc wbic lvl i zamienić za skiny do cs albo sprzedać za przelewik :D

ELO

Super tylko szkoda ze dostalem zgloszenie ze leciales na wh i cie sprawdzilem

Opublikowano

ok daj mi na pw logi 

na czym jechałem bo ja nie wiem ;c

I to nie zmienia faktu ze serwer upada a "team" z forum ma wyjebane na serwer

sygna.png

Opublikowano

ok daj mi na pw logi 

na czym jechałem bo ja nie wiem ;c

I to nie zmienia faktu ze serwer upada a "team" z forum ma wyjebane na serwer

50514892233933210558.jpg

Osoby które handlowaly yangami za pln oraz kontami tez zostaly zbanowane permanentnie

Co do upadania serwera to reklama sie niedlugo dopiero zacznie bo mam zaklepana seryjke u youtubera co ma blisko 40tys widzow

Opublikowano

50514892233933210558.jpg

Osoby które handlowaly yangami za pln oraz kontami tez zostaly zbanowane permanentnie

Co do upadania serwera to reklama sie niedlugo dopiero zacznie bo mam zaklepana seryjke u youtubera co ma blisko 40tys widzow

Ładne :D

Mój kumpel dalej ciśnie na WH a w zbanowanych go nie widze ;c

sygna.png

Opublikowano

Ładne :D

Mój kumpel dalej ciśnie na WH a w zbanowanych go nie widze ;c

Bo banuje dopiero jak wejde do gry i przylapie na goracym uczynku bo logi nie zawsze dzialaly w 100% poprawnie dlatego wole sie upewnic i teleportuje sie czasem losowo do graczy co zapisalo ich w tabelce

Opublikowano

50514892233933210558.jpg

Piszesz o tym yutuberze juz od startu:) Jakby Ci zalezalo to dogadalby sie z kilkoma youtuberami, serie by nagonily troszke grasczy, ale widze ze szkoda Ci grosza. Do tego kiedy beda poprawki bo mialy byc na dniach a ciagle nie widac anby cos byo poprawione...

Opublikowano

Witam szanownych wojowników

Z góry chciałem przeprosić za moją długą nieobecność.

Wracam a wraz ze mną aktualizacje do gry.

Poprawione błędy :

1.Został zwiększony drop yang na każdym poziomie.
2.Zmniejszono cenę Zaczarowań Przedmiotu do 4kk oraz Wzmocnień do 2kk.
3.Dodano możliwość wymiany Zaczarowań na Wzmocnienia i odwrotnie u Seona. (2szt=1)
4.Wprowadzono ikonę zielarstwa.
5.Zostały poprawione atrybuty w bransoletce oraz naszyjniku.
6.Życie Generał Yonghan zostało zmniejszone.
7.Zostały poprawione avatary gildijne. (wystarczy usunąć w cliencie gry zawartość folderu mark)
8.Dodano Fasolkę Zen do Handlarki.
9.Zostały naprawione wszystkie polowania.
10.Został podmieniony przycisk biologa na zapis lokacji.
I wiele więcej...

Wszystkie błędy zostaną wyeliminowane 5 stycznia o godzinie 23:59.

Już wkrótce zaczną się pracę nad aktualizacją gry.

Projekt aktualizacji wprowadzanych na serverze Exorian.

1. Odblokowanie 135 poziomu.
  2. Wprowadzenie nowego setu zbroi.
  3. Wprowadzenie nowego setu broni (ciąg dalszy)
  4. Wprowadzenie nowego setu broni przerabianego z zestawu 75 na 105.
  5. Wprowadzenie nowej lokacji do zdobywania doświadczenia dostęp od 135 poziomu.
  6. Wprowadzenie nowej biżuterii (po za tarczą)
  7. Wprowadzenie 2 nowych dunegonów.
  8. Wprowadzenie nowych zwierząt do zdobycia za punkty AP
  9. Wprowadzenie nowych wierzchowców do zdobycia za punkty AP
  10. Wprowadzenie szaty zbawionego gracza na maksymalny poziom.
  11. Kontynuacja misji u Seon-Pyeong.
  12. Kontynuacja misji u Kolekcjonera.
  13. Kontynuacja misji u Zielarza.
  14. Kontynuacja misji Polowanie.
  15. Wprowadzenie areny PVP.
  16. Wprowadzenie nowych rang.
  17. Wprowadzenie nowego Bossa.
  18. Wprowadzenie nowego Metina.
  19. Wprowadzenie nowej fabuły od 115.
  20. Wprowadzenie nowych mikstur u zielarza.
  21. Wprowadzenie nowych pasów.
  22. Wprowadzenie nowych roślin.

Mile widziane są Wasze propozycje.

Pozdrawiamy Team&Exorian.

0563109fe69eb13egen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...