Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.pl [Dedyk] [Medium]

__KizioRCK__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie odnosnie pasow :)

dlaczego pasy maja 10 odp sura/woj/ninja ? (gdzie jest odp szaman? :D)

dt bedzie prywatne ? czy jednak nie ?

i jakos nie widze zbytniego zainteresowania co przeklada sie na ilosc graczy ;/

male zainteresoanie? juz w temacie siedzi prawie 200 osob. Na fejsie maja bardzo duzo ludzi do tego youtuberzy 1k+ na starcie na pewno bedzie. Kied wlaczycie is?

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

male zainteresoanie? juz w temacie siedzi prawie 200 osob. Na fejsie maja bardzo duzo ludzi do tego youtuberzy 1k+ na starcie na pewno bedzie. Kied wlaczycie is?

Jak będą liczyć sklepiki to będzie ten 1k :v

Opublikowano

Jesli takie cos nazywasz brakiem zainteresowania to gratulacje dla ciebie

88623494908059591149.jpg

chodzilo mi bardziej o zainteresowanie tutaj pod tematem tj wypowiedzi itd. nie krytykowalem a wyrazalem wlasna opinie...

duza jest szansa na drop truty ?  i czy bron 75 leci tez na ziemie z ripka ?

Opublikowano

chodzilo mi bardziej o zainteresowanie tutaj pod tematem tj wypowiedzi itd. nie krytykowalem a wyrazalem wlasna opinie...

duza jest szansa na drop truty ?  i czy bron 75 leci tez na ziemie z ripka ?

Szansa na drop truty hm... Mi na pierwszej odsłonie poleciała z pierwszej szkaty ripera(nie leci na ziemie,towar w miare luksusowy) oraz leci z dungeonu na 118 lvl ze szkaty Mordu

Opublikowano

­Wy tam czasem nie padliście po 1 dniu? Powodzenia zycze, mam nadzieje że nie oszukacie graczy :)

Oszuka graczy to jest pewne jak taki server raz padł i przez taką luke to boję się co będzie dalej^^

Opublikowano

Cos takiego nie ma prawa juz sie powtorzyc ponieważ Gm nie moga juz wystawiac sklepow otwierac dozorcy wyrzucac przedmiotow itp etc

Wystarczy spojzec na poznisze ss

11445539293613113820.jpg

29573729354335830047.jpg

77720497972000657995.jpg

Albo mi się wydaje, albo GM ma możliwość przekazania bezpośrednio do EQ  gracza jakiegokolwiek itemka (mam na myśli coś takiego jak na OXie) ? Więc cóż to daje ? :)

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Albo mi się wydaje, albo GM ma możliwość przekazania bezpośrednio do EQ  gracza jakiegokolwiek itemka ? Więc cóż to daje ? :)

Prywatny handel tez zostal zablokowany

Opublikowano

Prywatny handel tez zostal zablokowany

/item <nick> <id><ilosc>              

Bardziej to mam na myśli niż prywatny handel.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

taka komenda nie istnieje jest jedynie komenda /item <id> <ilosc>

ale tej komendy nie moga uzywac

Ponton zostanie wyrzucony z teamu?

Opublikowano

Dokladnie.. albo pozbywacie sie pajacy,ktorzy robia wam opinie taka a nie inna i zajmujecie serwerem uczciwie albo nie ma sensu go stawiac bo nikt nie bd gral i szkoda waszego naprawde fajnego projektu ;)

Opublikowano

Czyli gm bez admina nawet ox nie walnie^ ^^

GM ma się zajmować porządkiem na serwerze, tym bardziej że ten ma przyszłość.

Administracja raczej nie będzie miała wylane w serwer i będzie mogła robić event. 

Opublikowano

NIE polecam server tylko pod i"sa administracja nie ogarnieta wezmie dalej hajs z dzieci i server off bedzie .  GM sprzedaje na lewo Kase i eq szkoda czasu  na takie Nie dajcie sie nabrac 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...