Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.pl [Dedyk] [Medium]

__KizioRCK__

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie co z tym IS , bo ciekawy jestem co w nim jest , z reguły nic nie zamawiam ale tutaj mnie ciekawi :P. 

pety klasowe typu 1 pet abs na sure drugi abs na woja, czyli totalnie na hajs lecą

Opublikowano

Client sam się wyłącza.

Proszę o pomoc.

W cliencie nie ma folderu BGM.

1228 19:10:00892 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

@__KizioRCK__

Opublikowano

Client sam się wyłącza.

Proszę o pomoc.

W cliencie nie ma folderu BGM.

1228 19:10:00892 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

@__KizioRCK__

Ja odpaliłem patcherem i mi normalnie działa klienta, właśnie sprawdzam czy już wystartował :P

Dobra wszystko ładnie działa, właśnie tworzę postać, wszystkich zapraszam do gry na serwer roku EVER <3

x

Opublikowano

Ja odpaliłem patcherem i mi normalnie działa klienta, właśnie sprawdzam czy już wystartował :P

Wiem, że innym działa normalnie.

Problem w tym, że nawet nie ma folderu BGM, żeby wyjeb*ć tą muzyczkę.

Poczekam na pomoc kogoś z administracji.

@__KizioRCK__

Opublikowano

pety klasowe typu 1 pet abs na sure drugi abs na woja, czyli totalnie na hajs lecą

no to nq serwer na 1 miech potem po michu lub dwóch znowu wystartuje pod inną nazwą serwera i że nowy team  i powiedzą że tamten serw to serwer niewypał,były ataki,itp  wszystkie serwery pod is to samo mają dawniej serwery utrzymywały się  rok dwa lata na PD i rękawicach złodzieja a teraz miliny by chcieli a na utrzymanie serwera wydają 300/400zł a niektórzy wydadzą tylko 30zł na uruchomienie serwera  gotowca i po 2/3 dniach zamykają bo już im się znudził i kasę zgarnęli  i za tydzień to samo, od jakiegoś roku lub więcej  90% adminów tak robi z tego 50% to dzieci   które nie mają pojęcia do tego a chcą się na chapać i wrzucają gotowce z byle dodatkami z neta i is robią dla milionerów.

zxc

Opublikowano

Dobra wszystko ładnie działa, właśnie tworzę postać, wszystkich zapraszam do gry na serwer roku EVER <3

Server roku? który już raz padł b***h please

Opublikowano

Serwer polecam, administracja godna zaufania. Serwer zapowiada się obiecująco, przejrzysta prezentacja wszystkiego da się dowiedzieć. Serwer również wyróżnia się od innych. Nic tylko pobierać i grać. Polecam bo kizior dobra firma.

Opublikowano

Zainteresowanie administracji 100%

Siedzą na kanale: http://scr.hu/4047/k6hyy

A zejść i pomóc graczom to już nie łaska: http://scr.hu/4047/ge7p4

Wbił ktoś z administracji, ale nie wiem. W stanie mówić to ona nie była. Także tego - nie polecam. <_<

Nic sobie nie robią z graczy. Wbili na ukryty kanał. Pozdrawiam. http://scr.hu/4047/2884a

Ps. http://jastrzebie-gramatyki.pl/cytat/404754

Najebane to do domu.  ^^

Opublikowano

Server roku? który już raz padł b***h please

Jak Ci się nie podoba to nie graj, proste.. Każdemu człowiekowi zdarza się popełnić błąd, lecz w tym wypadku to nie ich wina, dali rekompensatę, wyjaśnienia, wszystko podali na tacy + przyprawy (30% gratis zakupionych SM), a jak Tobie żal dupę ściska to paszoł won na gówniane serwery typu pseudo Monstrum.. Wszystkich wahających się graczy serdecznie zapraszam na gorący świąteczny start.. 

Serwer tak wy*ebany w kosmos, że aż sąsiad pyta o nazwę :) 

x

Opublikowano

4 osoby czekają przez pół godziny na pomoc administracji. Doczekaliśmy się wizyty niekompetentnej pani [sGM], która nie była w stanie nam pomóc.

Czekamy dalej, podobno przekazała reszcie teamu, że mamy problem z grą.

Bonusik:

http://jastrzebie-gramatyki.pl/cytat/404754

Przynajmniej miałam odwagę zejść na dół.

Jeżeli nie masz mi do zarzucenia nic innego jak gramatykę (A przecież jestem tylko człowiekiem i mogę napisać coś źle.) to lepiej wyjdź. 

Poinformowałam osoby "wyżej", wystarczy trochę poczekać. Radzę się następnym razem zaopatrzyć w cierpliwość - o ile wiesz co to jest.

Pozdrawiam - niekompetentna SGM, która nawet nie posiada rangi.  :yay:

Opublikowano

Przynajmniej miałam odwagę zejść na dół.

Jeżeli nie masz mi do zarzucenia nic innego jak gramatykę (A przecież jestem tylko człowiekiem i mogę napisać coś źle.) to lepiej wyjdź. 

Poinformowałam osoby "wyżej", wystarczy trochę poczekać. Radzę się następnym razem zaopatrzyć w cierpliwość - o ile wiesz co to jest.

Pozdrawiam - niekompetentna SGM, która nawet nie posiada rangi.  :yay:

Może i dobrze :lenny:

Biolog dropi na każdym lvlu?

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Kizia i Zodiego, dobra ekipa.

Mam nadzieję że serwer będzie dobrze prosperował, bez żadnych błędów i wtop :)

Powodzenia życzę!

///

Nie czepiajcie się reszty teamu, może mają zły dzień :P

To tylko ludzie.

Opublikowano

Miałem problem z clientem, wyłączał się po 2 sekundach:

1228 20:42:00823 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

Zrobiłem w cliencie folder BGM, wrzuciłem tam plik mp3 pod nazwą "logn_window" i syser jest czysty, ale client nadal się wyłącza po chwili.

Odpalałem ze zgodnością, antyvirus wyłączony, zapora wyłączona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...