Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.pl [Dedyk] [Medium]

__KizioRCK__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra widzę, że ktoś tutaj sobie żarty robi. Ostatnio też ssa wstawiłeś z m1 sklepy pokazałeś.. no sklepy są.. można je off stawiać na 7 dni, więc ktoś wbił na serwer postawił sklep , patrzy ludzi mało, a sklep jak stał tak stoi od początku serwera . Lepiej zacznijcie coś robić. Siedzenie w m1 jeszcze niczego nie zmieniło do tej pory.

Tak samo wygląda ilość osób online na OX, kazdy wie jak to wygląda, niektórzy na 3-4 postacie na OX chodzą, żeby coś wygrać. Także słabe zagranie z Waszej strony. Chyba ludzie ciemni nie są.

Ten serwer miałby szanse, jest dobry, zmieńcie administrację, shaunii to na temat serwa nie wie nic, jest bo jest, tylko po co? Cholera wie .

Słabo jest bardzo słabo z reklamą, bugami ... Biolog nie działa, jedni go mają inni nie, misji nie opłaca się robić, bo nagrody i tak nie działają np. od seona ;d

A podsumowałeś mnie tak pięknie pewnie dlatego bo nie znałam odpowiedzi na Twoje pytanie. Nie wiem, może Ty jesteś jedną wielką chodzącą encyklopedią.. ale ja nie. ;) Byłam beta testerką jak większość, wszystliego nie wyłapałam za co mogę z góry przeprosić. Odpowiem na Twoje pytanie - jestem by pomóc (w zakresie swoich możliwości) oraz by pilnować porządku, nie wiem czy zauważyłeś ale w ostatnim czasie w wiekszości to ja odpowiadałam na multum pw.

Nie zakładaj z góry wszystkiego panie wszechwiedzący bo to, że staliśmy RAZ wczoraj w m1 nie świadczy o tym, że nic nie robimy. :v

Pozdrawiam i licze, że jeszcze kiedyś zmienisz opinię. ;)

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajny, ale administracja żalosna; ) Dlatego tez rezygnuję z tego serwera. Dali bana na 24h, za wyzywanie. Ok, czekalem 24h, ale nic. Dalej ban. Czekam wiec dluzej, trwa to juz 33 h, a UB dalej nie mam :) Nie pozdrawiam, administracja ma wyjebke, nie poprawiaja bugow, ledwo ich widac na serwerze. Tak jak pisalem, serw fajny, a administracja to fi*ty :P

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, ale administracja żalosna; ) Dlatego tez rezygnuję z tego serwera. Dali bana na 24h, za wyzywanie. Ok, czekalem 24h, ale nic. Dalej ban. Czekam wiec dluzej, trwa to juz 33 h, a UB dalej nie mam :) Nie pozdrawiam, administracja ma wyjebke, nie poprawiaja bugow, ledwo ich widac na serwerze. Tak jak pisalem, serw fajny, a administracja to fi*ty :P

Widocznie musi być jakiś błąd w banowaniu.. zawsze mogłeś się odwołać na forum. Administracja wcale nie ma 'wy*ebki', wszystkie bugi, które zostały zgłoszone będą naprawione w najbliższym czasie.

A to, że nas nie widać nie oznacza, że nas nie ma. :)

Opublikowano

Shimii tak nie wychwalaj tego serwera, bo rzeczywiście administracja olewa sobie graczy po co oni dawaja te bonusy jak tyle ludzi że szok ...

0 reklamy ani nic poprostu hajs z poczatku sie zgadza to mozna olać i za kilka miesięcy postawić pod inna nazwa i innymi nickami admów. I tak sie biznes jakoś kula 

Opublikowano

Jak serwer prosperuje?

Reklamy są kupowane jakieś?

Graczy NOWYCH przybywa i zostają?

Opublikowano

Mówiłem, że serwer będzie porażką - nikt mnie nie słucham. Nie polecam ze względu na osoby w Teamie ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Widocznie musi być jakiś błąd w banowaniu.. zawsze mogłeś się odwołać na forum. Administracja wcale nie ma 'wy*ebki', wszystkie bugi, które zostały zgłoszone będą naprawione w najbliższym czasie.

A to, że nas nie widać nie oznacza, że nas nie ma. :)

Hahahah.. obudź się kobieto.. 2 tygodnie po starcie a gówno zrobiliście..

x

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest genialny , pasuje mi w 100% a to rzadkość , no ale liczba graczy troche odstrasza. Nie rozumiem dlaczego ludzie nie chca grac skoro serwer jest mega ;). Event świąteczny istnie genialny , lepiej tego przemyśleć sie nie dało , cały czas jakieś raty serwerowe , nie zauważyłem tylko ZUO ale pewnie było :)

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest genialny , pasuje mi w 100% a to rzadkość , no ale liczba graczy troche odstrasza. Nie rozumiem dlaczego ludzie nie chca grac skoro serwer jest mega ;). Event świąteczny istnie genialny , lepiej tego przemyśleć sie nie dało , cały czas jakieś raty serwerowe , nie zauważyłem tylko ZUO ale pewnie było :)

Zuo jeszcze nie zostało przeprowadzone, ale oczywiście mamy w planach.

Zapraszamy na naszego fb do śledzenie nowości na update.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

@MrCCape z tego co wiem dropi z lodowego demona :P ale droga jak cholera, widziałem tylko 4 sztuki na sell a gram od początku serwera xD

Bo dung jest chory , a raczej DMG mobków, a ta gwiazdka leciała z tego co pamiętam na niskim lvl, powyżej 95 nie dropniesz.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

12509263_789208764523972_347898175847209

Drodzy Wojownicy !

Już w ten piątek od godziny 20:00 nad światem Exorian zapadną ciemności.

Podążając ścieżkami utworzonymi przez księżyc możecie zdobyć Szkatułki Blasku Księżyca . Przez cały weekend będzie taka możliwość. Księżyc będzie święcił na tyle mocno, że Wasze postacie zostaną wyposażone w bonusy +35%

-Szansy na zdobycie Yang

-Szansy na podwójne zdobycie Yang

-Szansy na zdobycie przedmiotu

-Doświadczenie

Zwalczcie zło, aby słońce powróciło !

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

szczerze to ten serwer już wymarł :P administracja pokazała to wczorajszym/ dzisiejszym eventem ze szkatami blasku, który do gry nie wnosi absolutnie nic. ze szkatułek nie idzie dropnąć jakiegoś cennego itemu, leci to samo co ze szkat z poszczególnych map, nic innego :) event do gry nie wniosł nic, poza jeszcze większa ilością zbędnych rzezy które i tak już ludzie wywalają na ziemię. :)

Opublikowano

szczerze to ten serwer już wymarł :P administracja pokazała to wczorajszym/ dzisiejszym eventem ze szkatami blasku, który do gry nie wnosi absolutnie nic. ze szkatułek nie idzie dropnąć jakiegoś cennego itemu, leci to samo co ze szkat z poszczególnych map, nic innego :) event do gry nie wniosł nic, poza jeszcze większa ilością zbędnych rzezy które i tak już ludzie wywalają na ziemię. :)

Są rzeczy cenne i cenniejsze.

O to lista przedmiotów co można wydropić ze Szkatułek Blasku Księżyca :

Biała Perła
Niebieska Perła
Krwawa Perła
Zaczarowanie Przedmiotu (10szt)
Zaczarowanie Przedmiotu (20szt)
Wzmocnienie Przedmiotu (10szt)
Wzmocnienie Przedmiotu (15szt)
Zwój Egzorcyzmu (5szt)
Rada Pustelnika (5szt)
Tęczowy Kamień
Pierścień Doświadczenia (100%)
Rękawica Złodzieja (30min)
Klucz do Kotliny
Klucz do Jamy
Klucz do Guarany
Klucz do Satyr
Klucz do Pokoju
Klucz do Tundemi
Klucz do Kazmatów
Klucz Śmierci
Złota Sztab.(1kk Yang)
Szkat. Umarłego Rozpruw
Złota Sztab.(2kk Yang)
Pierścień PółKsiężca

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Są rzeczy cenne i cenniejsze.

O to lista przedmiotów co można wydropić ze Szkatułek Blasku Księżyca :

Biała Perła
Niebieska Perła
Krwawa Perła
Zwój Egzorcyzmu (5szt)
Rada Pustelnika (5szt)
Tęczowy Kamień
Klucz do Kotliny
Klucz do Jamy
Klucz do Guarany
Klucz do Satyr
Klucz do Pokoju
Klucz do Tundemi
Klucz do Kazmatów
Klucz Śmierci
Złota Sztab.(1kk Yang)
Szkat. Umarłego Rozpruw
Złota Sztab.(2kk Yang)
Pierścień PółKsiężca

szkata ripera to to samo co rada pustelnika bo przecież i tak jak ją otworze to polecą rady, egzo, metal, albo fasolki zen które napewno bardzo mi się przydadzą ;) a no i jeszcze tęczak którego wartość trudno mi teraz określić ale napewno zbije na tym fortunę xD

następna sprawa zielarstwo - skill który jest bo jest, nie mozna sprawdzić ile pkt tego skilla się ma więc książki można czytać w nie skończonosć a i tak kwiatków nie zrywa lepiej xD czyli mozna jebac tych ksiazek po 40 dziennie i tak nic z tego nie ma.

kolejna sprawa przy zapisie miejsc pod f5 są zamienione nazwy map na 95 i 110 xD

aaa no i to że ulepszaczy leci stanowczo za dużo to chyba każdy wie, bo nikt nie kupuje ulew w m1 na shopach.. bo ma ich po ponad 150 szt gdy potrzeba około 20 sztuk, rynek w m1 przepchany cały czas tym samym shitem który stoi na shopach i nie schodzi od paru dni bo nikomu to niepotrzebne :D

Opublikowano

Ten serwer to dno, mówiłem, że bez reklamy długo nie postoi tam gra max 100 osób. 

Gówno i s**t nic więcej ;)

Tak samo jak cała sieć LiteGame, wasze serwery można o kant dupy rozbic, ponieważ sa robione tylko pod $ Tak samo jak Spina.

Opublikowano

Cytuję zodiego xD 

"Biała Perła

Niebieska Perła
Krwawa Perła
Zwój Egzorcyzmu (5szt)
Rada Pustelnika (5szt)
Tęczowy Kamień
Klucz do Kotliny
Klucz do Jamy
Klucz do Guarany
Klucz do Satyr
Klucz do Pokoju
Klucz do Tundemi
Klucz do Kazmatów
Klucz Śmierci
Złota Sztab.(1kk Yang)
Szkat. Umarłego Rozpruw
Złota Sztab.(2kk Yang)
Pierścień PółKsiężca"

Oto przedmioty które lecą ze szkat blasku wg zodiego. To panie admin masz pan całkiem spore pojęcie o serwerze skoro mi z tych szkat leci również bilet leonidasa a nie powinien xD
Opublikowano

Ten serwer to dno, mówiłem, że bez reklamy długo nie postoi tam gra max 100 osób. 

Gówno i s**t nic więcej ;)

Tak samo jak cała sieć LiteGame, wasze serwery można o kant dupy rozbic, ponieważ sa robione tylko pod $ Tak samo jak Spina.

Jakby były robione pod kasę to gwarantuje Ci, że te skromne grosze dalibyśmy na dalszy rozwój i dalej mnożyć hasj. Niestety jest to już nieopłacalne.

Cytuję zodiego xD

"Biała Perła

Niebieska Perła
Krwawa Perła
Zwój Egzorcyzmu (5szt)
Rada Pustelnika (5szt)
Tęczowy Kamień
Klucz do Kotliny
Klucz do Jamy
Klucz do Guarany
Klucz do Satyr
Klucz do Pokoju
Klucz do Tundemi
Klucz do Kazmatów
Klucz Śmierci
Złota Sztab.(1kk Yang)
Szkat. Umarłego Rozpruw
Złota Sztab.(2kk Yang)
Pierścień PółKsiężca"

Oto przedmioty które lecą ze szkat blasku wg zodiego. To panie admin masz pan całkiem spore pojęcie o serwerze skoro mi z tych szkat leci również bilet leonidasa a nie powinien xD

szkata ripera to to samo co rada pustelnika bo przecież i tak jak ją otworze to polecą rady, egzo, metal, albo fasolki zen które napewno bardzo mi się przydadzą ;) a no i jeszcze tęczak którego wartość trudno mi teraz określić ale napewno zbije na tym fortunę xD

następna sprawa zielarstwo - skill który jest bo jest, nie mozna sprawdzić ile pkt tego skilla się ma więc książki można czytać w nie skończonosć a i tak kwiatków nie zrywa lepiej xD czyli mozna jebac tych ksiazek po 40 dziennie i tak nic z tego nie ma.

kolejna sprawa przy zapisie miejsc pod f5 są zamienione nazwy map na 95 i 110 xD

aaa no i to że ulepszaczy leci stanowczo za dużo to chyba każdy wie, bo nikt nie kupuje ulew w m1 na shopach.. bo ma ich po ponad 150 szt gdy potrzeba około 20 sztuk, rynek w m1 przepchany cały czas tym samym shitem który stoi na shopach i nie schodzi od paru dni bo nikomu to niepotrzebne :D

Widzę że jesteś troszkę niezdecydowany, bo mówisz że jest mnóstwo ulepszaczy po czym ubolewasz nad słabością przedmiotów w skrzyniach  :((

Jest ustawionych 25 przedmiotów nie wspomniałem o "Bilecie Leonidasa" mój błąd o ile mogę to nazwać błędem  :pls:

Hajs się nie zgadza  :pls:  T_T

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Jakby były robione pod kasę to gwarantuje Ci, że te skromne grosze dalibyśmy na dalszy rozwój i dalej mnożyć hasj. Niestety jest to już nieopłacalne.

Widzę że jesteś troszkę niezdecydowany, bo mówisz że jest mnóstwo ulepszaczy po czym ubolewasz nad słabością przedmiotów w skrzyniach  :((

Jest ustawionych 25 przedmiotów nie wspomniałem o "Bilecie Leonidasa" mój błąd o ile mogę to nazwać błędem  :pls:

Hajs się nie zgadza  :pls:  T_T

No tak bo itemów jest na serwerze od zaje.ania a wą warte po 30k za szt więc nawet nie opłaca się ich podnosić, ze szkat jedyne przedmioty cenne to bryłki chyba i moze klucze ale to juz jak kto ceni xD ogólnie handel na serwerze nie istnieje ;)

a no i co z bonusem 25% na potwory który miałeś dodać przez bazę? rozumiem że czekasz aż zostanie 5 graczy wtedy będzie z tym mniej roboty czy jak? xD

Opublikowano

Bardzo przyjemny serwer, administracja rewelacja. Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało osób gra :/

Zapraszam wszystkich na serwer! :D

kmr3.gif

Opublikowano

No serwer fajny ale wymarł jakoś , jeszcze clienta i postać mam . No cóż ;) Reklama jakiegoś większego youtubera , odświeżenie tego , jakaś reklama na facebooku czy coś :) to przyciąga zawsze tłumy graczy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...