Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.pl [Dedyk] [Medium]

__KizioRCK__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jesteście chętni, aby rozpocząć swoją rozgrywkę na serverze Exorian ? Tylko jutro każdy nowy gracz otrzyma Pieczęć Wierzchowca oraz Pieczęć Zwierzęcia na 12h. Dziś o godzinie 23:59 zostanie aktywowany event z okazji Święta Trzech Króli.

-30% zdobywanego doświadczenia

-Drop biletów na Tombole

-Event OX III rundy o godzinie 19:00

[PROSIMY O ZAKTUALIZOWANIE CLIENTA PATCHEREM]

0563109fe69eb13egen.png

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slaby serwer, wbilem jakis tam poziom, dzien pogralem ale jest za duzo gowien nawalone. Za duzo tego wszystkiego, sporo rzeczy o ktorych nawet 100 lv + nie wie do czego dany przedmiot ktory dropi. Na poczatku nie moglem ogarnac gdzie k***a sa instruktorzy, co sie okazalo bylem w m2 a nie w m1 xD. Co najgorsze to na 40 lvlu nie mialem ani 1 rady lub egzo, wiec drop na to to pewnie 5 max 10% przy 10 itemach z 1 skrzyni

Ktos lubi bardzo duzo rzeczy,itemow miec w eq i lubi latac po mapach jak pojebany to cos dla niego xD

Opublikowano

Slaby serwer, wbilem jakis tam poziom, dzien pogralem ale jest za duzo gowien nawalone. Za duzo tego wszystkiego, sporo rzeczy o ktorych nawet 100 lv + nie wie do czego dany przedmiot ktory dropi. Na poczatku nie moglem ogarnac gdzie k***a sa instruktorzy, co sie okazalo bylem w m2 a nie w m1 xD. Co najgorsze to na 40 lvlu nie mialem ani 1 rady lub egzo, wiec drop na to to pewnie 5 max 10% przy 10 itemach z 1 skrzyni

Ktos lubi bardzo duzo rzeczy,itemow miec w eq i lubi latac po mapach jak pojebany to cos dla niego xD

Po twoim poscie musze stwierdzic że jakbys wszedl na serwer na którym jest mało nowosci napisałbys że jest gównem i ze nie zagrasz bo nic nowego nie ma.

Opublikowano

Po twoim poscie musze stwierdzic że jakbys wszedl na serwer na którym jest mało nowosci napisałbys że jest gównem i ze nie zagrasz bo nic nowego nie ma.

Nie napisalem, ze serwer jest gownem. Nie skrytykowalem serwera tylko nie spodobal mi sie :> A skad wiesz, ze ja nie lubie serwerow gdzie nie ma zadnych nowosci?

Opublikowano

Od razu grafika mnie odwalila ale pogralem 20 minut, dalem se spokoj. 

Dodatkowo po tym jak skonczylem gre bylem ciekawy czy jakis czit zadziala, jednak mialem racje :( Dziala wszystko to co podstawa :(. Mogles chociaz klienta zabezpieczyc przed "Injectowaniem"... 

Jak dla mnie KUPA.

Opublikowano

Od razu grafika mnie odwalila ale pogralem 20 minut, dalem se spokoj. 

Dodatkowo po tym jak skonczylem gre bylem ciekawy czy jakis czit zadziala, jednak mialem racje :( Dziala wszystko to co podstawa :(. Mogles chociaz klienta zabezpieczyc przed "Injectowaniem"... 

Jak dla mnie KUPA.

Trzeba wiedzieć jak się gra.

Sądząc po tym że grasz na czitach wszystko wyjaśnia.

Grać na czitach można, tylko jest ryzyko wiążące się z banem.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Dlaczego uwazasz ze jest pod IS? Jestem w stanie zarobić 50kk w 45 minut , może nawet więcej , jest to na 80 lvl wystarczające . Nie siej fermentu ;)

Opublikowano

Mam pytanie do administracji. 

Mianowicie dlaczego w tabeli bonusów nie pokazuje Nam w ogóle bonów, które otrzymujemy za misje? Np. za seona albo zielarza ? Te bony w ogóle działają? Bo mam co do tego wątpliwości.

Tak samo biolog.. po "aktualizacji" niektórzy ( mniejsze lvle) biola mają , a niektórzy nie .. Podobno biola wieksze lvle otrzymały jako zaliczonego.. ale w atrybutach także tego nie pokazuje i ani w pvp, ani w expie nie widzę różnicy.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Serwer mega , serio przyjemnie sie gra :). Z miłą chęcią pomagam tu na serwerze , ludzie są życzliwi itp , jakby inny wymiar społeczności który gra tutaj. Mega :)

Opublikowano
Wojownicy !

Dzisiaj o godzinie 00:00 zostaną podniesione raty na 24h +50%.

Jutro o godzinie 22:00 jest przewidywana konserwacja serverowa w celu wyłączenia eventu "Świąteczny Exorian", także będą dostępne aktualizacje clienta oraz dostępny nowy client (jeżeli zaktualizujemy clienta patcherem nie będzie wymagany)

Pozdrawiamy TeamExorian.

12494736_787016768076505_821512819671801

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

serwer poprosty opustoszał nic administracji nie da te bonusy EXPa ani nic na rynku prawie nikogo nie ma sie z kim bić ani nic. Poprosty serwer pada NIE POLECAM 

Opublikowano

Serwer dobry, ale pograłem chwilę i zauważyłem mnóstwo bugów, dopóki nie wyeliminujecie podstawowych bugów to nie ma tam czego szukać, serwer ma daleko do starego nervila

Opublikowano

serwer całkiem spoko, bonus 25 na potwory za misje z kamieniami u seona na 110 lvl nie działa, na administracje na ts czekam ponad 3 h i  nie ma nikogo, ponadto w is nawalone jest masa niepotrzebnych rzeczy aby tylko hajs leciał. ludzie zabijaja sie na skile ci co maja po 300zł w is poładowane. ogólnie od 110 lvla nuda w c**j, ciągle ta sama monotonnia, nie wspomne o tym że dropnąć trute ze szkaty ripa to jakiś cud :) otwarte ponad 50 szkatułek i ŻADNEJ broni na 75 poziom nie było. na początku strasznie ciężko, stojąc w m1 przez 2h dostałem z 5 wiadomosci typu "masz dodania lub zmianki? dasz troche hajsu na start?". 

nawalone na serwerze czego popadnie a połowa rzeczy wogóle nie jest potrzebna. taka moja obiektywna opinia :)

ogólnie pvp na tym serwerze nie ma najmniejszego sensu, jest niedziela godzina za chwilę 18 a w m1 ch1 jinno bije się az 3 osoby, ( sratata ze są raty i każdy expi xD ). bony sa poprzesadzane wg mnie, idze z tymi całymi isami  bonami i innymi pierdolnikami najebać ze 100 na kryta i szycie i z dobre 120 na ludzi, nie rozumiem dlaczego bonus na ludzi został zwiększony a absy na dane postacie nie. 

Opublikowano

A nie pomylily ci sie serwery przypadkiem? bo ja jakos widze ze na ch1 samym jest ok 280osob

27431899754160129370.jpg

Zapraszamy do pobrania nowego clienta lub zaktualizowania starego w celu zmiany tekstur w m1 itp poprawek

Opublikowano

A nie pomylily ci sie serwery przypadkiem? bo ja jakos widze ze na ch1 samym jest ok 280osob

27431899754160129370.jpg

Zapraszamy do pobrania nowego clienta lub zaktualizowania starego w celu zmiany tekstur w m1 itp poprawek

A łącznie na ch2/3/4 15 osób?:D

Opublikowano

Dobra widzę, że ktoś tutaj sobie żarty robi. Ostatnio też ssa wstawiłeś z m1 sklepy pokazałeś.. no sklepy są.. można je off stawiać na 7 dni, więc ktoś wbił na serwer postawił sklep , patrzy ludzi mało, a sklep jak stał tak stoi od początku serwera . Lepiej zacznijcie coś robić. Siedzenie w m1 jeszcze niczego nie zmieniło do tej pory.

Tak samo wygląda ilość osób online na OX, kazdy wie jak to wygląda, niektórzy na 3-4 postacie na OX chodzą, żeby coś wygrać. Także słabe zagranie z Waszej strony. Chyba ludzie ciemni nie są.

Ten serwer miałby szanse, jest dobry, zmieńcie administrację, shaunii to na temat serwa nie wie nic, jest bo jest, tylko po co? Cholera wie .

Słabo jest bardzo słabo z reklamą, bugami ... Biolog nie działa, jedni go mają inni nie, misji nie opłaca się robić, bo nagrody i tak nie działają np. od seona ;d

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

najbardziej opłacalny biznes to misja kolekcjonera ze szkatami ripera które wastę są około 9kk za szt czyli za 4 mamy 36kk a za misje dostajemy marne 5kk ze 100 zmianek albo 150 i 2 kulki expa xD xD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...