Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.pl [Dedyk] [Medium]

__KizioRCK__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, jest to środowisko dla hackerów cokolwiek będziesz robił nie dostaniesz bana

twitch.tv/dserlol - od początku startu streamuje jak gram na wh dodatkowo spamie tym na chacie i nic może w temacie się tym zainteresują

//Gratulacje godzina 21 nareszcie dostałem bana po notorycznym spamowaniu w grze, zadziałał post na mpc

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, jest to środowisko dla hackerów cokolwiek będziesz robił nie dostaniesz bana

twitch.tv/dserlol - od początku startu streamuje jak gram na wh dodatkowo spamie tym na chacie i nic może w temacie się tym zainteresują

//Gratulacje godzina 21 nareszcie dostałem bana po notorycznym spamowaniu w grze, zadziałał post na mpc

Daliśmy Ci się nagrać :) tłumów specjalnie nie było na live :( po za naszą administracja.

Idź rób karierę gdzie indziej :) 

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Wielki minus serwera to administracja TS... Siedzę od startu na kanale "Chciałbym otrzymać kanał prywatny" i czego się do jasnej ciasnej doczekałem, tylko mojej kurwicy, ja nwm czy ten ROOT wyżej co nade mną siedzi to się tam modli jak zobaczył mój nick: Szatan ? Najlepsze jest to że brak permisji aby napisać do jakiegokolwiek członka z administracji serwera TS.. Parodia.

x

Opublikowano

Daliśmy Ci się nagrać :) tłumów specjalnie nie było na live :( po za naszą administracja.

Idź rób karierę gdzie indziej :)

Nagrać ? Chyba psuć grę innym graczom oraz zrobienie Wam złej reputacji, z takim podejściem nie życzę Wam tego i przyszłych serwerów :>

Opublikowano

Nagrać ? Chyba psuć grę innym graczom oraz zrobienie Wam złej reputacji, z takim podejściem nie życzę Wam tego i przyszłych serwerów :>

Stała się tragedia [*] troszkę twojego czasu zostało zmarnowanego z nadzieją że nic z tym nie zrobimy.

Dziękujemy za ocenę :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

tragedia na tym serwie ma inne imie ,,yang"
5kk za 50 dodan ... 7,5kk za 50 zmianek .. prosze was do 50 lvl zebralem 1kk a gdzie reszta ?
pomijajac fakt dropu ,, skrzynek pokory" (ogolnie 12 polecialo do 50 lvl)

Opublikowano

5kk za 50 dodan ... 7,5kk za 50 zmianek .. prosze was do 50 lvl zebralem 1kk a gdzie reszta ?

Perfekcyjny ekwipunek na serwerze ma być rarytasem. 

Zmianki oraz dodania możesz zdobyć z metinów oraz bossów. 

Kupowanie to ostateczność. ;)

Opublikowano

Perfekcyjny ekwipunek na serwerze ma być rarytasem. 

Zmianki oraz dodania możesz zdobyć z metinów oraz bossów. 

Kupowanie to ostateczność. ;)

dobra ja potrafie wszystko zrozumiec .... ale nie takie cos ..

tylko w fms i zbr mam bony bo tylko tam moge dodac tymi zielonymi ...

nie moge dodac nigdzie indziej bonow bo nie mam kasy .. a expic z takimi 2 itemkami to jest masakra ..

co innego taki full is'ik :) ma duzo hp duzo na potwory i sobie da rade :)

to jest typowy serwer pod is :) ja spadam :)

nara i zycze rychlego upadku:)

Opublikowano

nie moge dodac nigdzie indziej bonow bo nie mam kasy .. a expic z takimi 2 itemkami to jest masakra ..

Wbilem 104 lvl sprzedalem okolo 200kk nic nie wydalem w is .

sygna.png

Opublikowano

czlowieku zmianki leca z metinow troche wysilku....

Opublikowano

Wielki minus serwera to administracja TS... Siedzę od startu na kanale "Chciałbym otrzymać kanał prywatny" i czego się do jasnej ciasnej doczekałem, tylko mojej kurwicy, ja nwm czy ten ROOT wyżej co nade mną siedzi to się tam modli jak zobaczył mój nick: Szatan ? Najlepsze jest to że brak permisji aby napisać do jakiegokolwiek członka z administracji serwera TS.. Parodia.

Jeśli to Ty masz ten nick Szatan na tym serwerze to jesteś człowieku najbardziej przyebaną osobą jaką spotkałem w kilku letniej rozgrywce metin2 , większego czuba nie widziałem.

Co do serwera to powiem tak , rzeczywiście zarobić jest łatwo , lvl też , o eq nie problem , minusem troche może być rażąca mnie ilość kostiumów , masek , wszystkiego . Ale serwer polecam i myślę że każdemu sie spodoba. 

Opublikowano

omg is najdroższy jaki widziałem za peta sms 40zł  wierzchowiec 70zł lol hahahaha na same pety na all klasy trzeba 160zł haha  żeby mieć każdą rzecz z is trzeba z 1k wydać  lol a tak naprawdę nic ciekawego niema na tym serwerze dziwuje się że tu w ogóle ktoś gra no chyba że z tymi zarobkami w polsce to kit  i najniższa  krajowa to nie 1750zł tylko 7500zł.

zxc

Opublikowano

omg is najdroższy jaki widziałem za peta sms 40zł  wierzchowiec 70zł lol hahahaha na same pety na all klasy trzeba 160zł haha  żeby mieć każdą rzecz z is trzeba z 1k wydać  lol a tak naprawdę nic ciekawego niema na tym serwerze dziwuje się że tu w ogóle ktoś gra no chyba że z tymi zarobkami w polsce to kit  i najniższa  krajowa to nie 1750zł tylko 7500zł.

Żal Twą dupę opętał i pomyliłeś serwery z wrażenia? 

Przeczytaj Zodi, jeśli wierzysz w przyszłość swojego serva pokazując że nie olejesz tej wypowiedzi i na nią odpowiesz.. Z góry dzięki!

Motywacja/pytanko do administracji: Kiedy będzie włączone forum iż mam ponad 20 rzeczy do poprawienia ( w tym kilka niedociągnięć, błędów jak i małych udoskonaleń), które z jednej strony pokażą że coś robicie co doda dla Was +10 przy wahaniu się dużej ilości graczy, zmieńcie ich zdanie pokazując że Wam zależy, z drugiej strony na serwerze będzie się przyjemniej grało, a z trzeciej po prostu będzie 4x więcej graczy.. Stworzyliście naprawdę ciekawy projekt nie pozwól mu pójść na śmietnik, pokażcie że chociaż na starcie Wam zależy, a dalej gdy wszystko już będzie perfekcją po prostu od czasu do czasu zrobicie jakiś event czy coś, a w przyszłości update, a gwarantuje Wam zaje...**** przyszłość serwera.

Gdzie mogę zgłosić to wszystko co przygotowałem przez całą noc? - Tutaj czy też dzisiaj/jutro będzie forum to poczekam. To już Wasza wola, decyzja o możliwości lepszych Waszych zarobkach, oczywiście nie ukrywając tego przed nikim, gdyż każdy serwer musi się z czego utrzymać. Taka natura metina. Dziękuję, mam nadzieję że Zodi weźniesz to do serca i ruszysz w końcu leniwą dupę do roboty, aby później się opie*dalać, nie czekajcie bo Wam pouciekamy i tak zawsze się dzieje, drugi start to ostatnia szansa na nasze bezodwrotne wrażenie co do administracji. Pozdrawiam! 

x

Opublikowano

Jako, że inny serwer po raz drugi nie wystartował wejdę do was zobaczyć co i jak, dużo osób online?

Będzie zwiększany maksymalny poziom?

Opublikowano

Team nie dba o nic na noc 6 botow w v2/av1 wyexpilo 75+ szkat/ulepek/yang masa a banow 0...

+ wieeelkie blad z sklepami offline ale tu juz nic nie powiem..:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Team nie dba o nic na noc 6 botow w v2/av1 wyexpilo 75+ szkat/ulepek/yang masa a banow 0...

+ wieeelkie blad z sklepami offline ale tu juz nic nie powiem.. :)

Jaki niby błąd z sklepami offline, ciekawy jestem, dokładnie je sprawdziłem i wszystko działa.. -.-

x

Opublikowano

Żal Twą dupę opętał i pomyliłeś serwery z wrażenia? 

Przeczytaj Zodi, jeśli wierzysz w przyszłość swojego serva pokazując że nie olejesz tej wypowiedzi i na nią odpowiesz.. Z góry dzięki!

Motywacja/pytanko do administracji: Kiedy będzie włączone forum iż mam ponad 20 rzeczy do poprawienia ( w tym kilka niedociągnięć, błędów jak i małych udoskonaleń), które z jednej strony pokażą że coś robicie co doda dla Was +10 przy wahaniu się dużej ilości graczy, zmieńcie ich zdanie pokazując że Wam zależy, z drugiej strony na serwerze będzie się przyjemniej grało, a z trzeciej po prostu będzie 4x więcej graczy.. Stworzyliście naprawdę ciekawy projekt nie pozwól mu pójść na śmietnik, pokażcie że chociaż na starcie Wam zależy, a dalej gdy wszystko już będzie perfekcją po prostu od czasu do czasu zrobicie jakiś event czy coś, a w przyszłości update, a gwarantuje Wam zaje...**** przyszłość serwera.

Gdzie mogę zgłosić to wszystko co przygotowałem przez całą noc? - Tutaj czy też dzisiaj/jutro będzie forum to poczekam. To już Wasza wola, decyzja o możliwości lepszych Waszych zarobkach, oczywiście nie ukrywając tego przed nikim, gdyż każdy serwer musi się z czego utrzymać. Taka natura metina. Dziękuję, mam nadzieję że Zodi weźniesz to do serca i ruszysz w końcu leniwą dupę do roboty, aby później się opie*dalać, nie czekajcie bo Wam pouciekamy i tak zawsze się dzieje, drugi start to ostatnia szansa na nasze bezodwrotne wrażenie co do administracji. Pozdrawiam! 

Forum ma być dzisiaj dostępne - informacje od Kizia.

+ wieeelkie blad z sklepami offline ale tu juz nic nie powiem.. :)

Siedziałam do 2:30. Poleciało kilkanaście banów za czity, więc nie mów mi, że "team nie dba o nic". :)

Jako, że inny serwer po raz drugi nie wystartował wejdę do was zobaczyć co i jak, dużo osób online?

Będzie zwiększany maksymalny poziom?

Było około 700 graczy - wcześniej ktoś o tym pisał.

Po to max lvl jest nisko, aby serwer mógł się rozwijać.. więc tak, będzie zwiększany poziom. 

Opublikowano

Jaki niby błąd z sklepami offline, ciekawy jestem, dokładnie je sprawdziłem i wszystko działa.. -.-

Pewnie mu chodzi o ten bug który byl na pewnym serwerze konkurencji z srednimi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...