Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak , gra mi sie orkopnie .

Lucznicy i moby co bija z daleka powinny podchodzic pod konia

Resp metinow to porazka na cale mapy moze 2-3 sa i co godzine sie pojawiaja tak samo w red lesie

brak dropu z metinow od 5-55 sprawdzone

skille daliscie od 5lvl , pomysleliscie ze wp beda robic 5lvl i w m1 dawac rozproszenie ?

dropia sztabki ktore mialybyc usuniete

misie sa do dupy za przeproszeniem , nie dosc ze kilka godzin bedzie sie robic zeby glupie psy dziki wilki i kij wie co zabijac to daja po 2k yang i 0 bonusów

biolog co 5min nawet jak spali , no kurde komu sie chce siedziec przy biologu i klikac czy juz moze oddac , zobacz ile masz misji do biologa i ile czasu stac pod nim bedziesz * na forum jest w tej sprawie propozycja

chcialem usunac postac to sie oczywiscie nie da ;)

depo mi nie dziala nawet

70lvl mam daje do av2 teleport na av1 jakis z dupy spot

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli Rocky Balboa v2 znowu serwer się wyjebał?

@Ravoner 

tak polecał

@ Exíle

Nie czaisz że ja jeszcze nie startowałem z żadnym projektem, ja tam jestem moderatorem FORUM  xD A na innych projektach byłem GM, ew TUT, wiec co ja mam do stawiania servera, myślałem że umiesz czytać, zawiodłeś mnie -.- 

Powiem tak , gra mi sie orkopnie .

Lucznicy i moby co bija z daleka powinny podchodzic pod konia

Resp metinow to porazka na cale mapy moze 2-3 sa i co godzine sie pojawiaja tak samo w red lesie

brak dropu z metinow od 5-55 sprawdzone

skille daliscie od 5lvl , pomysleliscie ze wp beda robic 5lvl i w m1 dawac rozproszenie ?

dropia sztabki ktore mialybyc usuniete

misie sa do dupy za przeproszeniem , nie dosc ze kilka godzin bedzie sie robic zeby glupie psy dziki wilki i kij wie co zabijac to daja po 2k yang i 0 bonusów

biolog co 5min nawet jak spali , no kurde komu sie chce siedziec przy biologu i klikac czy juz moze oddac , zobacz ile masz misji do biologa i ile czasu stac pod nim bedziesz * na forum jest w tej sprawie propozycja

chcialem usunac postac to sie oczywiscie nie da ;)

depo mi nie dziala nawet

70lvl mam daje do av2 teleport na av1 jakis z dupy spot

teraz jest beta, z tego co wiem Oni już zaczynają zbierać wszystko, wiec poprawki niebawem. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

@ Exíle

Nie czaisz że ja jeszcze nie startowałem z żadnym projektem, ja tam jestem moderatorem FORUM  xD A na innych projektach byłem GM, ew TUT, wiec co ja mam do stawiania servera, myślałem że umiesz czytać, zawiodłeś mnie -.- 

teraz jest beta, z tego co wiem Oni już zaczynają zbierać wszystko, wiec poprawki niebawem. 

­

Mi byłoby wstyd być moderatorem, tutem czy gmem na serwerze, który nie miał nawet kilkunastu godzin. Ponadto na poprzednim było tak samo. 

Nie polecam dzieciom, bo gówno i tak.

Opublikowano

Serwer wystartował z bugami wiec teraz twierdzicie ze jest beta...

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Serwer wystartował z bugami wiec teraz twierdzicie ze jest beta...

Ponieważ nie było żadnej bety... takie są tego skutki, ale wszystko zostanie poprawione.

Opublikowano

Ponieważ nie było żadnej bety... takie są tego skutki, ale wszystko zostanie poprawione.

To trzeba było wcześniej o tym pomyśleć, a nie teraz gdy serwer stracił graczy. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Może i mieli upadek, kto wie może uda się wystartować o wiele lepiej. Bez bugów, oraz jakiś zbędnych błędów. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ja z administracji nie jestem :> Więc ja na to nic nie poradzę Serwer start będzie miał dziś o 17.

No nie wiem czy tak traci ponieważ nawet na tej becie u czerwonych jest 10+ osób.I testują i sprawdzają wszystkie możliwe bugi. 

Opublikowano

Ja z administracji nie jestem :> Więc ja na to nic nie poradzę Serwer start będzie miał dziś o 17.

No nie wiem czy tak traci ponieważ nawet na tej becie u czerwonych jest 10+ osób.I testują i sprawdzają wszystkie możliwe bugi. 

Start server 29.12.2015. godzina 17.15

Beta testy zakończone.

Zostało poprawione :

• Zwększenie respów.
  • DT SOLO
  • Dodanie stałego wierzchowca.
  • Sklep z stalkami i broniami 65 lvl.
  • Poprawa teleportacji AV2.
  • Poprawiony exp na AV1
  • Usunięcie sztabek

Post będzie edytowany z każdą poprawką. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Jeżeli DT SOLO to ustawcie łuczniki pod miecz.

Technik mówił że raczej nie będzie się w to zagłębiał. Być może team zmieni zdanie, ale myślę że nie jest to jakoś mega ważne. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

ŁUCZNIKI POD KONIA!!!!! I poproszę o biologa bez ograniczenia czasowego 

A co to jakaś restauracja? Prosić to sobie możesz w domu.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

A co to jakaś restauracja? Prosić to sobie możesz w domu.

Nie zapomnij, że to gracze tworzą server, i go utrzymują, więc też wymagają a jest to server easy, więc łucznicy powinni podbiegać. 

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Nie zapomnij, że to gracze tworzą server, i go utrzymują, więc też wymagają a jest to server easy, więc łucznicy powinni podbiegać. 

Staraj się wiec jednak spełnią. 

ŁUCZNIKI POD KONIA!!!!! I poproszę o biologa bez ograniczenia czasowego 

Zostałem poinformowany że jednak BĘDĄ PODCHODZIŁY NA WASZE ŻYCZENIE. Pod konia :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

moby bijace z daleka pod konia to standard powinnien u was byc , do tego dodaliscie stalki i bronie do sklepu to usuncie drop ich w av2

co dropi z red lasu i z lasu z metinow ?

gralem na becie i nie bylo sensu bic metinow nigdzie , ani misji robic . Misje u was to nagrody 2k , biolog co 5min masakra a z metinow nic nie dropi a wy mi mowicie ze pd is i event

Opublikowano

Technik mówił że raczej nie będzie się w to zagłębiał. Być może team zmieni zdanie, ale myślę że nie jest to jakoś mega ważne. 

­

xxx

Opublikowano

moby bijace z daleka pod konia to standard powinnien u was byc , do tego dodaliscie stalki i bronie do sklepu to usuncie drop ich w av2

co dropi z red lasu i z lasu z metinow ?

pewnie dropia stalki i bronie 65 hahha

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

ozbjds.jpg

@galerianki123

­

dzieki za ss ale do poprawy drop

bronie w sklepie , duchowe to nawet nie potrzebne u was , stalki tak samo . Poty serio ? Sa w sklepie . Zielone czary itp zostawic , pierscien dos i rekawica spoko i lwi miecz czyli bronie 75 tez dropia a reszta po co ?

Opublikowano

pewnie dropia stalki i bronie 65 hahha

Dostałeś u góry SS co dropi, drop jest obfity.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Ile macie ludzi w Teamie ? 

12 cały team, licząć ts3, grę, oraz forum. 

Czy wojny gildii na arenie zostały poprawione? 

Od 100 lvl mozna zakładać gildie, wiec myślę że jest już to poprawione

­

bgfp marvelia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...