Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu zrobiliscie na ta chwile z servera easy jakis dziwny medium ? Exp pomniejszony na oko 7x .

Opublikowano

Widzę, że inni się mądrzą po innych komentarzach pisząc, że to gotowiec i nie wiedząc nawet co to jest :l

Co to prezentacji mogła być bardziej szeroka.

Serwer ogółem wydaje mi się, że jest spoczko i tym razem nikogo nie zawiedziecie :>

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Czemu zrobiliscie na ta chwile z servera easy jakis dziwny medium ? Exp pomniejszony na oko 7x .

No co ty dajesz, na którym easy wbijesz w 1 dzień max lvl :P teraz musi się ta rozgrywa rozciągać, a patrz też na to że lvl to nie wszystko bo ten server ciągnie za sobą dużo misji :) 

Widzę, że inni się mądrzą po innych komentarzach pisząc, że to gotowiec i nie wiedząc nawet co to jest :l

Co to prezentacji mogła być bardziej szeroka.

Serwer ogółem wydaje mi się, że jest spoczko i tym razem nikogo nie zawiedziecie :>

Faktycznie prezentacja za wąska, niestety nie ma sensu już jej zmieniac

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Vko5mz9.jpg?1NR6oBnE.jpg?1NIE POLECAM MAX 80 ONLINE. JAK WIDAC ADMINISTRACJA ROZDAJE KOLEGOM IS I TRUTY, A ONI SIĘ TYM CHWALĄ.

PS TRUTY NIE MOZNA WYDROPIC BO NIE UMIEJA USTAWIC DROPU

Już został zbanowany, za pisanie o takich bzdurach że team rozdaje mu mu itemy, nikt nikomu nic nie rozdaje. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

To skad mial tyle petow? Truty dropnac tez nie idzie nigdzie. Pety mozna miec za 15k po co jest bardzo duzo albo z is a isa jescze nie ma

Bo dropi je skoro ma największy lvl, a pomyśl logicznie rozdawał byś na easy po 20 trut? 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Bo dropi je skoro ma największy lvl, a pomyśl logicznie rozdawał byś na easy po 20 trut? 

­

Z tym ze trut nie da sie dropnac, ile mam racy mowic ,ze dropi kazda bron oprocz truty.

Opublikowano

Nie mam sil na ten serwer

nadal 1 ch tlumacza sie ze robia kolejne , super technik jak nie umie 4ch odpalic ,

robicie resety ktore pogaraszaja i nic nie naprawiliscie , truta nie dropi , itemy do biologa brak, dt nie dziala , pod konia mialy moby podchodzic i dupa , syf dropi dalej , daliscie polowania ktorych na lykosa sie czeka co godzine , resp metinow jak z pl dlugi i ten sam , na sohan brak metinow , do doliny na orki z buta trzeba a mieliscie dac tp na srodek,

krete klucze po 0 yang i nie da sie kupic , ksiazki poli itp sie nie lacza tak jak skrzynki mieliscie zrobic , co zrobiliscie ?

Opublikowano

nadal 1 ch tlumacza sie ze robia kolejne , super technik jak nie umie 4ch odpalic ,

robicie resety ktore pogaraszaja i nic nie naprawiliscie , truta nie dropi , itemy do biologa brak, dt nie dziala , pod konia mialy moby podchodzic i dupa , syf dropi dalej , daliscie polowania ktorych na lykosa sie czeka co godzine , resp metinow jak z pl dlugi i ten sam , na sohan brak metinow , do doliny na orki z buta trzeba a mieliscie dac tp na srodek,

krete klucze po 0 yang i nie da sie kupic , ksiazki poli itp sie nie lacza tak jak skrzynki mieliscie zrobic , co zrobiliscie ?

Ja już zrezygnowałem z posady na tym projekcie, prezentację zostawiam dla nich, niech dalej ją realizują. Mam nadzieje że im się uda rozwinąć server :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Truta dropi, 

Wszystkie bugi napisz u nich na forum... 

Technik jest cały czas dostępny i poprawia. Administracja nie śpi :) 

Polecam Gra się przyjemnie exp i expowiska są dobre. 

Opublikowano

Nawet jest Yang-Bug kupujesz zbroje na 18 poziom za 8 k i sprzedajesz ją za 43 k ^^­

W ogóle ta administracja jest nie ogarnięta. Nawet DT nie działa.

Widać, że nawet nie potrafią ustawić łuczników pod miecz.  Mieli ustawić aby łuczniki w V2 aby  podchodziły pod miecz to wzieli dali pająki na całym V2. 

A na mapie od 90 poz. , to już wgl. porażka tam tych łuczników jest mnóstwo...                      

Opublikowano

Ja już zrezygnowałem z posady na tym projekcie, prezentację zostawiam dla nich, niech dalej ją realizują. Mam nadzieje że im się uda rozwinąć server :) 

­

to kto tu bedzie za ciebie odpisywał w temacie skoro tylko ty pisales , nikt od nich sie nie odzywa .

No nic powiem ze dobrze robisz bo potem ludzie zle beda cie kojarzyc

pytanie , poprawiliscie drop juz trut ?

up pisalem im na forum wszystko ,zapisywali i poprawiali i nadal to samo . wiedza co maja zrobic

Opublikowano

Nawet jest Yang-Bug kupujesz zbroje na 18 poziom za 8k i sprzedajesz ją za 43k ^^­

Yang-buga już nie ma.

Opublikowano

to kto tu bedzie za ciebie odpisywał w temacie skoro tylko ty pisales , nikt od nich sie nie odzywa .

No nic powiem ze dobrze robisz bo potem ludzie zle beda cie kojarzyc

pytanie , poprawiliscie drop juz trut ?

up pisalem im na forum wszystko ,zapisywali i poprawiali i nadal to samo . wiedza co maja zrobic

Z tego co słyszałem dropią z map 90 lvl :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Widać, że nawet nie potrafią ustawić łuczników pod miecz.  Mieli ustawić aby łuczniki w V2 aby  podchodziły pod miecz to wzieli dali pająki na całym V2. 

A na mapie od 90 poz. , to już wgl. porażka tam tych łuczników jest mnóstwo...                      

Na mapie 90  podchodzą wszystkie.

Opublikowano

Duzo jest teraz online?Wczoraj sie troche przerazilem m1 ch1 xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Duzo jest teraz online?Wczoraj sie troche przerazilem m1 ch1 xD

Nie jest duzo, ale starają się stabilizować oraz działać coraz lepiej, wiesz ciężko jest im się rozwinąć kiedy mieli problemy. Uważam że brakuje solidnej reklamy 

­

bgfp marvelia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...